Ghlahn :
Futbolda şike davasına yönelik süreçte yaşananlarla ilgili olarak kulüplerine destek vermek amacıyla yapılıyor 
Benim bir Fenerbahçeli arkadaşım var. Bana söylediği şey;
"Doğduğumdan beri fenerliyim. Fanatiği olduğum takımımı bu hale getiren, şikeyle aynı cümlede kullanılmasına yol açan, medyayı taraflı hale getirmeye çalışan Aziz Yıldırımın hiç bir zaman arkasında durmam. Bir suç işlendiyse sonuçlarını da cezasını da göze alacak kadar erdem sahibi ahlaklı insanların yönetildiği bir takım istiyorum. Şike yaptık ama bizi düşürmeyin diyecek kadar yüzsüz ve aciz hale gelen bir taraftarlık duygusunun a...k... "
Bu taraftar profili diğer taraftan hain gibi görünüyordur muhtemelen.Ama doğru taraftan baktığınızda olması gereken.
Ben iddianamenin tamamını okudum. Ek delillerin de çoğunu inceledim. Aziz Yıldırım dahil bir çok kişinin neresinden tutsan elinde kalır. Böyle bir adamın arkasında durmanın mantığını inanın aklım almıyor. Fenerbahçeli bir arkadaş bana bunu izah ederse bende anlamak için elimden geleni yapacağım.
Bir de şu var, Fenerbahçe düşerse Türk futbolu biter, ekonomi çöker mantığı ile cidden şike yapıldığı kanaati olsa dahi 2. lige düşmek istemeyen Fenerbahçeli bir arkadaş var mı?