Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Sevgili Ultima Online Oynayan Kardeşlerim 4 yıldan Fazla Bir Aradan Sonra Tekrar Başlıyorum. Sizce Eski Başarılarıma 4 yıl Aradan Sonra Tekrar Kavuşabilecekmiyim =) =) Oynadıgımız Oyunu Genelde Cok İnsan Bilmez Çözmesi Zor Ama Bi O Kadarda Zevk Veren Bi Oyundur. Herkeze BaşarıLar Bol İtemLer BoL Nam Ve İtibarLar Oyunda En OnemLi oLan Şeyler Bunlar =) İyi Oyunlar. İyi Geceler.
Hoşgeldin tekrardan
Hoşgeldin tekrardan
Marlock öyle bir davranıyorsun sanki sana ultima nedir diye sorsak O ne ya ? falan diceksin forumdaki mesajlarına göre buradaki birçok kişiden daha bilgili ve uo ile ilgilisin :D
Aman donme bende gerı donmek ıcın herservera gırıp baktım ama tadı tuzu yok 10 gundfe herserverı gezdım ama malesefkı bıdaha zor.....
PeterJoseph : Marlock öyle bir davranıyorsun sanki sana ultima nedir diye sorsak O ne ya ? falan diceksin forumdaki mesajlarına göre buradaki birçok kişiden daha bilgili ve uo ile ilgilisin :D

Eskiden çok güzeldi oyun oynamak her an ultima oynamak isterdim kızlar bile ilgimi çekmezdi ama tüm o heyecanı yitirdim zamanla bende iyi olduğum başka oyunlarla ilgilendim bu kadar basit :).
hoşgeldin
edit

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2013-01-08 03:41, 11 yıl önce)
@RieL

Marlock :
Bkz : Meslek : Counter-Strike Oyuncusu

Bay çok bilmiş :).

Bu yoruma istinaden o mesajimi atmiş bulunmaktayım.
Eğer C-S Oyuncusu ise ultima/genel bölümüne yorum yazmasi ,ayriyetten yorumunda bu oyunu ezik görmesi ağirima gitti.

Daha fazla konu uzamasin.
Hoş geldin tekrardan.
Rhinehart : @RieL

Marlock :
Bkz : Meslek : Counter-Strike Oyuncusu

Bay çok bilmiş :).

Bu yoruma istinaden o mesajimi atmiş bulunmaktayım.
Eğer C-S Oyuncusu ise ultima/genel bölümüne yorum yazmasi ,ayriyetten yorumunda bu oyunu ezik görmesi ağirima gitti.

Daha fazla konu uzamasin.
Hoş geldin tekrardan.

Edebiyat mı yapmaya çalıştın beni ezerek üste çıkmaya mı anlayamadım ama yorumlarımı okumadan böyle aptal yorumlar yapman ne kadar kötü ben Ultima Online'in ezik bir oyun olduğunu söylemedim bence dünyanın en güzel oyunu türkiyede'ki Uo sunucuları ezik anladın mı ? Anlatabildim bir dahakinede laf sokucam diye çaba vereceğine birazda yorumlarımı düzgün okumaya dikkat edersen sevinirim.
Bakin ya siz beni anlamiyorsunuz yada ben anlatamıyorum.
Buraya bu arkadaş ultima'ya geldim diye mesaj birakmiş , senin gelip bu adama akil vermeye hakkin yok.Buna kimsenin hakki yok.Kaldi ki diğer geldim topicleri gibi , ultima alemi nasil diye sormamiş farkindaysaniz.Siz CS ile ilgileniyorum diyorsunuz fakat tüm ultima sunucularini biliyorsunuz bunuda anlamiş değilim.Kendiniz ile çelişkiye düşüyorsunuz.Kimse sizden ders veya öneri istememiş.
Mesela bir kaç kere gördüm birileri sunucu açmaya hazirlaniyor ; bir kaç kişi 5dakıka sonra şu mesajlari atiyor:

" Açma nolur eziklik yapmayin yeter ya "
" Bıktık açmayin yeter " vb tür mesajlar atiyolar.Kimse kimseye karişamaz.O adam ister açar ister açmaz.Sizde bu arkadaşin sosyal hayatina karişamazsiniz.Bu adam buraya ben geldim , bana hoş geldiniz diyin dercesine bir topic aciyor ardindan sen " sakin gelme ultima bitmiş , eziklik diz boyu " gibi bir mesaj yaziyorsun.
Ardindan ben uo ile ilgilenmiyorum , cs oyuncusuyum diyorsunuz?

