Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Beşiktaşlı taraftar grubu "Çarşı", Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastası 20 yaşındaki taraftar Akif Akgün'ün tedavisi için yardım kampanyası başlattı.

Taraftar grubunun internetteki "www.forzabesiktas.com" adresli web sitesinde başlattığı kampanyaya, Galatasaraylı taraftar grubu "Ultraslan" da internet sitesinden destek verdi.
"Çarşı"nın web sitesinde taraftarın resminin de yer aldığı bilgilendirmede, tedavi için yaklaşık 50 bin liraya ihtiyaç olduğu, Akgün ailesinin ve yakın çevresinin bu ücreti karşılamaya imkanı olmadığı vurgulandı.

İnternet sitesinde ayrıca, Akgün’e yardım yapmak isteyenler için banka hesap numarası da yer alıyor. Akgün’e yardım etmek isteyenlerin, Türkiye İş Bankası’nın Bursa Koğukçınar Şubesi’ndeki "2209 0553011" numaralı Erkan Akgün hesabına para yatırabileceği bildirildi.

ULTRASLAN"DAN DESTEK

Galatasaraylı taraftarlar, ezeli rakipleri Beşiktaş’ın yardıma muhtaç sempatizanı için kendi internet sitelerinden destek verdi.

Akif Akgün için başlatılan kampanyayı "www.ultraslan.com" adresli web sitelerine taşıyan sarı-kırmızılı taraftar grubu, "Yanındayız Akif" şeklinde başlıkla yayınladığı yardım kampanyası için hesap numarasını taraftarlarına duyurdu.


Galatasaray'ın taraftar sitesinden yapılan duyuru
Evet öğlen bende okudum gerçekten hem çarşıyı hemde ultraslanımızı kutluyoruz darısı insanlıktan geri kalmış takımların başına..
Allah acil şifalar versin
Bu gibi durumlarda önemli olan insanlıktır. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.