Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar selam,

Daha önce 14-15 sene kadar sphere tabanlı ultima online sunucularında oynadım. Çok güzel zamanlardı fakat son 5-6 ay içerisinde RunUO deneyimleme fırsatım oldu ve anladımki şimdiye kadar yaşadığımız o ultima online deneyimi gerçekten ama gerçekten çok basitmiş.

Israrla tavsiye ediyorum bir kerecik olsun giriş yapın ve 1 hafta oyunu inceleyin eminimki çoğu kişinin fikri benimkisi gibi olacaktır.

Amacım kesinlikle reklam falan değil zaten RunUO serverı türkiyede 1-2 tane var. Size World of Sosaria'yı tavsie ediyorum.

Gerçekten Uodaki tüm sistemler çalışıyor, böyle zevkli birşey olamaz yani :)

Ufak çapta yeni başlayanlara yaptığım forum konusuna buradan ulaşabilirsiniz ;

https://worldofsosaria.com/forum/viewtopic.php?f=64&t=32839

Herkeze iyi günler, iyi oyunlar dilerim.

Başlayacak olanlar yardım isterlerse eğer oyunda kasmak için gold v.s Beni skypedan ekleyebilirler : Metehan Kırant yada pm atabilirler.
Ciddi bir şekilde şu sıralar düşünüyorum. Runuo 'nun mantığını anlayabilen için gerçektenden çok zevkli. Biraz alıştırma yapmak gerekli.
İnanın UO'ya yeni başlıyormuş hissiyatı uyandırıyor insanda. Çocukken nasılda zevk verirdi bize UO'yu keşfetmek, işte aynı öyle bir zevk veriyor :).

Pvmler,Pvp ler ayrı bir güzel. İlk başlarda pvplerde çok zorluk çekersiniz o yüzden ilk Tamer ile PVM yapmaya başlayın oyunu çözün daha sonra pvp charı yapın. Takıldığınız yer olursa skypedan ekleyin beni hocam.

Bu arada sunucuda 100 seviyeden oluşan illeshenar tamer questi mevcut. Çok çok detaylı çok güzel şeyler mevcut. Boş bir zamanınızda girip inceleyin derim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.