Evettt arkadaşlar bugün bildiğiniz üzere galatasarayımızın maçı var sturm graz ile ali sami yen'de maç geç olmasaydı bende gitmek isterdim ama 22.05'de D-Smart veya TNT kanallarından izleyebilirsiniz.Eğer TNT şifreli ise sizde(bende değil) d-smart'tan veya hiç bir yere bağlı olmayan televizyondan izleyin yani antenden bu şekilde izleyebilirsiniz gerçi d-smart'ta tnt şifreli değil panathinaikos maçında öyle değildi bizde.Neyse bilgilendrmeden sonra anketimize katılıp yorum yapmanızı rica ediyorum.

Kadrolar:

Galatasaray

*********************************Leo Franco***********************************

Sabri****************Servet*********************Emre Aşık**********************Hakan Balta

*******************Mustafa Sarp****************Mehmet Topal**********************

Keita******************************Elano***************************************Arda

**************************************Baros***********************************


Sturm Graz

Gratzei
Sonnleitner
Feldhofer
Schildenfeld
Kandelaki
Hölzl
Weber
Hlinka
Jantscher
Muratoviç
Beichler


Ben Mehmet Topal yerine Ayhan'ı koyardım ama bakalım belki böyle daha iyi olur..
la la la lay lay lay Saldır Galatasaray.
Galatasaray 8)
Onu zaten biliyoruz :) kadro nasıl kaç kaç biter gibi soruları yanıtlarsanız fenerli arkadaşların kafalarında soru işareti kalmaz :)

Not:Bilet isteyen varsa pm atsın :)
2-0
berkancık : Onu zaten biliyoruz :) kadro nasıl kaç kaç biter gibi soruları yanıtlarsanız fenerli arkadaşların kafalarında soru işareti kalmaz :)

Not:Bilet isteyen varsa pm atsın :)

Senin kadar artniyetli bir insan gömedim. İşin gücün başkalarına laf atmak Sanane biz maça fenerbahçe içinmi çıkıyoruz kendimiz için çıkıyoruz fenerlilerden banane. İşin gücün fenere havamı atmak.
Yahu asıl sanane saygı çerçevesinde güzel bir gönderme yapıyorum ne ordan löp diye atlıyorsun.Ayrıca doğru artniyeliyim ayrıca istediğimi saygı çerçevesinde söylerim burası bir platform ve düşüncelerimi ve fikirlerimi çok rahat söyleyebilirim.
başarabilirsin Sturm Graz. inanıyoruz.
Nexima senin bu olumlu yaklaşımların beni çok sevindiriyor :) gerçekten sturm graz'ın yeneceğini sanıyormusun bak galatasarayla olan düşmanlığını bir kenara bırak açıkça söyle ben şöyle değerlendirme yaptım.Galatasaray biraz zorlansada çünkü takımları çok iddalı ama yinede 3+ olur diyorum.Fenerbahçe ise Twente'de ki gibi oynarsa yenilmez ama berabere kalır eğer savaşırsa fenerde rahat kazanır.
futbolda herşey olabilir. tabi bu gerçek Gs Sturm'dan çok daha kaliteli bi kadroya ve bütçeye sahip. Gs oynarsa rahat kazanır. yine de ne olacağı belli olmaz. biz inanıyoruz :)
e tabi bizde inanıyoruz :) artık bakalım maç sonunda yorumları alırız şimdi söylenecek pek birşey yok.
Galatasaraymıza başarılar diliyorum
@Berkancık
Senin futbol bilginden şüpheleniyorum...
Gs - Sturm Graz Banko 3-4 Golde bitecek
Rovalge senin canın mı sıkılıyor? Bana orda hatalı bir yer göster bakalım kurallara aykırı bulamazsan ben senden şüphelenirim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.