Yaw açık olan sunucu var ama ya oyuncu sayısı az ya sunucuda pek yenilik yok ya da yetkililer oyunla ilgilenmiyor :(
NightCrawler : Yaw açık olan sunucu var ama ya oyuncu sayısı az ya sunucuda pek yenilik yok ya da yetkililer oyunla ilgilenmiyor :(

Kıymet bilen yokta ondan.

-1 :D ( millet yazıyor bide biz yazak bakalım.)

Bide şu imzanı değiştirsen biraz saçma geldi banada :

Sunucumuz Rp'dir ve açılacak olan sunucumuzda "dummy" olmayacak ve ph oranı %90 craft skill ph oranı %70 olacaktır.

Hem RP olup hem dummy olmucak lafı ikisi zaten çelişmiş. Rp sunucusu olupta Dummy si olandamı var :D. Yada sen PP ile karıştırdın.
Çok beklersiniz adam gibi sunucu artık.Aliştirdilar dummyye ph %100e.Yakında .paraverolmkimkasicaksimdi yazinca 50m düşücek çantaniza bekleyin az kaldi o günler.
Harbi yuh diyorum.Fırsattan istifade reklam neden yapıyorsun ki arkadaşım.

Yapacaksan önce sunucular bölümüne ekle sonrada yeni bir başlık aç.

"Kimilerinin hayallerinde bile göremeyeceği player sayısına ulaşmış sunucu sevilmiş ve beğenilmiştir" fazla uçmak sorumluluk gerektirir.
Yoksa hava turbilansına girersin yazık olur valla.
NightCrawler : Yaw açık olan sunucu var ama ya oyuncu sayısı az ya sunucuda pek yenilik yok ya da yetkililer oyunla ilgilenmiyor :(

Bu başlığı açma nedenini anlamadım?
Adam gibi bir sunucu diyorsun fakat galiba açmak istediğin sunucunun reklamını yapmaya çalışmışsın. ''EOS'' arkadaşımız zaten anlatmış olayı. İşte bu yüzden ADAM gibi sunucu yok...
Bu başlık içeriğine uygun açılmış bir sürü başlık var.
Onları açıp okuyabilirsin.
Tekrar tekrar bu konuları konuşmak yetti herkese.
Silindi
Expert
14.3
Adam gibi server varda Adam gibi player yok.
Master
59.2997
@Quantery

Katılıyorum. Adam gibi oyuncu yok ki adam gibi sunucuların değeri bilinsin.
HP-Nexiel :

Bu başlığı açma nedenini anlamadım?

Katılıyorum Neixel , cevap olarak anca reklam verebilirsiniz ama bildiğim kadarıyla yasak .
Silindi
Members
0
Destroy :

Kıymet bilen yokta ondan.

-1 :D ( millet yazıyor bide biz yazak bakalım.)

Bide şu imzanı değiştirsen biraz saçma geldi banada :

Sunucumuz Rp'dir ve açılacak olan sunucumuzda "dummy" olmayacak ve ph oranı %90 craft skill ph oranı %70 olacaktır.

Hem RP olup hem dummy olmucak lafı ikisi zaten çelişmiş. Rp sunucusu olupta Dummy si olandamı var :D. Yada sen PP ile karıştırdın.

Dün Benim Basıma geldi Adama Pp diom He Rp Dimi Diyor :D
Slothere : Katılıyorum. Adam gibi oyuncu yok ki adam gibi sunucuların değeri bilinsin.

Sence bu oyunculari kim bu hale getirdi? Oyuncu çekme hirsiyla tutuşup yanan görevliler getirmedimi?Burada suçlu sadece oyuncuda değil , oyunculara kolayi aliştiranlarda.
Eos :
Slothere : Katılıyorum. Adam gibi oyuncu yok ki adam gibi sunucuların değeri bilinsin.

Sence bu oyunculari kim bu hale getirdi? Oyuncu çekme hirsiyla tutuşup yanan görevliler getirmedimi?Burada suçlu sadece oyuncuda değil , oyunculara kolayi aliştiranlarda.

Haklısında adam geliyor benden item istiyor . Abi bana mare ver , abi doğum günüm abi falan ??
Neyse bi anımı anlatayım ; Bi adam benden habire item istiyor , Bende tamam dedim seni şu npc yi kesicem bineğimle sen itemleri topla dedim .
Gittim Wronga adam arkamda npc ye daldırom bineği , ben kesiyom kesiom topluo . Sonra kaç k oldu az oldu daha kas falan sonra girdim bi tek karelik kapının yere sonra adam kapıyı kapadı . All names yapıodum habire Bi baktım 2 pk (Rp deydim ozamanlar) adam maremi bi guzel kesti etini aldı derisinide aldı . Sonra adam itemi lotladı , pk yere atıyor benim yardım ettiğim OYUNCU Yere atılan şeyide lotladı . Sonra bu sefer mustangı çıkardım bekliyodum britainde geldi Noldu noldu falan ben tınlamadım . Sonra adam bi sure oyundan gitti . Gece vakitleriydi , az player vardı .
Geldi istedi yine tınlamadım .

EOS kardeş yani bu oyuncudan çok var bence .
Artık ultimadan daha fazlasini bekleyemeyiz , diye düşünüyorum.Son demlerını yaşiyor ultima , açilip kapanan sunucular , editler , söz verilen vaatler ; kaliteli gerçek oyuncularida biktirdi.Zaten %20-%25 oraninda olan kaliteli oyuncularin çoğu birakti.Bunun bir oyun olduğunu unutuyolar , kendilerini aşiri derecede kaptiranlar var.Bu sadece bir oyun zevk almamizi sağlayan ve boş zamanlarimizi değerlendirmemizi sağlayan bir oyun.Bunu nekadarda tartişsak bitmez.Benim düşüncem Ultimadan daha fazlasini beklemeyin.
Maddi durumun iyiyse binek alcaksın veya server kurcaksın
Alıntım : Nehir
Emir bilir :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.