Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Bana Bi yardım Edermisiniz beyler server kuruyorum da Hosttan Hosta serveri attıgımız zaman illaki server acıkken Uzaktan masa ustu baglantısı ilemi scp eklicez bana bi anlatırmısınız beyler:(
Localde sphere hazırla,rar yapıp ftpden gönder uzakmasaüstünde yada rapidshare vs biyere yükle sphere, sonraki scp güncellemeleri için remotede olman gerekir,yada scripts klasörüne ftp erişimi sağlarsan remote girmedende güncelleme yaparsın, ama sphere resync atman için remote giriceksin sonradan..

karışıkmı oldu ?:huh
baya:)
Neophyte
-1.7
Evet illaki uzaktan masaüstü bağlantısı ile gireceksin scriptleri ekleyeceksin başka yolu varsa da bilmiyorum. Yapacağın şeyi tam anlamadım ama scriptleri yaz şunu yap bunu yap onu bir yere upload et sonra hostuna indir.
Novice
11.9
Resync atmak için illaha remoteye girmek zorunda değilsin oyunda .serv.resync yazarsanda olur
ftp'den scripts klasörüne arkadaşın da dediği gibi erişim sağlıyarak yapabilir ve RR 'ı oyun içinden atabilrsin ama yinede remote olarak yapmak en sağlıklısı.
en sağlıklısı ftp girmek bnce.
Bak dostum, ftp falan uğraşmana da gerek yok. Uzak masa üstü bağlantısını aç, hosta girme. Ip yazan yerde, sağ da seçenekler var tıkla. Yukarıdaki sekmelerden Yerel Kaynaklara tıkla. En altta " Yerel aygıtlar ve kaynaklar " var, oradan sürücüler kısmından kendi hard disklerini seç. Hosta gir, " My Computer " da, senin kendi bilgisayarındaki hard disklerde görünecektir. Yapacağın işlemleri local de yaparsın, daha sonra remote'den direkt normal c/p işlemi uygularsın sphere klasörüne.
Members
1.2
Xlore'un söylediğinin fotoğraflı açıklaması için tıklayın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.