amatör futbolcu gitsin atsın o zaman sen ispanya ligiyle türkiye ligini eşit gördün sanırım ama biz onlardan daha düşük seviyedeyiz.
Spawnsas : amatör futbolcu gitsin atsın o zaman sen ispanya ligiyle türkiye ligini eşit gördün sanırım ama biz onlardan daha düşük seviyedeyiz.

Laf yetiştirmeye çalışacağına anlamaya çalış.İspanya ile Türkiye'yi eşit görmüyor.Türkiye'de leblebi gibi goller atamıyacağını ve oynamanın zor olduğunu dile getiriyor.İspanya sistemle oynuyor biz fizik gücüyle.İspanyollar alt yapından oyuncu yetiştiriyor,bizler ise ''KASAP''.

Ayrıca '' Siz istiyorsunuz . Raul gelebiliyorsa gelsin Beşiktaş'â '' demişsin.Yönetim istiyor olabilir ama bu yaşdaki bir kişinin,ismi Raul'da olsa Türkiye'de iş yapmıyacağını düşündüğümü söylüyorum fakat sen istediğin gibi algılıyorsun.
Roberto Carlos geldiğinde yaşa bakılmamıştı.

Türkiye'de esas leblebi golleri atar sen bir İspanya'yla bir Türkiye'yi bir tutuyorsan git kendini pencereden at.Dünya'nın en iyi futbolcuları İspanya'da orda leblebi golleri atıyor burada bir halt yapamıycak. git kendini balkondan at.
Spawnsas : Roberto Carlos geldiğinde yaşa bakılmamıştı.

Türkiye'de esas leblebi golleri atar sen bir İspanya'yla bir Türkiye'yi bir tutuyorsan git kendini pencereden at.Dünya'nın en iyi futbolcuları İspanya'da orda leblebi golleri atıyor burada bir halt yapamıycak. git kendini balkondan at.

Ya bu çocuk beni hiç yormuyor kendi saçmalığını kendisi cevaplıyor :) Carlos'da yaşa bakılmadı da geldiğinde ne yaptı ? Şimdi beni iyi dinle.Sana söylüyeceklerimden sonra git kendini balkondan at demicem.Kendi ağzınla söylüyorsun,İspanya liginde dünyanın '' EN İYİ " futbolcuları leblebi gibi gol atıyor.Büyük yazdığım yeri tekrar tekrar oku.Hadi git şimdi balkona temiz bir hava al ;-)
Adept
4.3
Üsluplarimiza biraz daha dikkat edelim. Lise bahcesi muhabbetlerine gerek yok.
Spawnsas : amatör futbolcu gitsin atsın o zaman sen ispanya ligiyle türkiye ligini eşit gördün sanırım ama biz onlardan daha düşük seviyedeyiz.

Katılmıyorum bence türkiye ligi diğer liglere göre daha zorlu bi lig yabancı gelen oyuncuların %90'ı başarısız olup geri dönüyo buda en büyük kanıtıdır bunun ligimizin değerini bilelim kaliteli bi lige b.ktan hakemlere sahibiz :).
Neran : Üsluplarimiza biraz daha dikkat edelim. Lise bahcesi muhabbetlerine gerek yok.

Üslubumuzda dikkat edilecek ne var ? Birine hakaret mi ettik
Adept
4.3
Birbirimizi kücümsemeye gerek yok, ayrica daha demin Spawnsas'in yazdigi mesaja da yönelik üslup meselesi.
Benim kimseyi küçümsediğim falan yok.Sadece Raul'a neden sıcak bakmadığımı söyledim.Sanırım ben yokken bana yönelik ters birşeyler yazmış.Ne yazdıysa özel mesaj olarak,harfi harfine aynı olmak koşuluyla iletisini bekliyorum! Buradan kendisine duyurulur.
kaliteli bir lige sahip değiliz öncelikle bunu söyliyerek başlıyalım,kaliteli ligden kastınız fizik gücününe dayalı futbolsa bilemicem ayrıca guti'ye yaşlı denilmesine anlam veremiyorum bu tarz oyuncular 30-36 arası şarap gibidir çok daha verimlilerdir geçen sene ki performansı ortada yıllardır ne yıldızlar geldi geçti realden ama guti her dönem 25-30 maç arası oynayabilmiş dünyada top tekniğinin benzeri çok az olan gerçekten müthiş bir futbolcudur, türkiyeye para için geldi muhabbetini yapanlara zaten ne diyeyim artık bilemiyorum tabi ki para için gelicekler türkiyede bi takım varmış taraftarı muthiş, atmosferi on numara bu senede çok iyi işler yapmak istiyorlarmış dur tekliflerini kabul ediyimde gidip şu takımı daha iyi yerlere gelmesinde payım olsun diyecek bir tek dünya üstünde topçu yok ama nedense bizim basın ve futbol cahili taraftar kesimlerimiz hemen gelen adamda " X TAKIMI RUHU " gibi aptalca manevi duygular beslemesini bekliyor...olmaz arkadaşım adam belli bir yaşa gelmiş evet türkiyedende iyi bir teklif geliyorsa değerlendirilir qatar'dan önce tercih edilicek bir kaç yerden biri işte yunanistan - türkiye sonuçta uefa ve şampiyonlar ligi avantajımızda var yani o platformlardada yer alabiliyoruz daha ne quaresmayı dün gördük gerçekten müthiş işler yapıcak bu sene guti'de gelirse bu takım gerçekten uefada kafaya oynar eğer takım olgusunu yakalayabilirlerse ki başlarında ki teknik adam bunu yapabilicek ender isimlerden
Bir bursaspor taraftarı olarak güzel bi transfer olduğunu fakat guti'nin türkiyeye alışmasının biraz sürüceğini ortalama 7-8 hafta süreceğini düşünüyorum beşiktaş taraftarı ve yönetimi sabırlı olursa bu oyuncu beşiktaşta büyük iş yapar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.