Son yıllarda Ukrayna takımlarına karşı yüzümüz gülmüyor zaten. Tam hatırlayamıyorum ama galiba üç sene önceydi Şam .Ligi ön eleme maçlarında Fenerbahçe'yi Dinamo Kiev elemişti. Belki bu sene Şam. Ligi gruplarında son maçta Fenerbahçe kazanamayacak ve Ukrayna temsilcisi tarafından sonuncu olarak Şam. Liginden elenecek. Metallistin Beşiktaşa ne yaptığını da hepimiz biliyoruz.
Writing :
Flame : Evet , Avrupanın en iyi top oynayan takımı demek fazla iddaalı olur. Ama Ukrayna futbolunun geliştigide inkar edilemez. Ne olursa olsun baskı seviyesi böyle yüksek bir maçta daha önce bu kupayı almıs bir rakibini deplasmanda 1-0 ile geçiyor. Üstelik yedek kadro vsde değil oynadıgı takımın oyuncuları. Normal kadroları. 1-0 öne geçtikten sonra son 10 dakikada o baskıyı kaldıramayıp skoru mahfedebilir 2-1 3-1 yenik ayrılabilirlerdi. Ama profesyonelleşmişler iyice , benim hosuma giden yanları bu acıkcası. Bir çok takımın daha canını yakıcaklardır gruptan cıkarlarsa.

Abartma lol, gayret gösterdiler okadar.


Lol Abartma ?

Abartılmış birşey göremiyorum , takdir ettigim yönünü gösterdim o kadar.
Madem her kazananı takdir edeceksin, saddamda bi zamanlar kazanmıştı.
Kazanmalarını takdir ettigimi kim söyledi , profesyonelliklerini ve azimlerini takdir ediyorum. Ayrıcak ne kadar saçma bir örnek verdiginin farkındasındır inşallah. Eskiden U-s böyle değildi ya. 2006'da ne güzel tartısmayı bile düzgün yapan insanlar vardı. Kimler gelmiş kimler geçmiş çok yazık.
Kulaklarım çınladı .
Lafım sana değil Infernus , sen her zaman tartısmayı seviyeli yapanlardandın. Ancak verdigi örnege bakarmısınız. Saddamda bir zamanlar kazanmış.

Hangi mevkiide oynuyor Saddam ?

Orta saha ? forvet ?
Yo ben zaten söylediklerinin olumlu tarafları için öyle yazdım. Bana karşı öyle birşey yazmayacağını bilirim çünkü seviyesizce bir tartışma asla yapmam. :)
maç bitti.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.