Büyük ihtimal maç 0-6 biter. Bla bla..
ilk yarı 1-0 yeniliyoruz ardanın golünü saymadı it hakem hiç bişide yoktu kontrada attılar.
Galatasaray maç çevirmeye alışık. =)
Takımıma sonuna kadar güveniyor, destekliyorum..
:utangac1
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll
:)
Bu yorumlarnızı maç sonuna saklayın...
Aslına bakarsak sadece futbaldada değil, tüm sporlarda maç bitmeden gerçekten sonuç belli olmaz o yüzden skor tahmininde bulunmak pek doğru,sağlıklı gelmiyor.
100 tane kaçırdık bir sürü direk bizim hakkımızdı ama şöyle düşünün bir bizim gruba bakın birde fenerin twente sheriff panathinaikos sturm graz dinamo bunlar ne be şampiyonlar ligi saki :)
Ne demiştim?
İnsan her zaman takımına güvenmeli, inanmalı =) Galatasaray'ın ne olduğu belli olduğu için skoru az çok tahmin edebiliyoruz. Elano şık bir gol aramayıp pozisyonu değerlendirseydi veya Baros'un ilk topu ağlarla buluşsaydı skor şuanda bambaşkaydı ama bunada şükür. Buda bir başarı =)


- verilmeyen penaltılık pozisyonlarıda geçiyorum bakın :)
panathinaikos sturm graz dinamo bunlar ne be şampiyonlar ligi saki :
:Ddoru
o vursaydı bu vursaydı ile olmaz ki. böyle bakarsak Sturm'un kaçırdığı pozisyonlarda net gol pozisyonlarıydı. son dakikalarda çok etkili geldiler. ayrıca objektif bakarsanız Arda resmen kendini attı o pozisyonda. sarı vermesi lazımdı hatta. Sturm'a güvendik, güvenimiz boşa çıkmadı. hehe.
Sizde çoğu maçlarda öyle yapıyordunuz yok direkler vardı yok ataklarımız çoktu aynı şekilde bizimde ööyleydi bunlar görmemezlikten gelinemez hadi penaltıyı geç attığıgım golde nerde faul vardı hakem kör birde 6lı siste iyi olur diyorlar pehh..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.