Evet maç sona erdi yorumları alalım.

Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Galatasaray böyle oynamaya devam ederse o atıp tuttuğu UEFA kupasını değil almak yanına yaklaşamaz.
geçen gün artislik taslayan galatasaraylılara bir ders olsun bu

kendini bi halt sana galatasaraylılara..
böhüüü..geçmiş olsun ne diyelim.belliydi aslında Metalist iyi takım.
Gülme komşuna gelir başına derlermiş :)
hiçbir galatasaraylı piyasada yok :D
Infernus :
Çok güzel oynadık kazanmasını da bildik.

ancak; ülkemiz takımı olan Galatasaray'ı, Avrupa Musabakalirinda destekelediğimizi Fenerbahçe taraftarı olarak belirtmek istiyorum.
Onlar atmadı, Biz yedik. Maçın tek cümle ile özeti bu olsa gerek. Bu mağlubiyetin bizim için hiç bir önemi yok gruplardan çıkmayı bu akşamdan itibaren garantilemiş bulunuyoruz. Almanyadaki Hertha Berlin maçından üç puan alarak lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Sadece geup liderliği beklentilerimizi biraz daha zora soktuk diyebiliriz.
Yenilmektense Berabere bitmesini tercih ederdim kötü oldu yahu... :?
Ülke futbolu olarak ne çektik bu metalcilerden yahu ?
Infernus : Onlar atmadı, Biz yedik. Maçın tek cümle ile özeti bu olsa gerek. Bu mağlubiyetin bizim için hiç bir önemi yok gruplardan çıkmayı bu akşamdan itibaren garantilemiş bulunuyoruz. Almanyadaki Hertha Berlin maçından üç puan alarak lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Sadece geup liderliği beklentilerimizi biraz daha zora soktuk diyebiliriz.
Galatasaray ve Benfica grupta kalan maçlarda puan alamazlarsa, bunun yanı sıra Olympiakos’un 3 Aralık’ta Metalist’i yenmesi durumunda aynı gün Galatasaray, Hertha Berlin’e yenilirse sarı kırmızılılar genel averajla devre dışı kalabilir. Ancak kesin durum, G.Saray’ın bay geçeceği 20 Aralık’taki son maçlardan sonra netleşecek.
Bu Metalist neymiş arkadaş , ama ukrayna futbolcu ciddi gelişim içersinde. Teknik yok adamlarda ama acaip savaşıyorlar. Fizikleride maşallah yani. Bizle oynasalar bizide yenerler diye düsünüyorum. Bu sene uefa'yı keşke onlar alsa.
ben diyorum metalist gruptan çıkıp tekli elemelere kalırsa kupayı alır beşiktaş karşısında ağzı açık izledim adamları avrupada en iyi top oynayan takım gerçekten
Metallist gruptan çıkabilir ama bu kadarda abartmaya ne gerek var. Sami Yen deki maçta çok mu güzel oynadılar acaba. Futboldaki atamayana atarlar mantığı işledi ve 1-0 gibi bir skorla kazandılar. Kupada Valencia, Milan, Ajax ve Man. City gibi takımlarında bulunduğunu aklımızdan çıkarmayalım isterseniz.
Evet , Avrupanın en iyi top oynayan takımı demek fazla iddaalı olur. Ama Ukrayna futbolunun geliştigide inkar edilemez. Ne olursa olsun baskı seviyesi böyle yüksek bir maçta daha önce bu kupayı almıs bir rakibini deplasmanda 1-0 ile geçiyor. Üstelik yedek kadro vsde değil oynadıgı takımın oyuncuları. Normal kadroları. 1-0 öne geçtikten sonra son 10 dakikada o baskıyı kaldıramayıp skoru mahfedebilir 2-1 3-1 yenik ayrılabilirlerdi. Ama profesyonelleşmişler iyice , benim hosuma giden yanları bu acıkcası. Bir çok takımın daha canını yakıcaklardır gruptan cıkarlarsa.
Flame : Evet , Avrupanın en iyi top oynayan takımı demek fazla iddaalı olur. Ama Ukrayna futbolunun geliştigide inkar edilemez. Ne olursa olsun baskı seviyesi böyle yüksek bir maçta daha önce bu kupayı almıs bir rakibini deplasmanda 1-0 ile geçiyor. Üstelik yedek kadro vsde değil oynadıgı takımın oyuncuları. Normal kadroları. 1-0 öne geçtikten sonra son 10 dakikada o baskıyı kaldıramayıp skoru mahfedebilir 2-1 3-1 yenik ayrılabilirlerdi. Ama profesyonelleşmişler iyice , benim hosuma giden yanları bu acıkcası. Bir çok takımın daha canını yakıcaklardır gruptan cıkarlarsa.

Abartma lol, gayret gösterdiler okadar.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.