Bugün Vatan ve Pas Fotomaç Gazeteleri’nde şahsım ile ilgili bir haber yer almaktadır. Her iki gazetede de yer alan ancak, Vatan Gazetesi’nin neredeyse yarım sayfa büyüterek gördüğü haberde, benim Kasımpaşasporlu futbolcu Sancak ile ilgili olarak, "Ben biliyorum bu çocuk hasta Beşiktaşlı, nasıl da giriyor öyle sakatlayacak bizimkileri" dediğim öne sürülmektedir.

Protokol tribününde otururken sarf ettiğim ileri sürülen bu sözlerin tamamı uydurma ve yalandır. Her şeyden önce ben maçı protokol tribününde değil yönetim locasında, misafirlerim ile birlikte izledim. Maç esnasında ya da sonrasında da, kesinlikle gazetelerde iddia edildiği şekilde bir konuşmam olmamıştır. Kaldı ki Sancak adlı futbolcunun hangi takımı tuttuğunu bilmem ve bu şekilde bir yorum yapmam da imkansızdır. Bu şekilde yalan haber yapmak benim adımı yalan haberlerinin içerisinde kullanmak gazetecilik değil ahlaksızlıktır.

Yalan haber yapanlara futbolcularımızın röportaj vermesine izin vermediğimiz için her geçen gün daha da agresifleştiklerini görüyoruz. Ancak yalan ve masa başı uydurma senaryolar ile kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar bilmelidirler ki, kendileri bu tavırlarını sürdürdükleri sürece kulübümüzün de kurumlarına karşı tavırları devam edecektir. Gazetecilik yalan ve uydurma haber yapmak kişileri söylemedikleri sözler ile itham etmek ya da töhmet altında bırakmak değildir. Benim adımı kullanarak yalan haber yapanları bir kez daha kınıyorum.

Aziz Yıldırım


Kaynak: Fenerbahçe.org
artık insanlar gazetecilikte sınırları aşmaya basladı. özellikle vatan, milliyet vs. tam Fenerbahçe düşmanı oldu çıktı. nerde kulübü zedeleyecek haber var yapıyorlar.
Nexima : artık insanlar gazetecilikte sınırları aşmaya basladı. özellikle vatan, milliyet vs. tam Fenerbahçe düşmanı oldu çıktı. nerde kulübü zedeleyecek haber var yapıyorlar.

Aynen katılıyorum, iyicene abarttılar.
Efsane başkanım benim..
Tymaron :
Yalan haber yapanlara futbolcularımızın röportaj vermesine izin vermediğimiz için her geçen gün daha da agresifleştiklerini görüyoruz.


bence ağızlarından birşeyler kaçırmasın diye konuşturmuyorlar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.