arkadaslar lise okuyorum. sevgiliye yapılabilecek şakaya ihtiyaclarım var. dün sevgilim bana çok ağır bi şaka yaptı. önceden hastalığı vardı ve kanser falan dedi. normalde bu kadar kolay yemezdim ama hiç ağlamayan kız ve arkadasları ağlayınca yedim maalesef. :D ama altta kalmayacağım her türlü şaka tavsiyenizi bekliyorum acilen :)
olum teklifi yap, hayir dediginde de teklif var israr yok de. valla deli gibi efekt etmez de, gulsun yeter ona
biraz bilgi ver be hacı nerde okyuorsun kızla nasıl bir ilişki içerisindesin (detay) anlatta bulalım :D
ne detayı abi işte sevgiliyiz. 2 senedir beraberiz yani yakınız baya birbirimize. herseyı yapabilirim yeter ki sinirlensin pişman olsun :D
buldum :D telefonunu al en yakın arkadaşlarıyla senin telefonunu değiştir birazda sırlarını öğrenirsin :D
kız telefonunu annesiyle konusmaktan baska hiçbir is için kullanmıyor. bende bile yok yani. biraz katı bi ailesi var :D yarın onu aldattığımı söyleyeceğim. basit ama sinirlendirecek bi şaka. 2-3 gündür aldatıyor musun dıye sorup duruyordu zaten. üstüne bikaç şaha daha yapıp bombardımana tutmak istiyorum :D
paran varmı?
en yakın arkadaşıyla şaka yapmak üzere anlaş sizi el ele görsün falan uyuz et o sınır dolana ağlama kısmına gelene kadar sürdür ama ilişkinizi etkilerse karışmam sağlam şaka.
ben aldatma numarası yap dicem ama bu saatten sonra yemez belki
Artık olmuyo sıkıldım bu ilişkiden de artık seni görmek istemiyorum de.Sonra donup giderken geri don ve şaka de :D
iyimisiniz siz ya :D aldatmakla şaka olur mu bu kadar basit bir olay mı bu? Kızın yerinde olsam böyle bir şakaya maruz kalırsam direk bırakırım.Daha yaratıcı ol.Ne bilim birini bıçakladım de polisler arıyor falan ama inandırıcı yaparsan daha iyi olur..
Kendisine güzel bir hediye al bence böyle pişman olacaktır ve senin onu ne kadar çok sevdiğini TAM anlamıyla anlıyacaktır.
Youtube - Serdar gökalp.... Tek geçerim. Birkaç tanesini dinle güzel şeyler gelebilir aklına :)
Reklam : Hafta içi 22.00 - 01.00 arası best fm.

Bu konu StizzRLX tarafından düzenlendi(2010-01-14 19:03, 14 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.