ne kadar saygılısınız la, sanki bir firmada toplantıdasınız. allah belanızı vermesin emi. altı üstü oyun lan abartmayın bu kadar.
Novice
12.5
Marlock belki anlamadığım ama son mesajımda kalın yazdığım yeri hala cevaplamadın.Benim amacım sunucuları korumak değil ama onlara hakaret edilmesi çok yanlış bir şey bu konu hakkında hala özür dilemeni bekliyorum belki anlamadın ama artık açık açık yazdım.

Ölü yatırım dediğimi sen yanlış anlamışsın.Ben ortalama 30 oyunculu bir sunucu ölü yatırımdır dedim.Donate sistemine karşı değilim KO'yu hiç sevmesem de donate konusunda Türkiye'ye çağ atlattı diye düşünüyorum.Bu arada çoğu sunucu için Donate sistemini market şeklinde kullanıyor diye biliyorum yurt dışında (Sadece UO olarak düşünme).
Novice
12.5
Sizin UO oynadığınızı zaten biliyorum.Bunu bildiğim için ezik olduğunu düşünüyorsan buraya işiniz ne dedim (UO - genel konular forumu). Kusura bakmayın boşu boşuna zamanım gitmiş size bir şeyleri anlatmaya çalışarak.Sizin çok değerli CS oynayacak vaktinizi çalmışım.Merak etmeyin daha mesaj yazmayacağım ama şunu da belirtmek zorundayım.

Marlock:
Burası açık bir forum arkadaşım istediğim yorumu istediğim bölüme yazarım

Siz açık forumda istediğiniz kadar sınırsızca yorum yapın eleştirin hakaretlere kadar ilerleyebilirsiniz ama bizim sizi eleştirmeye hakkımız yok bence çok iyi yoldasınız.
Mortal : Sizin UO oynadığınızı zaten biliyorum.Bunu bildiğim için ezik olduğunu düşünüyorsan buraya işiniz ne dedim (UO - genel konular forumu). Kusura bakmayın boşu boşuna zamanım gitmiş size bir şeyleri anlatmaya çalışarak.Sizin çok değerli CS oynayacak vaktinizi çalmışım.Merak etmeyin daha mesaj yazmayacağım ama şunu da belirtmek zorundayım.

Marlock:
Burası açık bir forum arkadaşım istediğim yorumu istediğim bölüme yazarım

Siz açık forumda istediğiniz kadar sınırsızca yorum yapın eleştirin hakaretlere kadar ilerleyebilirsiniz ama bizim sizi eleştirmeye hakkımız yok bence çok iyi yoldasınız.

Ben böyle birşey söylemedim ben o şu bu demiyorum genelleme yapıyorum kötü diyorum top yekün kötü işe yaramaz diyorum kimseye bi lafım yok sunucu ismi vermiyorum isteyen alınır isteyen alınmaz ama direkt benim yorumlarıma eleştri gelirse bu yanlış anlatabildim mi bunu anlayabiliyosanız ne mutlu size çok değerli cs vaktim ile zaman geçirmeye devam edicem iyi geceler.
Marlock haklı , Uo değerini kaybetti. Knight Online değerini kaybetti. Silkroad değerini kaybetti.

UO'da edit başta olmak üzere sürekli yeni fikirlerimize ayak uyduramadı, eminim burdakiler hala eski sunucuları arıyordur..
Knight Silkroad hack'lenmeydi koxp'tu bot'tu derken kendini bitirdi..

Sadece şu anda olan gözde online oyunlardan örnek verdim, biri çıkıp demesin WOW hala mükemmel diye, bırakın o da eski değerini kaybetti...

Neden peki ? Tek suçlu aslında bizleriz, Dünya'da bu oyunları oynuyan insanlar..
NE-bu-LA valla biz 5-6 arkadas buraya basladık, sizleride bekleriz güzel ortam var. Playerlar kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyor. 2-3 yıldır oynamadım ve tekrar başladığımda burada baslayayım dedim. Sizleride beklerim(z)..

Bu konu Pijamali_Kamyoncu tarafından düzenlendi(2010-08-19 18:02, 13 yıl önce)
Novice
12.5
Biraz geçte olsa konuyu güncelleyerek belki birileri kızdırabilirim belki uyarı veya cezada alabilirim ama konuşma gereğini hissettim.İster tartışma deyin ister başka bir şey ancak buradaki reklamlardan belkide ekmeğini yediği admin arkadaş milletin laf atmalarına ses çıkarmaması çok enteresan geldi.

Asıl meseleye şimdi gelelim Marlock'un kendi deyimiyle ezik CS sunucularını kurtaracak projesini görmedim kaçırmış olabilirim bana biri bildirebilir mi ?
3 ay sonra gereklimiydi :/ yöneticilere gönderme yapacaksan iletişim formu bunun için var (:
Adept
4.3
Whoa.. Bütün konuyu okutturdunuz bana vallahi. Acik oturum gibi resmen, bu tartismayi özel mesaj veya MSN/ICQ/Skype vasitasiyla yapabilirmissiniz.

Kilit.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.