1-0 yenik durumdaydı türkiye en son
Yazıklar Olsn 2 Oldu.
Sen git Tuncay'ı çıkarma Altıntop'u çıkar ne biçim iş bu ya?
Hıc Sevmıyorum Su Fatıh Terımı..Ahh Keske Mustafa Denızlı Olsaydı..Adam Hıc Olmazsa Oyunu Okuyabılıyo..Bıde Bızım Adamların Kafası Guzek Gıbıydı..Orta Acamıyolar..Vuruyo Onundekı Adamdan Donuyo..Sankı Pendıkle Oynuyonuz..
ya anlamıyorum hamit gayet iyi oynuyordu maçta tuncay gitti ya performans falan kalmadı ingiltere futbolun kalbi diyorlarda göremedik neresi kalbi bunun tuncayın tüm performans gitti tabi ingilterede oynuyorum pozu işte yani iyiyim gibisinden terim anlamıyor bu teknink direktörlük işinden gitti artık eskidi terim tff nin buna bir an önce bir çözüm bulması gerek
Fatih Terim'i tanıdım tanıyalı sevmem.Neden bilmiyorum ama o adamla hiçbirşey olmaz.Hamit kritik pozisyonlarda son derece gayret gösterdi.Tuncay maçta hiç bir varlık gösteremedi aksine zararı oldu.
eğer bir oyuncu ilk yarıda 10 atak kesiyorsa onu cıkartıcaksın bu kadar basit. tuncay 0 ! arda 1. hamle olmalıydı. eğerki bir iş yapıcam diyorsan bu kazım kazım gibi adamlarla olmaz gökdeniz gibi adam oturtulmaz.. heleki böyle bir rusya da sezondan sonra.. hamle 2! eğerki böyle sağlam toplar cıkartan bir takıma karşı oynucaksanız kesinlikle topa basabilen bir orta sahaya sahip olacaksınız.. eğerki mehmet topal yoksa mehmet aurelloyu gördük.. hamle 3.. inanmıyorum ben Türkiye kötü takım değil.. fatih terim şımarık biri.. aklı sıra kendini kanıtlıycak.. onun egolarının eseriyiz şuan.. son dakikak 4-3-3 olan takımı bozupta 4-4-2 yaparsan bu takım oturmaz.. başarılarrrr
Katılmıyorum Kazım bence en çok mücadeleye istekli oyuncuydu.2.si suç sadece Türkiye değil Portkeiz inanılmaz hakim oynadı geçit vermedi.Boş alan bırakmadı mantıklarıyla oynadılar.Aurellio bence çok iyi bir oyuncu ama karşı taraf alan bırakmadı (:
En iyi oynayanlar Servet, Volkan ve Kazımdı. Tuncayda hiç iş yoktu
benim izlediğim kadarıyla benim düşüncem kazım bence hiçde türkiyenin beklediği performansı göstermedi he istekliydi ama performansı iyi diildi.Tuncaya gelince ben olsam en fazla 15 dk oynatırdım bu arada portekiz boş alan bırakmadı diyorsunuz boş alan hiç bir takım bırakmaz herzaman karşıdaki yaratır.Bizim takımda mehmet topal gibi hızlı koşan oyuncu yoktu hızlı koşan oyuncularla en fazla 80 dk golsiüz gidebilirdi hatt gol bile atabilirdik hamiti çıkarması gbaşta bir hataydı zaten servet bence gayet iyi bir performans sergiledi son dk larda 4-4-3 den vaz geçip geçmemesi bişi değişştirmiyordu zaten o dk ları izlemedim pek ama en son 2-0 dı neyse anlayacağınız 4-4-2 taktiği uygulaması için gayet iyi oyuncular lazım kazım gibi oyuncualr diil yada aurellio gibi oyuncular diil hızlı oyuncular lazım Portekize baktığımızda hızlı hücum yapabilecek oyuncuları vardı.
böle bişe varmı yahu korner atıyoruz savunmada 9 kişileri var.. topa kafa vuruyorlar ve bir bakıyorsunuz saldırıda 6 kişiler! burda sorumluluklarını unutanlar ortaya cıkıyor..
A Milli Takımımız, İsviçre karşısında 11.06.2008

A Milli Takımımız, İsviçre karşısında



A Milli Takımımız, 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri A Grubu&裟ndaki ikinci maçında bugün ev sahibi İsviçre ile karşı karşıya gelecek. İsviçre&裟nin Basel şehrindeki St. Jakob Park Stadı&裟nda saat 21.45&裟te başlayacak karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonu&裟ndan Lubos Michel yönetecek. Michel&裟in yardımcılıklarını vatandaşları Roman Slysko ve Martin Balko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Slovenya Futbol Federasyonu&裟ndan Damir Skomina. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma, ATV ve Lig TV&裟den de naklen ekrana gelecek.


İSVİÇRE - TÜRKİYE
CANLI ANLATIM SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

Volkan Demirel, Rüştü Reçber, Tolga Zengin, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Servet Çetin, Hakan Balta, Uğur Boral, Emre Güngör, Mehmet Aurelio, Mehmet Topal, Tümer Metin, Hamit Altıntop, Ayhan Akman, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Kazım Kazım, Gökdeniz Karadeniz, Nihat Kahveci, Semih Şentürk, Mevlüt Erdinç.

İsviçre Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

Diego Benaglio, Eldin Jakupovic, Pascal Zuberbuehler, Philipp Degen, Johan Djourou, Stephane Grichting, Stephan Lichtsteiner, Ludovic Magnin, Patrick Mueller, Philippe Senderos, Christoph Spycher, Tranquillo Barnetta, Ricardo Cabanas, Gelson Fernandes, Daniel Gygax, Benjamin Huggel, Gökhan İnler, Hakan Yakın, Johan Vonlanthen, Valon Behrami, Eren Derdiyok, Marco Streller.

2008 Avrupa Şampiyonası A Grubu puan cetveli ve maç takvimi şöyle;





Stade de Genève - Cenevre

A Millilerimiz 449. maçına çıkacak

A Milli Takımımız, İsviçre ile bugün oynayacağı maç ile 85 yıllık tarihindeki 449. karşılaşmasına çıkacak.

A Millilerimiz, şimdiye kadar, 233&裟ü resmi, 215&裟i özel olmak üzere şimdiye kadar oynadığı toplam 448 maçta 155 galibiyet, 107 beraberlik alırken, 186 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekipbimiz, bu maçlarda toplam 572 gol atarken, kalesinde 691 gol gördü.

İsviçre ile 15. randevu

A Milli Takımımız, bugün İsviçre ile ise tarihindeki 15. maçına çıkacak.

İki ülke A Milli Takımıları arasında bugüne kadar oynanan 14 karşılaşmanın 7&裟sini Türkiye, 4'ünü İsviçre kazanırken, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. 8'i resmi, 6'sı özel geride kalan 6 maçta Millilerimiz 19 gol atarken, kalesinde de 19 gol gördü.

Türkiye ile İsviçre arasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:



Tamam mı devam mı ?
onlar bizi duyamaz:)
Gerçi ben her ne kadar Fatih Terim' i tam anlamıyla bir teknik direktör olarak görmesemde Euro 2008 ile ilgili Turkiye Milli
Takımından beklentilerimin olduğunu söylemeliyim , Turkiye bu sene oldukça iyi bir kadroya sahip umarım beklentilerimi karşılarlar.
Ya fatih hocaya saygım sonsuz ancak tuncayı hala oynatmaktaki çabasını anlayamadım malesef.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.