Arkadaşlar Benim Bi Derdim War Ben Pasaport Ve Vize ALmak İstiyorum Ve İlk Olucak İnternette Araştırdımda Çok Karışık Anlatmışlar Yani Kafam Çok Karıştı Bana Şu İşi Yalın Ve Sade Haliyle Anlata Bilicek Olan War Mı Neler Yapmak Gerekiyor Ne Kadar Uzun Sürüyor Öğrenci Olmakla Çalışan Olmak Arasında Ne Fark Ediyor Eğer Öğrenciysek Buna Açık Öğretim Lisede Geçerli Mi Arkadaşlar Beni Bu Konularda Bilgilendirirseniz Çok Sevinirim... ?????
Pasaport hakkında pek bilgim yokta, benim babam çıkartmıştı. Ama Karakola gittiğini hatırlıyorum. Senin ilk önce yapman gereken, pasaport nasıl çıkartılır diye karakola gitmen. Sanırım karakoldan oluyordu bu işlemler. Neyse git karakola Pasaport çıkartmak istiyorum de, neler yapmam gerek diye sor. Vize'ye gelirsek, gitmek istediğin ülkenin bir konsolosluğa gideceksin, maddi durumunu görmeleri için, tapu, nüfus cüzdanı vb. şeylerin fotokopisini götüreceksin. Orada senin neden gitmek istediğini sorarlar. Bunun yanı sıra senin maddi durumunu ve gidecek olduğun duruma göre, konsolosluk sana vize izni verir. Zaten konsoloslağa gittin mi, kişiler seni yönlendirir.
google güzel bi site

Pasaport Çıkartma
Yeni pasaport çıkartmak için nüfus cüzdanınız, iki adet fotoğrafınız ve erkekler için askerlik terhis veya tecil belgesi ile bulunduğunuz bölgedeki Pasaport Şube Müdürlüğüne başvurmalısınız


Vize içinse önce gidiceğin ülkeyi belirlemen gerekiyo
Oncelikle Pasaport almak istiyosan oturdugun semte bagli olan karakola gidiceksin gerekli olan kagitlar ise ikahmet kagidin 3 adet fotoraf sicil temiz kagidi ( karakoldada yaparlar zaten ) bide forma var ayrica yanlis hatirlamiosam 5 yilligi 500 kagit mi ne benim ki 5 yillik ama 1 senelik olanlari falanda var daha ucuz olur . Pasaportu bu sekilde aliosun ...

vize islemleri ise gitmek istedigin ulkeye gore degisir ve de hangi vize almak istediginden . ogrenci vizasi icin gitmek istedigin okula depozit parasi odeyip davetiye aliosun , turist vizasi icin ise gerekli formu alip dolduruosun . ayrica ogrenci vizesi icin basvuruosan bankada buyuk bi para gostermen lazim . buraya yazarsan hangi ulkeye gitmek istedigini acik olarak yardimci olmaya calisirim ayrica ogrenci olarak mi turist olarakmi gidiceksin belirtirsen daha cok yarddimci olurum .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.