Ligde kötü günler geçiren Beşiktaş, bugün Avrupa'nın en zorlu organizasyonuna yelken açacak. Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında son 2 yılın finalisti Manchester United'ı konuk edecek.

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 01:16 TSİ 15 Eylül. 2009 Salı

İSTANBUL - Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Beşiktaş, grubundaki ilk maçını bugün İngiltere'nin Manchester United takımıyla yapacak.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk heyecanını Manchester United karşısında yaşayacak siyah-beyazlı takım, mücadeleyi kazanarak grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş ile Manchester United arasındaki karşılaşma, bugün BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te yapılacak. Siyah-beyazlı takıma konuk olacak İngiliz takımı ise bu karşılaşma için pazar akşamı İstanbul'a gelmişti.

Beşiktaş, İngiliz devi Manchester United'ı kendi sahasındaki maçta mağlup ederek bu sezonki ilk Şampiyonlar Ligi maçını galibiyetle tamamlamak istiyor.

Bu arada gruptaki diğer maçta ise Almanya'nın VfL Wolfsburg takımıyla Rusya'nın CSKA Moskova ekibi Almanya'da karşı karşıya gelecek.

https://www.ntvmsnbc.com/id/25000286/
Beşiktaş 0-4 Man Utd
Master
59.2997
3 veya 4 - 1 M. United kazanır bence.
ben söyleyeym bunu yazın bir kenara 5-1 m.united
2-1 beşiktaş kazanır :) gönlümden bu rakamlar geçiyor..
Expert
34.0001
Şimdi fanatikliğe gerek yok bende fenerliyim ama, İstanbul'a gelen ingiliz takımı ezikleşiyor. Ama ilk maç olmasının dezavantajıda var.Ya 2-1 gibi düşük skorla beşiktaş kazanır yada +8 olur. Gönlüm beşiktaştan yana.
O ezikleşmeye biz İnönü Cehenneminin etkisi diyoruz :D
beşiktaşlı değilim Türkiyede hiçbir takıma gönül vermedim bu zamana kadar tutmamda zaten ama taraftar rezilliği bu olsa gerek kendi ülkesinin takımını dahi iğneleyen adamlar var aramızda.Liverpool'un beşiktaşı 8-0 yendiği zaman sırf beşiktaşlılar değil tüm Türkiyenin rezilliğidir bu çocuk aklınız buna ermez daha sizin.Bayer 04 Leverkusen'ın Galatasaray'ı 5-1 yendiği zaman bu sırf galatasaraylıların değil Tüm Türkiyenin rezilliğidir.fenerbahçenin arsenal'a 5-2 yenildiği zamanda aynıdır bunlar aklımda kalan maçlar belki daha farklı scorlar vardır siz burda o zeka fışkıran beyinlerinizle birbirinizle dalga geçerken avrupa basını TÜRKLERİ EZİK ! diye başlıklar atıyor BEŞİKTAŞI-GALATASARAYI-FENERBAKÇEYİ EZDİK ! diye değil.Bu beyinler olduğu sürece Türkiyede ne futbol şöleni yaşanır bu faşist düşüncelerle ne başka bişey yapılır yazık başka bişey demiyorum birbirinizle kenetlenmeniz gerekirken takımları desteklemeniz gerekirken neler yapıyosunuz.

BEŞİKTAŞIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN ALNIMIZIN AKIYLA ALICAZ BU MAÇI.
Aynı şeyi galatasaray,fenerbahçe,sivas,trabzon içinde söylerim benim ülkemin takımları onlarda!
Şimdi Arkadaslar Galatasaraydan 3 gol yiyen takım Avrupa Takımından Kım Bılır Kac Tane YEr Yanlıs Anlasılmasın Galatasarayı Aşağılamıyorum.+8 Olur Bence
al işte daha çok var erelbanular aramızda hll olsun kardeşim tebrim ederim seni şaşma yolundan.Yukardaki mesajımı hiç okuma sen tamammı faşist düşüncelerine devam et dostum.Beşiktaş senin ülkenin takımı değil sakın destekleme ölürsün yoksa.Gevur kal sen.
Neophyte
26.6001
erelbanu kurduğunuz mantık ile süper lig ve avrupa arasındaki bağlantı süper. darknightshade ile iyi anlaşırsınız :)
Ligde istediğinizi söyleyin rakibiniz sonuçta, bırakında Avrupada düşmanlık duygularınızı ön plana çıkarmayın.
Sonuçta Türk takımını destekliyorsunuz.
Master
59.2997
Elbette kendi ülkemin takımını, her platformda yabancılara karşı tutarım. Ancak şu da var ki olaylara objektif bakılınca yapılan tahminler az çok aynı oluyor. Elbette ben de isterim ki Beşiktaş kendi evindeki avantajı kullanarak galip gelsin, ancak dediğim gibi biraz objektifte bakmak gerekli. Rakip takımın lehine sonuç yazan herkesi aynı kefeye de koymamak gerekli diye düşünüyorum. Bazıları elbette holiganizm kurbanı olup, orada oynayanı Türk takımı olarak değil de sanki kendi takımı ile derbiye çıkarcasına rakip takımı destekleyenler mevcut.
Arkadaslar HErkesın Dusuncesı Kendıne Rudoczes ben senın dusuncenı elestırıyormuyum bana gorede sen cok abuk subuk 1 sey yazmıssın yani ? Sus Edebınle Dur Surda
Neophyte
26.6001
Mesajım bir kaç kişiyeydi yanlış anlaşılmayayım :) Beşiktaşın işi çok zor zaten yenebileceğimizi tahmin etmiyorum bende bu takımı tutmama rağmen Man U. alır diyorum. İnşallah Beşiktaş şaşırtır bizi :)
erelbanu, mesajınızda Galatasaray'ı küçümsediğinizinde farkındasınızdır umarım :)
Bu arada Star TV uyduda şifre koyacak mı yine bir bilgisi olan var mı ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.