sercan bidahaki sefere canım:D
Her 2 tarafıda tebrik ediorum.Bjk yener dienlere geçmiş olsun dileklerimi gönderiorum.:muahaha
Güzel maçtı işte bu ;)
Tebrikler Galatasaray! ( -.-' )
Galatasaray ilk 18deki her oyuncunun ilk 11de oynamaya layık oldugunu gene gösterdi.. Helal olsun nice galibiyetlere inşallah..
Silindi
Novice
0
Çok güzeldi.

Maçta 70-80 Arası kişiydik.

Ben yokken baya tartışmışsınız.

Ama boş tartışmışsınız.

@Flame

Cimbombomun armasıda armaların arması
Nede güzel oluryada ' OH OH ' Beşiktaşa kayması

Bengal : @Andain
Feldkamp için 34 maçın 34 üde aynı önem taşıyabilir.Ama biraz daha mantıklı bakarsak karşımızdaki rakip diğer 34 takımla aynı güçte değil.Eğer disiplinsizlikden bir ceza verilecek ise gelecek maça veya başka bir yol ile verilebilirdi.Gücümüzü böyle, riske atılarak değilde şampiyon olarak göstermek daha iyi olur bence.

@Bengal

O Diğerleri olarak adlandırıp,küçük gördüğün takımlar Beşiktaştan puan alıyorlar ama unutma ;)

@Micheal

Bence son yorumun çok boş..Maçı izlemediysen izle derim.Gerçekten penaltıydı ve bence taraflı bir düdükte olmadı.Hakem iyi yönetti..
Ben macin ilk 20dk izledim gerisini izlemedim ve macin basindan anlasiliyordu GS'nin kazanacagi ve hicbir sekilde yildizlarini aratmadi GS, ve cidden de tebrik ediyorum kendilerini ... BJK li olduguma utandim bu macta iyicene ...
Mack Eğer Bu Lafın banaysa Yeminde edebilirim.Televizyon hiç izlemedim.Eve 10 dk önce geldim gelir gelmez odama geçip pc başına oturdum.Yinede nasıl düşünürsen düşün sorun değil..Ama Kimseden duyupta öyle bişe demedim.Kendi yorumlarım..
Silindi
Banned
0
Ben pentaltı değidli falan mı dedim ?

neden saptırıyorsun ki?

Ben sadece şundan yakınıyorum Hakemler gs nin penaltılarını görüyor ama aynı hakemler Fbnin pentaltıları görmüyor dünkü maçta 3 penaltı vardı ondan öncekinde 1 tane pentaltı vardı ve bu takım geçen lig sadece 2 penaltı kullandı bu sene daha hiç kullanmadık bundan bahsediyorum.Yoksa gs nin penaltısından banane.
Michaell : Tutturamadık tüh :D ulen bjk son dkgolu atıyor yeniyor 1 1 oluyor sonra pentaltı oluyor 2 1 oluyor ok ilginç isyanlardayım.Arkadaşların kullandığı 28347392847. penaltı snrm :D

Bence Bu Yorumun Gs'ye Her seferinde penaltı verildiğini çağrıştırıyor.
Silindi
Banned
0
Her hangi bir spor programının tartışmalı pozisyon bölümünü izleyip sesini kapatın ve yorumunuzu kendiniz yapın.

Goller ile ilgili kendi yorumum ise, 1. golden önceki korner pozisyonunda top Diatta'dan çıkıyormuş gibi gözüküyor ama bir de kale arkası kameralarından görmek lazımdı oradan çekilmiş halini göstermediler. Penaltı pozisyonunda ilk Beşiktaşlı futbolcu topu Arda'dan kurtarıyor ve Arda alamayacağını görünce 2. futbolcunun müdahalesinde yerde kalıyor. Penaltı değil gibi.
Lig Tv de maçı canlı olarak izledin mi?

1.Golde, 2 farklı kameradan gösterdi ve 2. cameradan görünen top ikisine birden çarpıp dışarı cıkıyor.ve bencede öyle.

2.Golde ise, Bjkli olarak değilde, normal bir takım taraftarı gibi düşünerek bi daha cevap verir misin?Arkadan gelen oyuncu ayagını sıkıştırdı zaten makasa aldı.Sonra öndeki oyuncuyada takılıp uctu.


BENCE PENALTI DOGRU KARAR..
-.-'
Ya beyler tamam bir penaltı için bu kadar çocukluk yapmaya ne gerek var?

Mack: Her hangi bir spor programının tartışmalı pozisyon bölümünü izleyip sesini kapatın ve yorumunuzu kendiniz yapın.
+1907
@Stormy

Ne Çocuklugu??Burda Tartısılıyor herhalde.Herkes Yorumunu dile getiriyor.Gayette Güzel o kendi görüşünü bildiriyo ben kendi eee neresinde bunun cocukluk??Ayrıca O zaman tv spor yorumcularıda çocuk o zaman pehhhh :arastir



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.