Getafe maçında sahada kalp krizi geçiren Sevilla'nın 22 yaşındaki futbolcusu Antonio Puerta, üç gün süren yaşam mücadelesine yenik düştü..

İspanya, Antonio Puerta'ya ağlıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Getafe ile oynadıkları ligin ilk maçında geçirdiği kalp krizi sonrası yere yığılan Sevilla'nın 22 yaşındaki futbolcusu Antonio Puerta, hayata gözlerini yumdu. Takımı Sevilla'nın 4- 1 kazandığı karşılaşmanın 31. dakikasında kalp krizi geçiren Puerta'ya ilk müdahaleyi Sevilla Kulübü'nün doktorları yapmıştı.

Hemen Ardından Virgen del Rocio Hastanesi'ni kaldırılan ve solunum cihazına bağlı tutulan Antonio Puerta, üç gün süren yaşam mücadelesine yenildi. Beş sezon boyunca formasını giydiği Sevilla'da iki kez UEFA Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan ve ortaya koyduğu performansla İspanya futbolunun gelecekteki yıldızlarından birisi olarak kabul edilen Puerta, Azrail'e golünü atmayı başaramadı.

Puerta'nın ölümünün ardından acil olarak toplanan UEFA yönetimi, dün akşam oynanması gereken Sevilla-AEK Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş karşılaşmasının ertelendiğini açıkladı.


İşte o acı an,

https://www.youtube.com/watch?v=nS1SnwckcAg

haber: sabah gazetesi resmi web sitesi.

Bu konu Buxiun tarafından düzenlendi(2007-08-29 10:59, 16 yıl önce)
Silindi
Novice
1
Of be yazık olmuş bilmiyorum kendisini ama :(

Allah rahmet eylesin.
Antonio Puerta'yı tanımayanlar için.
Geleceğin yıldızıydı aramızdan ayrıldı :(


https://www.youtube.com/watch?v=uunP3xEAJmw
Yazık ya cok üzüldüm. Gencecik adam yığıldı kaldı.
Allah rahmet eylesin.
:( :( çok kötü olmuş ya :( yığılma anı çok kötü :( Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin.Sevdiklerine sabır versin.Yazık olmus gencecik adama :(
Allah rahmet,üzüldüm gerçekten.. :(
Beşiktaş'ta Antonio Puerta ile ilgileniyordu ;


Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido’nun davetlisi olarak İspanya’ya giden Celal Kolot ile Mario Berk, Dragutinoviç, Escude, Luis Fabiano ve Puerta için nabız yokladı. Siyah beyazlılar bu 4 oyuncudan 2’sini almayı planlıyor.

DIŞ transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, UEFA Kupası’nı üst üste iki kez kazanan, önceki gün de İspanya Kral Kupası’nı müzesine götüren Sevilla’nın yıldızlarını hedef seçti. Dün sabah erken saatlerde İspanya’ya giden Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk’in Sevilla’da forma giyen Ivica Dragutinovic, Julien Escude, Antonio Puerta Perez ve Luis Fabiano Clemente için girişimlerde bulunacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda dış transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, genç çalıştırıcının, "Sevilla’daki oyunculardan bir-ikisini alabilirsek gücümüze güç katarız" sözleri üzerine harekete geçti.
Silindi
Novice
1
Bu Kalp Krizi nedır. buna bır cozum bulsunlar ya futbolcular yavas yavas oluyor bır nedenı olması lazım
Kalp krizini engelleyen ilac varya. O aynı zamanda dopingtir.

Futbolculara doping yasak olmasından ötürü, böyle şeylerle karşılaşılıyor.

Kim haklı kim haksız belli değil ki..
Silindi
Novice
1
22 yaşında kalp krizi. Çok kötü birşey ya
İşte hayattaki tek gerçek ölüm derler ya buda bunun kanıtıdır arkadaşlar.Ki sevilla gbi bir oyuncu fabrikasındaki coğu oyuncu genç bir yıldız.Buda onlardan biriydi sanırım :(
Kötü birşey olduğu kesin de onlar doktor kontrolünden geçiyorlar.
Demekki herşeye bu kadar güvenmemek lazım.!
gerçekten çok acı bi olay gencecik adam sahada yığıldı kaldı 1 kere değil 2 kere kalp krizi geçirdi bide ilk olarak sahada kalp krizi geçirdi ardından soyunma odasına gitti ve orada kalbi durdu ondan sonra hastaneye kaldırıldı.Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin. :(



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.