Fotomaç'ın ulaştığı bilgiye göre, Daum geçen hafta İspanya'da kendisine transfer teklifinde bulunan yönetici Ali Yıldırım'a sitemde bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Yıldırım'a "Beni B planı, C planı olarak düşünmemeliydiniz. Teknik direktör ararken beni liste başına yazmalı, ilk önce bana gelmeliydiniz. Çünkü ben F.Bahçe'yi ve Türk futbolunu çok iyi tanıyorum. F.Bahçe'nin taraftarını, tesislerini biliyorum; odalarına, kapı numaralarına kadar her şey ezberimde" ifadesini kullandı.

Ali Yıldırım ise bu sözler karşısında hem şaşırdı hem de Daum'un F.Bahçe'ye gelmeye hazır olduğunu söylemesiyle sevindi. Daha sonra Daum, üç yıl üst üste şampiyonluk için güçlü bir kadro gerektiğini dile getirdi. Ali Yıldırım da transfere ciddi bir bütçe ayırdıklarını belirterek, "Başkanımız kararlı. Müthiş bir kadro kuracağımızı garanti ederiz" deyince, Daum "Ben de size F.Bahçe'yi uçuracağımı garanti ederim" dedi.

F.Bahçe'nin Daum ile Köln arasındaki tazminat sorununu da çözdüğü kaydedildi. Bu arada yönetimin, Daum'un da onayıyla Leverkusen'in 24 yaşındaki İsviçreli sağ kanat oyuncusu Barnetta için girişimlere başladığı belirtildi.

Bild Gazetesi gece yarısı duyurdu
Almanya'nın en büyük gazetelerinden Bild dün gece yarısı internet sitesinde Daum'un F.Bahçe ile kesin olarak anlaştığını yazdı. Gazeteye göre, Alman hocayı G.Saray'ın elinden kapan Fener, Daum'a yıllık 3.5 milyon euro ödeyecek.

'BU KADAR ÇAPSIZLIK OLMAZ'
Christoph Daum'un Alman birinci lig takımlarından FC Köln'ü ani bir kararla bırakarak Fenerbahçe ile anlaşmasının Almanya'daki yankıları sürüyor.

Alman Bild gazetesinin haberine göre Köln taraftarları, Daum'un aniden karar değiştirerek takımlarından ayrılmasını "çapsızlık" olarak nitelendirdi. "FC-Brett" adlı taraftar grubu, internet sitesinde yaptığı açıklamada "Bir insan nasıl bu kadar çapsız olabilir" sorusunu sordu. Daum'un para için Köln'ü bırakarak, Fenerbahçe'ye gittiğini belirten taraftarlar, 2006 yılında Daum Köln'de göreve başladığında söyledikleri sözlerini hatırlattı.

Daum 2006 yılında ikinci ligde bulunan Köln takımına geldiği zaman yaptığı açıklamada, Köln'ün kalbinde yer alan bir takım olduğunu belirtmişti. Daum'un Köln takımında yıllık 2.4 milyon euro brüt para kazandığı ancak Fenerbahçe ile 3.5 milyon euro alacağı belirtildi.

LİDERİN 16 PUAN GERİSİNDE KALDI
Bu arada Daum, ikinci kez geldiği 2001-2002 sezonunda Beşiktaş'ın başında takımı 3. yaptı. Galatasaray 78 puanla şampiyon olurken, Fenerbahçe 75 puanla ikinci, Daum'lu Beşiktaş ise 16 puan geride 62 puanla ligi üçüncü bitirdi.



Düynada acaba başka teknik adam mı yok?
Henüz resmi olarak açıklanmadı.

Şahsen tercih edeceğim bir hoca değil kendisi pek gönlüm de razı değil zaten.Ama tabii ki gelirse sonuna kadar destek :)
Gelirse desteklerim tabikide ama bende istemiyorum pek.
bazı palavralar var yine haberde, kaynak sağlam değil zaten. ama kesinleşti gibi. gelmesi iyi olur Daum kariyerinede bakılırsa başarılı bi teknik adam. Daum, Koch, Aykut Kocaman el ele :asik2
Expert
34.0001
Avrupa nın sözde en iyi teknik adamlarından biri geldi, hemde avrupa kupasını alıp geldi, ama afedersiniz babayı aldık. yine yerine gelen adam türkiyeyi tanıyana kadar babayı almaya devam ediceğimize, türkiye ligini tanıyan ve fenerbahçemizde çalıştığı 3 yılda 2 şampiyonluk kazandıran daum la şampiyonluğu zorlamayı tercih ederim. ayrıca yeni luciano lar, nobre ler, hooijdonk lar bekliyorum kendisinden. ha avrupa da bişey yapabilir miyiz daum la, o konuda şüphelerim var.
abi yaparız inşallah. herkes Daum'u suçluyor avrupada başarısız diye ama o gelmeden önce Fener'in zaten avrupada gözle görülür bir başarısı yoktu ki. ayrıca bi o zamanki kadroya bakın birde şimdiki.
Expert
34.0001
ben o zaman ki kadro yu şimdikine tercih ederim :) inanıyorum ki daum avrupa dada başarılı olucak, ben çok güveniyorum. o varken en azından kötü oynayıp maç kazanıyorduk.
@spawnsas
top toplayıcı olsun o .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.