Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Ne anlamda görelim feneri bu gece? hoşuna gidicek sanırm yenilsek :)

Ben FB'liyim ama BJK yenildiğinde içim acıdı cidden, heleki böyle bir farkla. o kalede kimse yokmuş gibi sanki gelen atak gol oldu. Beşiktaş'ın 2 atağı vardı sanırım maç boyunca. Diatta çok salaklık yaptı son dakikalarda.
Silindi
Members
0
Yazık ya gerçekten yazık.Hala Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray muhabbeti yapabiliyosunuz.

Beşiktaş'ı Fenerimi var ya ? 8 - 0 yenilmiş bir Türk takımı ve bazı insanlar buna sevinebiliyorlar.Elin İngilizi bile dün ne kadar mütevaziydi.Futbolcuları maçdan sonra sevinmediler bile direk soyunma odasına gittiler o kadar saygılıydılar.Taraftarlar birbirlerini alkışladı.İngiliz bile saygı duydu biz hala birbirimize saygı duymayı öğrenemedik.

Ortada sahdaki futboldan önemli şeyler var biz bunları hala anlayamıyoruz.Bu nası bi takım aşkıymış ki Milli duyguların önüne geçmiş.Beşiktaş o 8 golu yerken nasıl sevinebildiniz ?

ikere şunu söyleyim Liverpool muhteşem bir futbol oynadı, Liverpool ne kadar muhteşemse Beşiktaş'da o kadar berbattı.Hayatımda gördüğüm en aciz Beşiktaş ve en aciz savunma hattıydı.Bi takımın kalesinin sol tarafı daha dk 29 da boş kalıyorsa o takımda çok sorun var demektir.Futbol adına hiçbirşey vermeredi Beşiktaş.Gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim.

Beşiktaş'ı katleden bi Diatta bide şu kaleci vardı.4 golun kaleci yüzünden yenmesi ne kadar acı.Hele 3 golunde bilmemnereden getirilen 3. sınıf bir yabancı yüzünden yenmesi daha büyük bi acı.Umarım erken toparlanırlar.

Neyse maç pek umrunuzda değil siz kızdırın Beşiktaşlıları :zipla
Diatta yerine mahalleden bir çocuk getirseler heralde diatta'nın çok daha üstünde bir performans gösterir :) Yenilen goller çok aptalcaydı ama Beşiktaş taraftarı hak etmedi etmezde ve maç sonunda ağladı bazıları harbi içim acıdı be. Bu durumda hala gülen varsa insanım demesin.
Yapıcak bişey yok Fener Maçından Morallerimiz Zaten bozuktu Bide Açıklama Yaptı Paf takım oynatıcam Diye O Moralle nasıl oynıyabilirki bi takım belki dese hırs yapsa bizi görseler nasıl oynadıgımızı paf takımı çıkarmazlar. ama Moral 0 hatta 0 ında altındaydı çok kötü bi BEŞİKTAŞ vardı sahada Beşiktaş ın olduğuna bile şüpheliyim dünkü maç hakkında o kadar berbat bir futbol duki ne desem azdır. Suçu Kaleciye Diatta ya falan atmayın bütün Takımda vardı sorun 2 kişinin hatası 8 gol getiremez diğeri kapatır Türkiye Adına OYnadı sonuç Olarak Orda şu Saat den SOnra Avrupa da FENERBAHÇE liyim BASTIR FENER GURURUMUZ OL;-)
Bazılarınız galiba beni Beşiktaş yenildi diye sevindi olarak gördü . Ben hiç bir zaman yabancı takımları bir Türk takımına karşı desteklemem. Ama Fenerbahçeye atılan bazı laflardan dolayı ben öyle yazdım. Burdakiler atıyor gibi bir kelime kullanmadım. Atanlara söyledim. Yabancı takımla oynuyoruz adamlar karşı tarafı tutuyorlar. Ben öyle kişilere söyledim. Mortal bir daha birşey yazarken senden izin alırım merak etme. MAck ben orda dalga geçmek amaçla söylemedim. Bu kadar farklı bir skor oldugu ıcın uzuldum. Dalga geçmek isteseydim daha farklı kelimeler kullanırdım.

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2007-11-07 18:23, 16 yıl önce)
Skora hiç şaşırmadım desem inanırmısınız ?

Neden mi ?


Çünki , Beşiktaş'ın hep yaptığı birşey bu. Hatırlarsanız birkaç sene önce barcelonayı 3-0 yenmişti ve 2. maçta 5-0 yenilmişti. Sonra bi maç daha vardı aynen bu tarz olmuştu aklıma gelmedi maç şimdi. Şöyle izah edeyim Beşiktaş ilk maçı yener yener yener 2. maçta afedersiniz g*tleri kalkar biz bunları yendik nasıl olsa havasına girerler ve ezilirler böyle o yüzden şaşırmadığımı böyle özetleyebilirim.
Maçın ilk yarısını izliyebildim ve İlk yarıyı izledikten sonra en az 5 tane gol yiyeceğini ailemdekilere söyledim.Diatta ile falan olmaz diyorsunuzda 1 oyuncunun hatası bile çok şeye bedel olabilir.Dünki Maçta Diatta'nın adamı Belayoun'du.Adam Hatrick yaptı.İlk yarıda her Ortasahayı kaç kere geçmişler?KAleden uzaklaştırdıkları her top Ortasahadaki Liverpool DEFANSLARINDA kalıyordu.2-0'dan sonra dedim en az 5 olur diye ama Gece 3'te falan telefona bir baktım msjın ardı arkası gelmiyor.8-0 şok oldum açıkçası.Ayrıca Bjk Oyuncuları Dün biraz havalıydı Gibi geldi bana.Serdar Özkan fln.(Ben Öyle Düşünüyorum)
bir fener bahçeli olarak türk takımının böyle yenilmesi çok üzdü sonuçta yabancı bir ülkeyle maç yapıyoruz burda fb gs bjk olmaz
Gerçekten üzüldüm dün akşam..
Şampiyonlar liginde kanaatimce GS , FB olayı aranmamalı sonuçta orada bir Türk takımı gavur bir takımla mücadele ediyor..GS liyim ama dün akşam BJK li oldum. Skor'a da çok üzüldüm gerçekten :( 8-0 az değil. Dışardan 3-5 kişi toplasalardı full defans yapsalardı daha az gol yerlerdi. Ha bu söylediğim BJK yi küçük görmek anlamında değil yanlış anlamayın..
Dün maçı izledikten sonra gerçekten üzülmüştum ama beni kahreden ise
bazılarının iğrenç yorumlarıydı...

Gerçekten çok uzuldum ki Liverpoollular bıle çok sevınemezken insan taklidi yapan bazı canlılar tepiniyor guluor dalga gecıorlardı.Şimdi "E 8 tane yemeseydınız o zaman adama bak ya !" diyenlerde olucak.Ben gerçekten hak verıorum bu arkadaşlara cunku dun aksam kendi kendime - Ben bu takımın neresını sevıyorum ? diye ılk defa sordum...
Silindi
Neophyte
0
Neyse geçmiş olsun Beşiktaş'a o kadarda kafaya tkamya agerek yok.Umarım bu akşam Fenerbahçemiz bizi sevindirir :)
Bence daha fazla yoruma gerek yok artık geride kaldı. Bugün fb maçı var umarım kazanırız.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.