MortaL :
Mack:
sözde dünyanın en iyi taraftarına
Liverpool iyi bir taraftara sahip ama dünyanın en iyisi değiller ilk olarak Boca'nın taraftarı gelir.
Mack:
takımın taraftarını susturup daha çok ses çıkartan o insanlara acıyorum
katılıyorum
Mack:
Son olarak, Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol yemek, "0" puan almaktan iyidir diye düşünüyorum.
iki hafta önce 2-1 yendiğin takıma 8-0 yeniliyorsan vede kadronda bir kaç değişiklik varsa hiçde iyi değildir
fistandantilus:
Birde Fenerbahçe'ye laf atarlardı. 0 puan aldınız falan filan
çok gereksiz bir cümle değil mi ? burda tartışılan bişi yok bir maç hakkında yorumun varsa konuş
En iyilerde Beşiktaş ve Boca olmasına rağmen takım başarılı olduğu için Liverpool olarak kabul ediliyor
du, o yüzden sözde dedim.
Maç için hiç bir bahane üretilmez ve söylenemez büyük bir utanç. Sözün bittiği anlardan biri işte. İlk maçta 2-1 yenmiş olmasaydık belki katılacaktın ama yinede bir maçı farklı kaybedip rezil olmak var tüm maçlarını kaybedip rezil olmak var. Birde başlık ismini gördüğümde o cümleyi yazmak aklımın ucundan bile geçmedi ama fistandantilus böyle büyük bir yarayı sarmak için mi karıştırdı bilmiyorum ama onun için söyledim.
Son olarak kendi takımları yenilince Avrupa'da Türk takımlarına destek diye yırtınan, rakip takım yenilince (yenilmek hafif kalır ama neyse) dalga geçmek için üşüşen akbabalara selam olsun.
Bu konu Mack tarafından düzenlendi(2007-11-07 01:29, 16 yıl önce)