Ne oldu spiker beşiktaş orkestrası 1-0 :)
Kazanan en başından bile belliydi diye düşünüyorum. Ama Beşiktaş'ında yapacağı başka birşey yoktu yine iyi dayandı..
:)
45 - 56 arası Beşiktaş korkuttu ama gerisinde bir Avrupa takımı oldugunu tekrar hatırlattı Manchester U.
Expert
34.0001
orkestra demeyin şuna allah aşkına, öyle 90 dakika aa uu oo diye bağırıp taraftar mı olunur? 1 veya 2 kere beste okudular, ne takımın ne de taraftarın eski halinden eser yok. maç ortadaydı zaten, hiç umutlandıklarını sanmıyorum.
Bir Beşiktaş'lı olarak Manchester United'ı tebrik ederim.
erelbanu :
Rudoczes : erelbanu abuk subuk dediğin şey dediğin şey benim Tüm takımları destekle dememmi avrupa maçlarında bumudur senin mantık yapım sen esas adabınla otur oturduğun yerde oturmuyosan git ermenistan,yunanistan takımlarını destekle tamammı ?

Bana Milliyetçi Ayakları Yapma Oke ? Evet Beyendıgım Oyuncular Varsa Yunan Takımını Desteklerım Ingılız Takımını Desteklerım ?

belli zaten dostum senin kişisel yapı itibariyle Türk olmadığını açık ve net ortaya koyuyorsun.Her Türk genci milliyetçidir ne kadarda ben milliyetçi değilim desede şu vatan için herkez canını ortaya koyar benim dediğimi sen anlayamıycak kadar gavatsın işte buradaki herkez anladı bir sen kaldın tekrar anlatıyım madem bu takımlar Türk takımı oynıyan Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe eğer bunların biri yenildiği zaman dünya basını bu takımları yendik değil Türkiyeyi Ezdik ! diye başlık atıyolar benim demek istediğim nokta şu günlerde birbirinizle dalaşmadan destekleyin desteklemiyosanızda susunda acizliğinizi ortaya koymayın şu kelimelerimi anlıyamadın dünden beri işi it dalaşına dönüştürüp duruyosun yaşın kaç bilmiyorum ama sana bu kafayla hayatında semer vuran çok olur.Adan ol biraz adam ! adam olmuyosanda şurdaki 2 kuruşluk destek zevkimizin içine etme sus otur git ingiliz platformlarına destekle maluyu tamammı ?

Fenerbahçemize,Galatasarayımıza UEFA da başarılar.
Beşiktaşımızı tebrik ediyorum direnişinden dolayı türübünler harikaydı bence..

şu 2 cümle erdemliktir o faziliyetsiz kişilikte bu olmadığı için bu 2 cümleyi yazıcak kadar erdemli bir insan değil.devam edin yabancı kulüpler destekğine.sonra Türkiyede futbol niye gelişmiyo demeyin siz futbola saygınız yok onuda geçtim siz kendi ülkenizin takımlarını desteklemiycek kadar aciz duruma gelmişsiniz!
Ya bak konu nerelere gelmiş bende m.united'ı tutuyordum ve perşembe günüde twente'yi tutacağm.Eğer bunu türk olmamakla suçluyorsanız türk değilim o zaman bir takım yüzünden hemen milliyetçiliğe çektiniz vallahi helal olsun.
ManU fazla kasmadı M.City ile derbi var hafta sonu. artık*** İngiltere'de bekliyoruz.

//lucretius
kelimelerine dikkat et.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-16 14:58, 14 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.