Alex geldi geçti bi ara işe yarıyordu evet ama şuanda koşması için arkasından birilerinin ittirmesi gerekiyor yedek oturması daha hayırlı.

bende Stoch diyorum dsiplinli bir oyuncu çalışkan ve yetenekli en son young boys maçında kendini yere saçma bi şekilde atip kırmızı görmesi beni üzdü ama ben yinede iyi işler yapıcağını düşünüyorum daha genç bir oyuncu
Robinho eklemek gerek :)
Anelka ne alaka çözemedim ? tamam iyi bir kariyeri var ve yetenekli olduğu aşikar ama dünyada onun gibisi yok dersen gülerim kell :) ayrıca alex istatistiksel olarak hagi'den iyi görünebilir ama icraat bakımından hacinin kattıkları ile yarışamaz en azından kupa haznesine uefa ve super kupayı ekledi türkiyede iken :) ve kesinlikle bu yılın transferi Quaresma'dır, stock daha genç ve q7 ile kıyaslanıcak yeteneklere sahip değil keza kendi milli takımında bile dünya kupasında oynamadı ki oynadığı yerde gayet vasat bir futbolcu vardı...ha Q7 milli değil derseniz oda artık milli takıma davet edildi ve oynadığı sürece portekiz milli takımında ki yerini alır :)
Draconian : Anelka ne alaka çözemedim ? tamam iyi bir kariyeri var ve yetenekli olduğu aşikar ama dünyada onun gibisi yok dersen gülerim kell :) ayrıca alex istatistiksel olarak hagi'den iyi görünebilir ama icraat bakımından hacinin kattıkları ile yarışamaz en azından kupa haznesine uefa ve super kupayı ekledi türkiyede iken :) ve kesinlikle bu yılın transferi Quaresma'dır, stock daha genç ve q7 ile kıyaslanıcak yeteneklere sahip değil keza kendi milli takımında bile dünya kupasında oynamadı ki oynadığı yerde gayet vasat bir futbolcu vardı...ha Q7 milli değil derseniz oda artık milli takıma davet edildi ve oynadığı sürece portekiz milli takımında ki yerini alır :)

Stoch dünya kupasında oynadı ki. oynamadığında da yerine oynayan oyuncu hiçte vasat bi oyuncu değil. M.City'nin sözleşmeli futbolcusu, ayrıca Slovakya Milli Takım td sinin oğlu. adam kötü oynadığında bile oğlunu çıkarmadı. :)
Silindi
Expert
6.3
galatasaraya uefa kupasını getiren hagi değil hasan şaş ve diğerleridir. o günkü kadroda haginin pozisyonuna kimi koyarsanız koyun iş yapar. alex'in çevresinde öyle bir kadro oluşmadı hiçbir zaman. kariyerinin sonuna gelmiş bi futbolcuydu hagi, yerlilerin başarısına ayak uydurdu yalnızca.

bir futbolcu güizaya bile gol attırabilmişse fazla tartışmaya gerek yok :) maç başına ortalama 1 golle katkı yapmış adam takım arkadaşları aynı başarıyı gösteremediyse bu onun kalitesini düşürmez. unutmayın futbol takım oyunu. brezilya milli takımında kaptan olarak sahaya çıkıp kaka, ronaldinho ve ronaldo gibi yıldızlarla neler yaptığını bir izleyin isterseniz :)

en iyi transferleri beşiktaş yaptı bu sezon ve türk futbolunda yeni bir yıldız doğuyor: okan alkan. bu ismi unutmayın :)
okan alkan çok büyük futbolcu olacak. bu cocuk gg nin tahtını elinden alır.
Galatasaray misimoviç ve insua ile anlaştı hadi hayırlısı :)
ben bi sıralama yapam

quaresma stoch guti misimovic dia (trabzonun oyuncularının resmen hepsi bu sene gelmiş gibi oynuyo o yüzden onlarıda bu parantez onlar için) jaja

not: fenerliyim
Silindi
Expert
4
HP-Nexiel : Galatasaray misimoviç ve insua ile anlaştı hadi hayırlısı :)

Anlaştı Diyorsunda, haberler dün akşam hatta geç saatlerde çıktı. Dün geceden beri sürekli resmi siteye bakıyorum tek bir haber bile yok. Önceden daha Türkiye'ye gelmeden sitede açıklanıyordu topcular.. İçimden bir his var bi b*kluk diye geçiyor.. İnş. yanılıyorumdur.Haydi Hayırlısı..
Yobo Fenerbahçe'de kiralık olarak, satın alma opsiyonlu :)
Galatasaraylıyım ama


beşiktaş ricardo quaresma
Elmander - Muslera
kilitlendi.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.