Beşiktaş'ı kimse kolay kolay İnönü'de yenemedi. Bana göre bugün 132 desibel kırılır ayrıca da 2-1 veya 3-1 BJK alacak maçı.
benim gibi düşünen birisi daha :D
Neophyte
26.6001
Infernus : Bu arada Star TV uyduda şifre koyacak mı yine bir bilgisi olan var mı ?

Bu maçların yurtdışında paralı olduğunu biliyorum, Start TV'de büyük bir ihtimal şifreli verecektir maçı. :)

SEN ŞAMPİYONSUN UNUTMA !

Beşiktaş ligde 9 puan geride, futbolu kötü. Ancak burası Şampiyonlar Ligi. Güçlü olursan, ayakta kalırsan, başarırsın. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi.

Son iki yılın finalisti Manchester United'ın kalitesi tartışılmaz ama İnönü'yü de bilen biliyor. Haydi Kara Kartal. Bütün Türkiye senden zafer bekliyor

BEŞİKTAŞ

Hakan
Ekrem
Sivok
Ferrari
İ.Üzülmez
Holosko
Fink
Ernst
Tello
Yusuf
Bobo

M.UNİTED

Foster
O'Shea
Ferdinand
Vidic
Evra
Anderson
Scholes
Carrick
Giggs
Rooney
Berbatov

STAT: İnönü
SAAT: 21.45
HAKEM: Nicola Rizzoli (İtalya)
YAYIN: Star TV

Kuş bile uçurtulmayacak

Dev maçta bin 100 emniyet, bin 230 da özel güvenlik personeli görev yapacak. Kapılar 18.45'te açılacak, stat dışında oluşturulan güvenlik çemberi içine biletsiz seyirci alınmayacak. 86 kamera ile tespit yapılacak. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılamayacak

Son buluşma kabus gibiydi

Beşiktaş'ın bir İngiliz takımıyla son buluşması, 2006-07 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçında Liverpool'a karşıydı. İngiliz ekibi, hatırlamak bile istemediğimiz bu maçta, deplasmanda 2-1 yenildiği Siyah-Beyazlılar'ı 8-0'la geçmiş ve bu skor, 17 yıllık Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı galibiyeti olarak tarihe geçmişti.

Kaynak: Mynet Spor

Kısacası Rüştü yok :)
erelbanu abuk subuk dediğin şey dediğin şey benim Tüm takımları destekle dememmi avrupa maçlarında bumudur senin mantık yapım sen esas adabınla otur oturduğun yerde oturmuyosan git ermenistan,yunanistan takımlarını destekle tamammı ?
beşiktaş inönü'de kolay kolay maçı vermez ancak kaleci değişimi olmuş yani en kötü ihtimal 2-1 manu alır en iyi ihtimal 1-1 biter diyorum.
Kaleci Hakan Arıkan olmalı bana göre, Rüştü oynarsa kesin olarak hata yapar. ManU gibi bir takım hata affetmez..
Rudoczes : erelbanu abuk subuk dediğin şey dediğin şey benim Tüm takımları destekle dememmi avrupa maçlarında bumudur senin mantık yapım sen esas adabınla otur oturduğun yerde oturmuyosan git ermenistan,yunanistan takımlarını destekle tamammı ?

Bana Milliyetçi Ayakları Yapma Oke ? Evet Beyendıgım Oyuncular Varsa Yunan Takımını Desteklerım Ingılız Takımını Desteklerım ?
Fenerbahçeden sonra tuttuğum takım olan Manuma başarılar diliyorum.
Galatasaraylı olarak Beşiktaş'ı destekliyorum bu akşam. Beşiktaş'ın şansı yok denecek kadar az şu anki performans ve kalitesiyle. Fakat seyirci desteğiyle belki bir şeyler olabilir diyorum.
bende bi galatasaraylı olarak destekliyorum da sonuçta imkansız şeyleri konuşuyoruz.liverpooldada böle konuştuk 8-0 bitti maç galatasaray olarak bizde gidip şu anki performansımız tam değil real madridi yenemeyiz ama bir umut beşiktaşa yürekten başarılar
Expert
34.0001
ilk 6 dakikalık izlenimlerime bakarak bu oyunla Manchester ın 8+ atamıycağını söylüyebilirim.ha bu manchester 6 dakika da belli olur mu diyceksiniz? oldu bile, çok yavaşlar.
valla ilk yarı güzeldi bjk ben skorumu değiştirdim 0-0 bitecek bakın görürsünüz ;)
öyle değiştirdim fln olmaz geçti artık =) ayrıca 0-0 bitmez bu maç.
Valencia çok tehlikeli sağ kanatta, her denemesinde neredeyse İbrahim Üzülmez'i geçmeyi başardı Mustafa hoca oraya önlem almazsa ikinci yarıda ciddi sıkıntı yaşayabilir.

Şu an her sonuca açık gibi gözüküyor maç, bakalım neler olacak göreceğiz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.