ben 5 yaşımdan Sonra Sütü Bıraktım Sevmemde Ama boyun 1.80 1.81 gibi bişey :D idealmi yaşıma göre ?
Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ediyorum Burdan Çıkan Sonuç Şudur Muhteşem İkili Olarak Süt Ve Basketbol :)
Fakat çabuk uzucam diye fazla süt içme.Fazla süt kansızlık yapar.Boyun uzar fakat kilo verirsin ve halsizleşirsin.
Düzenli olarak basketbol oynuyorum, Oynamaya başladığımda 1,70 civarındaydım, 1 yılın ardından 1,83'üm. Tabiki " Süt " ünde rolü epey bir büyük.
Some_one : İlk olarak kimse kilosunu sormamış. Eğer zayıf biriysen ilk önce kilo almaya çalış. Kilo olmadan uzarsan çöp gibi olursun. Bu yüzden sağlıksız, düzenli yemek yemelisin. Bunun yanı sıra her sabah yarım litre ballı süt içmelisin ve sürekli kaşar, beyaz peynir yemeni öneririm. Sonra arkadaşlarımızın dediği gibi ip atlayarak, zıplayarak boyunu uzatabilirsin. Ama ben yinede basketbol oynamanı öneririm. Hem arkadaş çevreni genişletirsin hemde boyunu kısa sürede uzatırsın. Hergün yatarken tüm vücudunu esnetmeye bak. Buda boyunu uzatır. Ama kesinlikle zayıf biriysen ilk önce kilo almaya bak. Aksi taktirde manken gibi olabilirsin :asik2

evet kilo önemli ben 16 yaşındayım aga boy 1.73 kilo 57 cok az ya öyle basketbolu fln ei oynarımda spor yapasım gelmior içimden genellikle yüzmeyi seviorm .
bu arad her sabah ballı sütle beyaz peynir okede bizim burlarda pek kaşar bulunmuyor bulsakta sabah sabah zevkli olmuyor.
birde boy sorunu olan arkime diyeyim kanki salla bak benimde boy kısa ama önemli olan vücüt estetiği öyle güzel bi yapın olrsa boyun hiç bir önemi kalmaz çoğu başarılı kişiler kısa olan arkadaşlardır. mesela napolyon , al pacino , boykinS :)) he ama merak etme uzayacaksın öyle basketi flnda boy uzatmak için oynama spor ypamak kemiklerini geliştirmek için oyna süt olayıda bence yalan . süt içiceğine et ye . bence daha yararlı ama tabiki günde 1-2 bardak içersen iç yni. sana puanım 9 kanka. hadi optm..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.