Şu anda Ntv Spor'da yapılan canlı yayında son dakika haberi olarak,Beşiktaş'ın Guti ile 2 yıllığına anlaşıldığı yazıldı.
bjk.com.tr kitlendi : )
Son olarak şunu söyliyim.Guti transferi belli olmadan önce Ntv Spor canlı yayındayken Hakan Gündoğar bağlandı ve " Beşiktaş Guti ile %99 olarak anlaşdı.Şu anda aldığımız habere göre müthiş bir isim daha var.Fakat bunu tam netleşmeden paylaşıp taraftarları heyecanlandırmak istemiyorum.Fakat şu anda o haberi verebilmeyi çok istedim'' diye sözler söyledi.Bakalım önümüzdeki günlerde neler olucak :)
Sen vermeden ben vereyim , Raul ve Robinho ilede ilgileniyor Beşiktaş.
Ama bence hata ediyor , Raul,Guti gibi oyuncular 35 yaşinda.Bu yaştan sonra top oynamaz jübile yapar giderler.Parasina yazık takimin.
Robinho'ya gelince 16,7 Milyon Sterlin teklif etmişler fakat Manc. City en az 25milyon sterlin istediğini belirtti.16,7 Milyon sterlini çok komik bulmuşlar..
Raul konusunda haklısın fakat Guti konusunda sana katılmıyorum.
City o parayı alabileceğini düşünüyorsa avcunu yalasın.Fakat bizim başkanada belli olmaz.Verir mi verir.Ayrıca Raul transferine karşıyım.Oynadığı bölge ile çok dirençli olması lazım.Hele Türkiye'de oynuyorsanız.Fakat geçen sezonki Real Madrid maçlarıdnı seyredin.Guti girmeden önce nasıl oynuyorlardı,birde Guti girdikten sonra kaç maç kazandırdı.Bu yaşına rağmen Real'de en az 25 maç oynamıştır.
bizim RC ile dalga geçiyorlardı yaşlı diye :)

neyse hayırsız olur umarım, pek iş yapacağını düşünmüyorum.
Siz Raul'un gelmesini isteseniz bile Raul gelicekmi buraya? İspanya'da ve Real Madrid'te efsane olmuş , her alanda gol kralı olmuş bir adamdan bahsediyorsunuz ve Beşiktaş'a gelicek diyorsunuz. Hakan Şükür gibi kariyerinin sonuna kadar Raul Real Madrid'te kalır.

Guti ve Quaresma'ya gelirsek güzel performans çıkarmalarını bekliyorum. Guiza gibi olmasında.
Bir galatasaraylı olarak söylüyorum.
Türkiye ve Beşiktaş için inşallah hayırlı olur ve para için gelmemiştir.
Spawnsas : Siz Raul'un gelmesini isteseniz bile Raul gelicekmi buraya? İspanya'da ve Real Madrid'te efsane olmuş , her alanda gol kralı olmuş bir adamdan bahsediyorsunuz ve Beşiktaş'a gelicek diyorsunuz. Hakan Şükür gibi kariyerinin sonuna kadar Raul Real Madrid'te kalır.

Guti ve Quaresma'ya gelirsek güzel performans çıkarmalarını bekliyorum. Guiza gibi olmasında.

Kendi ağznla söylüyorsun '' muş,mış '' diye.Tabiki eski Raul'u herkes ister.Ama şu andaki Raul'u değil !
Raul getirmek zor iş değil para konusunda. Ama Raul R.Madrid'de bırakmak isteyecektir büyük ihtimal , Roma için Totti, Liverpool için Gerard neyse R.Madrid içinde Raul o dur.
Siz istiyorsunuz . Raul gelebiliyorsa gelsin Beşiktaş'â
Hala bu oyuncuların Keitanın nasıl Arap ülkesine para için gittiyse bu oyuncularında burasını bir para ülkesi olarak gördüğü için son yıllarında veya artık futboldan kopup aldıkları paranın 2-3 katını bu ülkede aldıkları için geliyorlar.Neden acaba genç yetenekler gelmiyor bu ülkeye?

Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş hepsi için geçerli bu durum.

Yada altyapıya yatırım yapıcaksınız
Bknz: İspanya veya bir barcelona kaç oyuncusu altyapıdan gelmiş ve kaç oyuncusu ispanya milli takımındaymış.
Spawnsas...
Söylediklerinn hiçbirinde sana katılmıorm bikere türkiye ligini cok ufak görme hane Guiza'da ispanyada gol kralı oldu yada SUarez hollandada gol yagmuru yapor Dnya kupasında sinek avladı gördük.Bizim ligimiz zor ispanya liginde madrid gibi bi takımda amatör bi futbolcu bile gol atabilir.Bunu bukadar büyütme ayrıca futboll camiası bu parayı veren düdüğü'de çalıyor italya ligindeki gibi yada dünya starlarınıda alıor unutmaki galatasaray'ın UEFA yı almasında baş rol oynayan HAGI da efsaneydi yada ne blm R.carlos'ta bi efsaneydi... Gelmez die bişi yok gelir ;) ama bnce raule onca tonla para vericeklerine biraz gençlere göz dikseler daha güzel olur mesela huntelar :D
ayrıca şöyle bi durum var blmem bliormusunz diyelim Raul madridde 100 dolar alıor bunun %40 ını vergi verior eğer raul türkiyede 100 dolar alsa sadece %10 vergi verior hane suanda bizim tabata'ya verdigimiz parayı orda süper starlar alıor :D ve ayrıca bnm bildigim kadaryıla RAUL ve casillas ( kasilyas)'ın kontratında Real madridde Futbollu bırakmak istedikleri yazılı yane kariyeri boynca tek takımda ama hayırlısı yinede gelemsin raul. koşamıo bişi yapamıo :D

@ali3n
sana sonuna kadar katılıorm kardeşim ispanya milli takımı dünya şampyonu olduysa yatsın kalksın katalan diyip dışladıkları Barcelona klübüne minnettar olsn o klbün yetiştirdigi adamlar bunu başardı xD Benim bidigim 2 takım var birisi Atletic bilbao dieride Barca Ajax Arsenal baska kmse alt yapıya önem vermio :D
Beşiktaş kulübü hiç bi resmi açıklama yapmadı yani şuan hepsi laf.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.