3 senenin intikamını çıkarıyorum BURSATEXAS!
ne çok bukalemun varmış. tek büyük olmanın farkı :)
Bursporlu ve bursasporu destekleyen arkadaşların biraz daha seviyeli ve düzgün bi şekilde tebrik etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü burda bi tahrik söz konusu. bjk'li gs'li ts'li vs vs kim varsa bi anda bursasporlu oldular. Eğer alay tarzında konusmalar devam ederse forumdaki (ben dahil) fenerbahçeliler çirkinleşebilir ağır sözler söyleyebilir..
Buda kimseye yakışmaz..


Fenerbahçe'nin sevinme needeni yapılan anons'tan dolayıdır..
https://www.milliyet.com.tr/iste-sahte-anonsun-kahramaninin-sozleri-/spor/sondakika/17.05.2010/1238966/default.htm

Daha seviyeli ve saygılı olmaya davet ediyorum sizleri.
Yahu laflarımdan nasıl tahrik çıkar ki :D.
Nexima : ne çok bukalemun varmış. tek büyük olmanın farkı :)

Bukalemun ? Sanki Fener yerine Gs veya Bjk şampiyonluğa oynasaydı,sonra şampiyonluğu kaybetseydi ve daha sonra 17 kere şampiyon olup,19 kere şampiyonluk kutlaması yapsaydı,sen sen sevinmicektin demi ?
tedbunndy :
Nexima : ne çok bukalemun varmış. tek büyük olmanın farkı :)

Bukalemun ? Sanki Fener yerine Gs veya Bjk şampiyonluğa oynasaydı,sonra şampiyonluğu kaybetseydi ve daha sonra 17 kere şampiyon olup,19 kere şampiyonluk kutlaması yapsaydı,sen sen sevinmicektin demi ?

biz olamadıktan sonra kimin ne yaptığı beni pek alakadar etmiyor. resmen 17 takım Fenerbahçe'ye karşı cephe aldı. daha 3-4 hafta önceden başlandı Ts maçı sattı falan diye.
Geçen sene Beşiktaş şampiyon olmasında Sivasspor şampiyon olsun diyenler kimlerdi acaba. :) Dün akşamki olayda fener yerine Galatasaray olsaydı çok merak ediyorum fenerliler neler yazacaktı acaba. Biz yine dalga geçmeyi abartmıyoruz ama dediğim gibi aynı şey bizim başımıza gelse kim bilir neler yazardınız buralara.
Vallaha beni alakadar ediyor.Hiç yoktan 15 milyon Euro fazla para alıyor.Kim etmiyor desede acısından ne dediğini bilmiyor.Infernusun dediğinin üzerine laf söylemek olmaz :) O zaten belirtmiş.Bu arada İnfernus,Bolu tünelindekilere ulaşılmış mı ? :utangac1
Bugün sabah saatlerinde ulaşmışlar. Neyseki şampiyonluk sevinçleri yarım gün kadar sürdü. :)
tabi ki Gs yerine Bursa olsa daha çok sevinirdim. çünkü bi Anadolu takımı ayrıca ezeli rakibin olmamasıda var. ama bunu karalamaya iftiraya dönüştürmezdim. sadece sizin için konusmuyorum 1 aydır inanılmaz bi cephe alındı. resmen fener , anti-fener kaldı ligde. yok maçı satmıs, yok kırmızı kart görmüs. kaptan dediğimiz ümit özat'ı bile gördük. medya her koldan saldırdı zaten. bu kadar olacağını tahmin etmiyordum ben.
maç satılıktı fakat trabzonun 3 oyuncusu özellikle burak hırs yapınca fener bocaladı . trabzonun ilk golu orta açıyım derken gol oldu zaten :D 90+ dakikalarda trabzon kalesi resmen GEL BOMBOŞ GOL AT diye bağırıyordu . fakat başta guiza olmak üzere diğer oyuncular sıçtı bıraktı içine . eğer semihi maça soksaydı o maç fenerindi %100 . onu geçte guizanın kalenin dibinden taca çıkarmasına bittim ya :D:D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.