Yeni sezon öncesi İspanya'nın Huelva kentinde kamp yapan Beşiktaş takımı, Cuma günü öğle saatlerinde 1492'de Amerika Kıtası'nı keşfeden Christophe Colomb'un gemilerinin bulunduğu müzeyi gezdi. Ünlü kaşifin Huelva kentinden Amerika'ya hareket ettiği bölgede kurulan müzeyi ve keşif için kullandığı geminin bire bir ölçülerinde yapılan benzerini gezen futbolcular, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Gezinin ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Denizli, "Sportif çalışmaların dışında Huelva'nın tarihi ile ilgili araştırma yaptık. Huelva İspanya için önemli bir şehir. İspanya'da futbolun ilk oynandığı ve futbol takımlarının ilk kurulduğu şehir burası. Aynı zamanda Amerika keşfinde Christophe Colomb'un çıkış noktası. Böyle bir bölgede olup da buraları gezmemek olmazdı. 1492 yılında üç tane gemi ile yola çıkıp Amerika'yı keşfeden insanların bu işi yaptığı yer burası. Colomb keşfetmeseydi, Amerika yine keşfedilecekti. Ama neticede bu işi yapan o oldu. Beşiktaş'taki tüm oyuncular böyle bir noktada bulunmanın analizini yapma fırsatı buldular. Duydukları olayları görme şansı buldular. Bu gezi, kampın güzelliklerinden biri oldu" dedi.

Denizli, bir basın mensubunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Eğer bu sezon başka bir takım şampiyon olmak istiyorsa, bizi yenmek zorunda" açıklamasının hatırlatması üzerine esprili bir şekilde, "Geçen sezon Fenerbahçe'yi yenmeden şampiyon olduk" cevabını verdi.


Bu konu Deepanti tarafından düzenlendi(2009-07-24 22:41, 14 yıl önce)
Doğru diyor :) Bunları yıllardır görüyoruz zaten. Galatasaray'ımız da Fenerbahçe'yi ligde yenemeden şampiyon oldu. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.