Açtiğiniz sunuculari ilk defa duyuyorum , demekki 3-4 ay sürmeden kapanan sunucularmiş.Bana gelip player tutmadi , Türkiye'de bu iş yürümez gibisinden yorum yapmayiniz.En azindan 1yil dayanabilicek kadar sabriniz yoksa açmayacaksiniz.Buna son Nimloth'u örnek veriyorum yaptiklari davranişlari gerçekten güzeldi sanirim bir 7-8 ay kadar hizmet verdiler.(online oyunculari 5-20 arasiydi.)Şuandada 25-30 kişilik bir sunucu var ve 7 aydir açik , onlarida tebrik ediyorum.(reklam yapmamak için isim vermiyorum.)

Ben kimse hakkinda bilgi toplayacak değilim , kimsenin sözüne itibar etmem.Kendi gözlemlediğim ve ulaştiğim sonuçlara göre siz bu platform'da genellikle negatif yönde mesaj atan tiplerdensiniz.Siz veya başkasi kimseye karişamaz , istemedikce yorum yapamaz.Sizin veya başkasinin kimsenin şevkini kirmasina hakki yoktur.

Ayriyetten benim yorumlarima kimse aptal diyemez , gerekli yerlere bildirimlerimi yaptim umarım gereken yapilir.
Daha fazla mesaj atmayacağim.

Tekrardan ve son kez hoş geldin.
Bu benim kişisel düşüncem sen buna çıkıpta avukatlık yapamazsın sana mı kalmış kardeşim seni ne ilgilendirir çok öyle negatif mesaj yazan biri olduğumu düşünüyorsanda bak comment'lerime ona göre cevap ver tahminimce bilmem ne 3-4 ay boyunca kapanmış ettiniz dediğiniz biz maddi imkansızlıklardan kapattık kimse bize gelipde siz player'sızlıktan kapattınız diyemez bize destek çıkan olmadı bizde tüm çabamıza rağmen başaramadık ve insanların daha fazla emeklerini çöpe atmadan kapattık şimdilik başka planlarımız var sizin yanlışınız ise sunucuları player sayılarına göre değerlendirmeniz Nimloth kaliteli değildi türkiye standartlarında kaliteliydi bu olayı küresel yaparsak nimloth sadece bir nokta olur istediğiniz yere istediğiniz bildirimi yaparsınız siz uzattınız hala siz uzatıyosunuz istediğiniz kadarda uzatabilirsiniz umrumda değil açtığımız sunucuları duymamanız sizi ilgilendirir takip etmiyorsam nereden biliyorum sorusuna gelirsek eğer girip hepsine tek tek bakmıyorum ama piyasaya bakıyorum bi gelişme var mı diye takip ediyorum burasının açık bir forum olduğu fikrini kafanıza sokamadım belli ki daha fazla uzatacaksanız özel mesaj atın lütfen konu iyice pislendi.
eyw kardeşim.
Mortal :
Marlock:
Burası açık bir forum arkadaşım istediğim yorumu istediğim bölüme yazarım

Marlock:
Bu benim kişisel düşüncem sen buna çıkıpta avukatlık yapamazsın sana mı kalmış kardeşim seni ne ilgilendirir

Bu iki mesajın sanki biraz çelişiyor

Marlock:
tahminimce bilmem ne 3-4 ay boyunca kapanmış ettiniz dediğiniz biz maddi imkansızlıklardan kapattık kimse bize gelipde siz player'sızlıktan kapattınız diyemez bize destek çıkan olmadı bizde tüm çabamıza rağmen başaramadık

Allah aşkına kim niye ölü şeye yatırım yapsın ki.

Marlock kimseyi koruma gibi bir amacım yok ama benim ikinci mesaja cevap vermeyince ve de konuyu haklıymış gibi göstermeye devam edince yazmak istedim.

Bu arada CS sunucuları ve oyuncuları hakkında biraz yorum yapayım da eziklik neymiş görülsün değil mi ?

