https://transformice.com/en/

bu oyunu yeni gördüm arkadaslar sıkıldıkça giriyorum. 5-10 saniyede kayıt oluyorsunuz. oyuna bir fare olarak baslıyoruz ve peynirleri alıp yuvaya dönmek amaç. her bölümde bir kisi shaman oluyor ve diğer farelere yardım ediyor. u-s için özel bir odada oynayabiliriz dilerseniz. ben suan inci sözlüğün odasında oynuyorum, gerçekten zevkli. bazen 40-50 kisi rahat oluyor. oyuna giris yapınca /room (oda ismi) yazarak giriyorsunuz. örneğin incininki /room inci. ayrıca donanımhaber odaları falan var. bizde /room us'da oynayabiliriz.
Novice
-14.8
Oyun hoşuma gitti :) İsmim Ratatouille
Oyun güzel xD.

Bu konu boosterx tarafından düzenlendi(2010-07-13 02:02, 13 yıl önce)
Bende oynadım biraz da sonu nereye varacak onu merak ediyorum:)
sonu yok işte peynir biriktirip marketten şapka falan alıyorsun. :)
birbirine kuyrukdan bağlanmış olanlar çok güzel
oyun güzelmiş :d
Gayet zevkli ama inci sözlük baya bebe dolu :).
kendi odamızda oynasak daha zevkli olacak ama yeteri kadar kisi yok sanıyorum. inci sözlük odası 15 yas civarı idiot cocuklarla dolu, bazen saçmalıyorlar gerçekten.
O inci sözlük nedir ya bi ara girdim baktım adamlar birbirine ana avrat küfür ediyor,kimseninde sesi çıkmıyor.
tedbunndy : O inci sözlük nedir ya bi ara girdim baktım adamlar birbirine ana avrat küfür ediyor,kimseninde sesi çıkmıyor.
Sözlüğün açıldığı ilk gün yazar olmuştum, çöküşünü aşama aşama gözlerimle gördüm. O yüzden son günler hiç girmiyorum bile. Amaç ana avrat küfür değil. Ama amaçları anarşistlik de değil. Bi kaç kişinin uydurması bi kaç kişinin işsizliği yüzünden amaç biçmeye çalıştılar sözlüğe daha sonra ben de soğudum bıraktım. En son gördüğümde şakirtler basmıştı inciyi. Kaliteyi düşüren "bir takım" liseliler de cabası.

O yüzden 1. nesillerin olduğu zeykura gelin :P
çoğu sözlüğü takip ettiğim gibi inci sözlüğüde bayadır takip ederim bazen gerçekten komik şeyler yapıyorlar ama çok abarttıkları oluyor.
Ekşi sözlük -> pkklı ve şakirt yuvası anlamı taşıyor benim için artık.

İnci bence çok abarttı ccc esprisini kaç yıl daha yapacaklar merak ediyorum.
Sözlükler arasında sadece ekşiyi tanırım.Güncel hayattan bir şey merak ettiğimde ekşide bulma olasılığım %80 inciye bakmıyorum bile.Transformiceye gelecek olursak donanimhaberin odaları da hoş fakat zaman zaman inciciler basabiliyor ^^
https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/32497/inci-sozluk---televizyon-programlarindan-inciler

incinin yaptıkları. bazen abarttıklarını düşünsemde gülüyorum bunlara =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.