Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Aldığınız adamları elinizde tutmayı öğrenin önce!: (bknz:ribery)
Mnyster: Bence olmayacak da dunya yildizlarini aliyorsunuz, oduncu olarak geri gonderiyorsunuz.
bknz:İnamoto,Carrusca.

Tamam ya.Kesin artık.Konu dağıldı.Sıkıntınız varsa gelin pm'de kapışalım.:p
Anelka 'ya oduncu olarak geri gönderdi yakışması yapmıssın ancak Anelka su anda Fransa milli takımında oynuyor ve elemelerde gol attı. Sitesindede Fenerbahçenin kendini tekrar gelistirmesi yolunda büyük bir şans oldugunu ve bu sansı iyi degerlendirdigini söylemis.
Bence Fenerbahçe transfer borsası en iyi olan takım. Bosuna böyle şeyler demeyin.
@Flame
+1
Anelka aslında profesyonel bir futbolcu.Fenerbahçede oynayamamasının sebebi ise Türk futboluna ayak uyduramaması ve yanlış mevkide oynatılması diyerek son cevabımı yazıyorum.
Stormy :
Fenerbahçe avrupaya açılma mücadelesi verdiği için Türkiye'yi pek önemsemiyor kanaâtindeyim.
Başarılı değiliz.Açılıyoruz.Yavaş yavaş...

EDIT=Bazıları şampiyonlar ligine girme şerefini bile gösteremiyorlar ama?
abi onlar coca cola cupta oynicaklar öle dme :D
Silindi
Novice
0
ya bırakın tartışmayıda bu Adriano işi ne iş :D Eurosport da emin olmadığı birşeyi yayınlamaz ya.
Aslında bende kulubun resmi sitesinden yalanlama gelmiş bile olsa hala transferin gerçekleşmiş olabilicegini düşünüyorum.

Fanatik bir Fenerbahçeliyim ancak takımımın daha önce sitesinin ana sayfasında yalanlamasına ragmen gerçeklestirdigi transferleri çok gördüm. Yani Ronaldo gelebilir.
hiçbir türk takımı türkiyeye zarar vermek istememiştir
ayıbı sadece bir takım yaptı oda trabzonspor=turkiye macında fenerli futbolcuları yuhlayarak...
Bende Fenerliyim Ama Bu Ulke Dısında Hangi takım Gelırse Turkum İlk Olarak Turk Takımı Tutarım Bu Şampiyonlar Ligiymiş 0 Puanmıs Hikayeleri Gecilsin...Boş Laflar Bunlar...
DoomSword : Türk futboluna en çok yararı hangi takım sağlamıştır? (Ülke puanı vs)

Tabikide Galatasaray Bunu Kimse İnkar Edemez.Ama fener saolsun puanları dusurdu gene.Artık ilk 2 den 1 .cide eleme maçına giriyo.Onların avrupada başarı yok ok tmm anladım.Kabilet ve şansları yok.O zaman bari türkiye kupası alsınlar bide 4 sene ust uste şampiyon olsunlar bişi yapmıcam.
@Xlore Terimin Cok yanlıs futbol bu tartışma olcak fanatik degilim karısmıyorum ama severek okuyorum ınankı gazete okurken bile bu kadar zevk almıyorum :)
Leqendary : @Xlore Terimin Cok yanlıs futbol bu tartışma olcak fanatik degilim karısmıyorum ama severek okuyorum ınankı gazete okurken bile bu kadar zevk almıyorum :)

+1905 U-S de Spor Bir Başka.
Navody! :
DoomSword : Türk futboluna en çok yararı hangi takım sağlamıştır? (Ülke puanı vs)

Tabikide Galatasaray Bunu Kimse İnkar Edemez.Ama fener saolsun puanları dusurdu gene.Artık ilk 2 den 1 .cide eleme maçına giriyo.Onların avrupada başarı yok ok tmm anladım.Kabilet ve şansları yok.O zaman bari türkiye kupası alsınlar bide 4 sene ust uste şampiyon olsunlar bişi yapmıcam.

fener saolsun puanları dusurdu gene.Artık ilk 2 den 1

gecen sene avrupada ısmını bıle hatırlamadıgım bır takıma elenen de fenerdı demı dotunuzde yas bulsanız onuda fenerden bılıcenız
Fener robertoyu alir defans oyuncusu, 5'e ronalda gibi bir oyuncuyu 140' gibi bir civarda oldugunu dusunuyorum, fenerin parasi yetmez fakat ben yinede gelirse cok sevinirim. fenere basarilar,

Futbolla alakasi olmayan bir gencim ben :p
oha budamı burda:D
Konuyu neden uploadladığını anlayamadım. Haber geçen hafta verilmiş. Eğer doğru olsaydı duyardık.
Serie, bir— Fenerbahce, Ronaldo Serie için teklifi yapar, bir— Türkçe, Fenerbahce'nin, Brezilyalı grevci Ronaldo'nun işaret etmesine yakın olduğunu şiddetle savunur, kürsü başkanı Aziz Yildirim, gösterdi.


Istanbul devleri, Salı günü bir iki yıl miktarında dolu geri Roberto Carlos'u işaret etti, ve Yildirim'e göre, o yakında, onun hemşerisi Ronaldo tarafından katılmış olabilirdi, Milan'a dokuz milyon euronun civarı bir teklifini kim Fenerbahce için teslim etti."Bir transfer yakında, onun, gölgede Roberto Carlos'un olanı koyacak olduğuna gelecek. Ronaldo, bir dünya yıldızıdır, ve bizle çok iyide uyacaktı. Bizim daha çok, onun olduğu [İşaret etme]e yakın olduğumuz hiçbir sır değildir." Yildirim, Eurosport'a söyledi.
Fener, son dört mevsimin üçünde Türkçe yönetici birliğini kazandı, buna rağmen Avrupalı sahnede herhangi bir darbeyi yapmaya çabaladı. Roberto Carlos ve imkan dahilinde Ronaldo'nun işaret etmesiyle, onlar, iyon şampiyon birliğine sonunda ilerlemeyi umuyor.
"Ulusal başlık, artık bizim için yeterli değildir", Yildirim, ekledi. "Biz, şampiyon birliğinde en sonunda telaş yapmayı isteriz, ve biz sadece, işaret eden süper yıldızlar tarafından ona yapacağız".
Milan, San Siro'ya Andriy Shevchenko'yu arkada ayartmakta başarmalı mıydı, onlar iyi, geçmesi için Ronaldo'ya izin verebilirdi, Ocak'ta gerçek Madrid'den onu tek işaret etmiş olmaya rağmen.
Fenerbahce, yıl başına Ronaldo'ya 4 milyon euronun bir maaşını teklif etmek için hazırdır, ve grevci hem de, şans ile Roberto Carlos'la sadece yukarıya bağlamak için ayartılamazdı, ama hem de diğer Brazilians Alex de Souza, Edu Dracena, Marco Aurelio ve Deivid de Souza, ve onun faytonu, herhangi birisi Brezilyalı efsane Zico'dan başka olmayacaktı.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.