Galatasaray
Mustafa Sarp
Frank R.
Leo Franco
Keita
Gokhan Zan

Fenerbahçe
Ozer H.
Bekir İ.
Mehmet T.
Bilica
Daum

Beşiktaş
Nihat K.
Ridvan
İsmail
Ferrari
M.Fink

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2009-07-11 01:31, 14 yıl önce)
Şu an için Galatasaray. Ama son bir bomba daha patlatsak süper olur. Keita'yı bile gölgede bırakacak bir bomba. Haldun Abi'ye güveniyoruz. :)
Master
59.2997
Baştan uyarımı yapayım da sonra neden kilitlendi vs olmasın. İşi takımlar arası çekişmeye getirirseniz başlık kilitlenicek ve bu sefer işi o taraflara getirenler uyarı alıcaktır.
Aykut hocayla beraber en iyi transferleri bizim (Fenerbahçe) yaptığımızı düşünüyorum. Bence Tr'de alınabilecek en iyi oyuncuları aldık.
Infernus : Şu an için Galatasaray. Ama son bir bomba daha patlatsak süper olur. Keita'yı bile gölgede bırakacak bir bomba. Haldun Abi'ye güveniyoruz. :)




+122222 :D Katiliorum !
Şimdi ben bir gs li olarak keita bence şuanki en büyük transfer he gsli olmasaydımda böyle düşünecektim çünkü keita gerçekten çok iyi bir oyuncu hele türkiye gibi bir ligde çok kaliteli bir oyuncu...

Türk oyuncu olarak ben gs nin gökhan zanı almasına çok sevindim ama bence Beşiktaşın nihat kahveciyi alması bence en iyi türk oyuncu transferi...

Fenerbahceye gelirsek ben gelen transferlere gerçekten çok acıyorum çünkü ne yalan söyleyeyim DAUM tecrübeli futbolculara daha çok şans veren ve çok az kadro değişikliği yapan bir menejer ve gelen oyunculara gerçekten yazık olacak he yinede mehmet topuz iyi bir transfer ama özer falan çok şanssızlar belkide daum dan başka bir menejer olsa çok iyi olabilirlerdi ama 1 sene kenarda oturma ihtimalleride var....

Ama transferde bence şuana kadar görülen istatistiklerde 1.sırada gs olur çünkü sadece Keita trasferine para vermesi gerçekten çok mutlu etti beni çünkü diğer transflerlerin bedavaya gelmesi çok iyi bence...
Michael Fink'te Beşiktaş'ın transferleri arasında unutmamak lazım :)
Nexima : Aykut hocayla beraber en iyi transferleri bizim (Fenerbahçe) yaptığımızı düşünüyorum. Bence Tr'de alınabilecek en iyi oyuncuları aldık.

katılıyorum.türkiyedeki alınabilecek türk statüsündeki oyuncuları aldık.aykut hocada türk hoca olarak en iyilerinden birtanesı ve gittiği her takımdada başarılarıyla kendisinden söz ettirmiştir.yabancı transferlerde en kısa zamanda yapılacaktır.adnan polat geçen ana haber bültenine çıktı,transfer yapmıcaz diye.ayrıyetten galatasarayın bu yılkı bonsverislere ayırdıkları ücret 8milyon euro muş.bunuda adnan polat söyledi son divan kurulunda.6milyon euroyu keitaya verdiler.sanırım büyük bir transfer daha olmaz,süpriz yada sponsor çıkmazsa.ya da ÜLKER yine bir futbolcu almazsa tabi belki türk telekom alır bu sefer =)

ben fenerbahçemizin transferlerini dört gözle bekliyorum...
yorumları bekliyorum gs onde :)
Galatasarayın teknik patron seçimi gerçekten güzel ama 36 kişilik kadroyla beraber sıkıntı çekecegini düşünüyorum. Fenerbahçe'ye gelirsek aldıkları en iyi futbolcu bana göre Mehmet Topuz. Ancak olan olaylar gerçekten üzücü.

En iyi transfere gelince, Ferrari olduğunu düşünüyorum. Ernst ve Fink ikilisiyle gerçekten uyumlu olabilecek bir futbolcu. Ancak 2 kupa alan ve ekonomisi iyi olan bir takımın süpriz bir transfer yapmaması düşündürücü. Nihat adam akıllı futbolunu oynar ama 1 sene aradan sonra ne derece oynar orası tartışılır.
Adept
4.3
Fenerbahce türk liginde alabilecegi en iyi oyunculari almis olabilir, ancak hala bircok alanda eksigi var ve bence bazi alanlarda gereksiz transferler yapacagina, asil gerekli olan alanlara yönelmesi daha mantikli olurdu. Daum iyi bir secim degil. Mehmet Topuz kücük takimlarda iyi bir futbol cikarabilir belki, ancak Fenerbahce'de cok basarili olacagina inanmiyorum.

Galatasaray en büyük transferini Rijkaard ile yaptigini düsünüyorum. Bircok teknik direktörün aksine, isine cok profesyonel ve her detaya dikkat ederek yaklastigini düsünüyorum. Keita hem cok kaliteli bir oyuncu, hem de Galatasaray'in bu sezon oynayacagi sistemde yeri cok önemli. Dolayisiyla sadece iyi bir oyuncu olmasi degil, bircok baska nedenden dolayi iyi bir transfer. Ama Galatasaray'in asil isine yarayacak olanlar genc takimdan gelenler.

Besiktas'in en iyi transferi Fink, daha sonra da Ferrari. Ikisi de cok saglam defansif yönelikli oyuncular. Maalesef ki yaratici oyundan uzaklar. Neyse ki Fabian Ernst yeterince üstlenebiliyor bu rolü. Bu transferlerin iyi oldugunu düsünüyorum ama cok iyi degil. Nihat transferini cok parlak görmüyorum, Nihat'in bittigi düsüncesindeyim ve tekrar kolay kolay toparlanamayacaginin.
Neran nihat hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.

ayrıca anadolu klüplerinde kendini ön plana çıkartan ve 4 büyüklerin transferleri haline gelen futbolcular ne yazıkki başarılı olamıyor.geçmişte birçok örnekleri var.geçmişte okan yılmazlar,zafer biryollar fln gol krallarıydı ve şimdi 2. 3. liglerde oynuyorlar.Ama bence buda bizim futbolcularımızın kendi rehavetlerinden kaynaklanıyor.ben nasılsa fb ye gs ye bjk ye transfer oldum dıyor.bundan sonrasına ne gerek varki,ben parama bakarım diyor =) bu anlayışlarla hala eksiklerimiz var.
Bariz galatasaray iyi transfer olarak değil gerekli transfer açısından baktım ve galatasaray.
Quinton : Galatasaray
Mustafa Sarp
Frank R.
Leo Franco
Keita
Gokhan Zan

Fenerbahçe
Ozer H.
Bekir İ.
Mehmet T.
Bilica
Daum

Beşiktaş
Nihat K.
Ridvan
İsmail
Ferrari
M.Fink

Takımları alfabetik sıraya göre dizersen sevinirim.
Silindi
Apprentice
1.1
FENERBAHCE .... Bu konu acilmasi icin daha erken diye dusunuyorum.Suanda neyorum yapilsa kafi olmaz.!! Ama suana kadarki durum 3 takimda kendince birseyler yapmis ama yinede Fenerbahce.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.