Öncelikle herkese merhabalar!

Server açık. Client 2.0.3 ile oyuna baglanıyorum account name şifreyi yazıyorum daha sonra veryfying account'dan sonra tekrar enterladıgım zaman client connectingte takılıyor create character bölümü gelmiyor. Consolda aldığım hata da şöyle birşey ;

ERROR : blank(1cc) : Bad Msg(91) Eat 65 bytes , prv=0d9 , type=4

böyle bir hata alıp duruyorum kafayı yemek üzereyim. İşletim sistemim Windows Vista Home Premium. Neyden kaynaklandıgını bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinicem. Bir de bu yukarıdaki hatanın kodu değişiyor bazen mesela (1cc) yazan yer değişiyor (1d9) oluyor. yukarıdaki yazdığım hatada "blank" isimi account name'im başka birşey değil..

Nedir beyler bu hata kafayı yemek üzereyim hiçbi şekilde düzeltemiyorum!
Bu sorun bende de vardı sürüm değiştirdim en sağlıklısı bence geç 56b'ye. prelease.sphereserver.net
Artık öyle yapıcam büyük ihtimalle 3. topic'imde bi tek sen cevap verdin eyw :)
:)
56b ile bir ilgisi yok.Cpu kullanımı fazla.Client cpu yu gerektiğinden fazla meşgul ediyor.İstersen 59b bile yap yine aynı hatayı alırsın.Emülatörden değil clientdan.Client'ı harcıyan bazı programlar varsa o hatayı verir.
:D:zipla
Enterasan bir şey ama bu forumda mıydı ne bir aralar adamın biri bir cs için başlık açmıştı hl hata veriyordu yanlış hatırlamıyorsam yine böyle bir cevap gelmişti."56b ye geç düzelir". Yoğur ye geçer gibi bir klişe oldu artık.
uo loader cpu kullanımı azaltıo onunla girmeyi denesen bi :con:con

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.