- Genelde clan sunucularında rastlanan hakaret, keyfi ban, açık açık ayrımcılık
- Biraz adminsiz gözüken sunucularda hemen hile açmalar, küfürler, dalga geçmeler başlar
- Sxe neredeyse haftada bir güncelleme çıkartmak zorunda kalıyor sürekli kırıldığı için
- Yine clan maçları sonunda eğer çok iyi tanımıyorlarsa karşı rakibi maç içinde (yeniliyorsa) veya sonunda toplu banlamalar
- Oynanabilir tek yerler eğer clanı varsa (kendini tatmin etmek için) orada oynar, yoksa Senoyna,Mygamearea gibi belli başlı sunucularında oynayabilir

Türkiye'deki sunucuları bende beğenmiyorum ancak millete de ezik demek kimsenin haddi değil diye düşünüyorum.Sonuçta burası çok yakın arkadaşlarınla muhabbet alanı değil burada ki insanlara saygın olması gerekir.

Konu Ultima-Online lütfen ben sizin sorunuza karşılık cevap verdim boşuna Counter-Strike adına yormuşsunuz kendinizi bu durumun bende farkındayım fakat yakın zamanda bir Counter-Strike projesi içerisine gireceğim o zaman istisnalarda olabiliceğini anlayacaksınız.

Ölü yatırım dediğiniz ciddi anlamda ağır rol yapan 30 oyuncu vardı bu türkiye için çok iyi bi rakam bu dönemde 2005'den beri hangi sunucu Rol sunucusu olarak açılmışta 30 player'a ulaşmış lütfen hiç bir yere ne reklam verdik ne başka birşey tek reklam verilen yer u-s sunucular bölümü başka hiç bi yer değil biz kolaya kaçmadık diğer bilir kişiler kaçtı sunucu kapandığında bir oyuncu bakın bir oyuncu bile secondage kötü demedi istediğiniz oyuncuya sorun biz insanların emeklerini hiçe saymak istemedik çünki buradaki emekten kastım item falan değil item bu oyunun tuzu biberi sadece rol yapıp orada karakter oturtan insanlara yazık olduğu için kapatmak zorunda kaldık biz istemezmiydik cebimizde paramız olsunda biz bu sunucuyu elimizden geldiğince açık tutabilelim bazı şeyler elinizde olmaz buda onlardan birisiydi.

Laflarınız çelişti demişsiniz ben orada genel konuştum yani o attığım yorumda fakat arkadaşımız gelip ona kıl kuyruk oldu ben tavsiye verdim o eleştirdi arada dağlar kadar fark var o benim yaptığım tavsiyeye yoruma karışamaz o beni eleştirirse döner bende ona karşı tepkimi veririm dikkatinizi çektiyse bu benim kişisel düşüncem diyor burada kendi görüşümü savunuyorum o farklı düşünür ben farklı düşünürüm o benim kişisel görüşüme karışıyor ve bu benim hoşuma gitmiyor eğer başka bir sorunuz var ise buyrun ben cevaplamaya hazırım daha öncede belirttiğim gibi.
Novice
12.5
Açıkçası bir kaç tatmin olmadığım yer var ama uzatmıyacağım.Alıntı yaptığınız mesajdaki son paragraf hakkında bir cevap göremedim.Bu arada 30 player sponsor için gerçekten ölü yatırımdır.Ben Deniz'i takdir ediyorum belki biraz kafası buyruk gidiyor ancak bildiği işten vazgeçmiyor.Ama sponsor gelirlerini arttırmak amaçlı yardım yapar UO kurtulsun UO yaşasın diye değil.

Bu arada insanların emeklerini hiçe saymadık diyorsun ama maddi gücünüz yok ve de bile bile sunucu açıyorsan bence bu bir davetiyedir.

Marlock:
Laflarınız çelişti demişsiniz ben orada genel konuştum yani o attığım yorumda fakat arkadaşımız gelip ona kıl kuyruk oldu ben tavsiye verdim o eleştirdi arada dağlar kadar fark var o benim yaptığım tavsiyeye yoruma karışamaz o beni eleştirirse döner bende ona karşı tepkimi veririm

Peki başlık sahibi UO'ya başlamak istiyor yani fikrini düşünmüş taşınmış kararını vermiş.Siz laf atıyor olmuyor musunuz ilk mesajınızla ? Lütfen genel düşünün hemen her şeyi basite indirgemeyin.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.