arkdaslar merhaba suncunun sahip oldugu sphereaccu dakı acc datasını mysql dbsıne eklemenın bır yolu varmı ? bılenler yardımcı olursa cok meakbule gecıcektır. tesekkurler .
Tamam da sen mysql dediğin şeyin ne olduğunu biliyor musun ? Bilmediğim için soruyorum diye ukalâ bir cevap vereceksen sorduğun soru çok saçma olmuş. Elinde bir account sistemi olup onun veritabanına ekleme yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim. Sql dosyasını buraya koyman gerekli.
coder acc systemıne acc verıtabanı mı eklemek ıstıyorum olay bundan ıbaret.

MySQL de ne?

MySQL şu anda internetteki en popüler açık kaynak kodlu veritabanı yazılımıdır. Veritabanı nedir? Veritabanı bilgisayarlarda verileri saklamaya yönelik bir yöntemdir. Mesela şu anda bilgisayarınızda birçok veriyi dosyalara bölerek saklıyorsunuz. Ne zaman bir veriye ulaşmak isterseniz gerekli olan dosyayı çalıştırmanız gerekiyor. Veritabanları verileri farklı bir sistemle saklarlar, tablolanmış olarak. Böylece hem veriler daha az yer kaplamış olurlar, hem de verilere erişim hızı çok daha artmış olur. Binlerce forum yazılımının aynı sunucu üzerinde çalışabilmesini ve binlerce kullanıcıya hizmet edebilmesini büyük ölçüde MySQL gibi gelişmiş veritabanı yazılımlarına borçluyuz.

sanırım bu acıklamaya yeterli .
Google'a mysql nedir yazıp öğrenmişsin afferin :) ama buraya copy/paste yapmana gerek yoktu. Hiç yoktan alıntıdır yazabilirdin :D

phpmyadmine ekledinmi .sql dosyasını ?
ekledım ? sen oyle bır sordunkı . mysql nedır bılıyormusun dıye. bılmesem ne oldugunu yardım ıstermıyım .
Pekala.
Bak şimdi dostum account sisteminle bi tane account al denemelik. Daha Sonra phpmyadmin'e gir ordan dbyi seç ne yaptıysan. Daha sonra dışarı aktar de en aşağıda zip vs seçenekleri var ordan en baştaki işaretli olması lazım ama ona tekrar tıkla bir üstündeki kutucuk seçilmiş olacak. Masaüstüne kayıt yap. Daha sonra o indirdiğin dosyayı (sql olarak indircen bu arada) wordpad ile aç en aşağıda aldığın account (onaylı olması şart bu arada) gözükecek onu kopyala bi altına yapıştır ama satır sırası olarak başlarda 1 diye yazması lazım onu 2 yapıcan acc adı ve şifreyi ayarlıcan diğerleri için 3-4 gidiceksin. bitirdikten sonra kaydet ve phpmyadmine gir. İçeri aktar de kaydettiğin dosyayı seç ve go buttonuna bas. Geçmiş olsun.
eyw kardes saol aslında bılmemek degıl ogrenememk ayıp'mıs . neyse oyle boylekaptık yavas yavas web tasarım ısınıde :) Saol kardes.
@hannibal

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.