Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Hangisini tercih edersiniz? Yani dummy olan ve kolay skill kasılan bir sunucu mu yoksa tam tersi mi?
İtemler Değerli Olucak Zor Çıkıcak . 15 katanadan 10 - 20 kişide olmuycak herkezin altında öyle full binek olmuycak yani kısacası zor ama eylenceli bir server güzel olur bence .
Ph Oranı Ç0k Dü$ük oLucak . Genetic'in Dedigi Gibi Zor İtem Düşecek . BöyLe Bir Server GüzéL Olur ;)
Zor olan zor elde edilen herşey insanoğlu için değerlidir. Ancak şimdiye kadar sunucuların kalıcı olamaması ve kalıplaşmış sistemlerle hizmet vermesi başlıca sebeblerdendir. Power play diye bir oyun tarzı yaratıldı ve çılgınlığı devam ediyor. Power hours deyimi kendini power playe bıraktı. 200 ortalama oyuncu ile yıllarca ph dengeleri düşük ve kaliteli hizmet veren serverler mevcuttur. Bu serverler arasına katılacaklarda vardır. Ph olmayan item zor bulunan craft menuleri ve çeşitli aktivitelerle oyuncunun canının sıkılmasını önleyici sistemlerle oyun oynamak eminim daha zevkli olur. Oyuncuyu alıştığı kolaylıktan bu yöne çekmek aktif sunucuların el birliği ile yapacağı bir harekettir diye düşünüyorum. Yeni yıldan itibaren bütün sunucular ph kapatsa ne güzel olur.
hımm...aklıma güzel fikirler geldi :D
Ph kapanıp İtemler / Binekler Zorlaşsa.

Ph Oranı Tamamiyle Bitsin . Ve Serverda Class Eşitliği Yaşansın . Bu Zor Sunucuda Yepyeni Sistem ve Etkinliklerle İnsana Oynama Hevesi Katsa Süper Olur Ben Bir Oyuncu OLarak 3 aylık Bir Sunucuda 100 Kişi Misal. 60 Inda +15 Katana Olsun Altlarında Nightmare veya Unicorn Olsun İstemem Açıkçası . Ama tabi herkezin zevki ve görüşü farklı .
Véde En ÖnemLisi 7\24 Lük Bi Staff Lazım =| . İnsan ßazı Şeyleri Danışacak YetkiLi Arıyor. AdamLarın Çok Kastığı Sıkıldığı Bi Anda Kolay Gelsin Fln Diyebilecek ßiri Olsa GüzéL Olur (=
Staff Olduğumda Yaptığım En Güzel Şey Helede Saat gece Saat 02:00 civarları playerlarla :asik2

Neyse Kağan Konuyu Saptırmayalım (:
éi Hadé Öyle Olsun :O_o
önemli olan kişinin oynadığı oyundan zevk alabilmesi . zor olsa herkese zor olacak sonuçta . açıkcası ben hiç bir zaman zordan kaçan bir player olmadım.Pvp serverlarında da oynadım düz serverlardada , hatırlarım fatal war diye bir server vardı o zamanlar uo ya başlıyalı çok olmamış özel silahları tutmak için lumberjack skilli kasmak gerekiyor , easy uo ne bilmiyorum ph nerdeyse 0 dolaylarında , akşam eve geldiğim vakitten sabah ezanına kadar ağaç keserdim.Hey be .. gerçi ozamanlar hayat biraz daha güzeldi . yaptığım aptalcaydı fakat zevk alıyordum.şimdi gelseler çağırsalar deseler bana bak herkez burda eski playerlar orjinal sistemler kasarmısın deseler belki hayır demem ama eski şevkle oynıyabileceğimi sanmıyorum
flich : önemli olan kişinin oynadığı oyundan zevk alabilmesi . zor olsa herkese zor olacak sonuçta . açıkcası ben hiç bir zaman zordan kaçan bir player olmadım.Pvp serverlarında da oynadım düz serverlardada , hatırlarım fatal war diye bir server vardı o zamanlar uo ya başlıyalı çok olmamış özel silahları tutmak için lumberjack skilli kasmak gerekiyor , easy uo ne bilmiyorum ph nerdeyse 0 dolaylarında , akşam eve geldiğim vakitten sabah ezanına kadar ağaç keserdim.Hey be .. gerçi ozamanlar hayat biraz daha güzeldi . yaptığım aptalcaydı fakat zevk alıyordum.şimdi gelseler çağırsalar deseler bana bak herkez burda eski playerlar orjinal sistemler kasarmısın deseler belki hayır demem ama eski şevkle oynıyabileceğimi sanmıyorum

Biryandan haklısınız ama tabiki kapanmayacağına garanti verilecek bir sunucu olacak. Kapanan serverler boşa giden emekler, saatler yüzünden insan artık yeniden bir şevkle kasmaktan kaçınıyor. Belki Torunlarımız Bizim Düşüncelerimizden Gidipte Güzel Bir Sunucu Açar İnşallah (:
crossfor : Véde En ÖnemLisi 7\24 Lük Bi Staff Lazım =| . İnsan ßazı Şeyleri Danışacak YetkiLi Arıyor. AdamLarın Çok Kastığı Sıkıldığı Bi Anda Kolay Gelsin Fln Diyebilecek ßiri Olsa GüzéL Olur (=

Sitenizde herşey varsa staffa kritik konular harici iş düşmez.
Valla göreceli bir kavram. Herkese göre farklı olabilir. Kimisi zor, kimisi kolay tercih eder. Kimisinin kısıtlı vakti olur kimisinin fazla buna görede server tercih ederler. Benim fikrim aşırıya kaçmadığı sürece zor olmasını isterdim. Dummy olmadan mesela %80 ph açık olsa, taming ve stealing %40 civarında olsa iyi olurdu. 3 Günde 1 sadece 45 dakikalığına ph %100 açılsa, taming ve steailing'te %80 açılsa buda yeni gelen üyelere bir fırsat verilmiş olabilir.
Ph açılabilecek bir sistem olmasaydı o zaman Uo bu durumda olmazdı.
ßu MantıkLa Playér KaybediLiyor Zatén. Staff Sadece Soru Sorma AmaçLı BuLunmasın Sizi Oynamaya Kasmaya Teşvik EtmeLi. ;)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.