pyramid uo yeniden dönüyormuş yaw :D ph %100 açıkmış birde dummy koymuşlar :D ezikler yaa :D
ezik demiyelim canları sıkıldı yine açmışlardır ;)
Bu topice yazıp veya yazmayıp da zoru tercih edenlerin %60'ı kafasından atıyor zaten. Alıp zor bir sunucuya koysanız bu ne ezik sistemler diyip 2 gün sonra bırakır.
Awe : ezik demiyelim canları sıkıldı yine açmışlardır ;)

yahu ph si %100 ve dummy koymuşlar :D bu sunucu ezik değilde nedir? :D
Xantier : Bu topice yazıp veya yazmayıp da zoru tercih edenlerin %60'ı kafasından atıyor zaten. Alıp zor bir sunucuya koysanız bu ne ezik sistemler diyip 2 gün sonra bırakır.

Ne alaka ..

Sana zevk verebilicekse . Etkinlikler olucaksa değişik hiç görülmemiş . Farklılıklar yaratan bir sunucu olucaksa .Kapanmayacak bir sunucu olacaksa, İtemler ve diğer şeyler değerli olunca bundan iyisi Şam'da kayısı deriz (:
:yes
Konu döndü dolaştı serverlere geldi..
neyse konuyu değiştirin arkadaşlar :)
Genetic :
flich : önemli olan kişinin oynadığı oyundan zevk alabilmesi . zor olsa herkese zor olacak sonuçta . açıkcası ben hiç bir zaman zordan kaçan bir player olmadım.Pvp serverlarında da oynadım düz serverlardada , hatırlarım fatal war diye bir server vardı o zamanlar uo ya başlıyalı çok olmamış özel silahları tutmak için lumberjack skilli kasmak gerekiyor , easy uo ne bilmiyorum ph nerdeyse 0 dolaylarında , akşam eve geldiğim vakitten sabah ezanına kadar ağaç keserdim.Hey be .. gerçi ozamanlar hayat biraz daha güzeldi . yaptığım aptalcaydı fakat zevk alıyordum.şimdi gelseler çağırsalar deseler bana bak herkez burda eski playerlar orjinal sistemler kasarmısın deseler belki hayır demem ama eski şevkle oynıyabileceğimi sanmıyorum

Biryandan haklısınız ama tabiki kapanmayacağına garanti verilecek bir sunucu olacak. Kapanan serverler boşa giden emekler, saatler yüzünden insan artık yeniden bir şevkle kasmaktan kaçınıyor. Belki Torunlarımız Bizim Düşüncelerimizden Gidipte Güzel Bir Sunucu Açar İnşallah (:



bahsettiğim serverda güya torunlarım oynıyacaktı benim ama noldu kapandı şimdi açılıormuş sanırsam ama bıçak dayasalar oynamam , sana şunu söyliyeyimki hiç bir serverın kapanmıyacağına garanti verilebileceğini sanmıyorum.fakat uzun ömürlü olduğunu müjdeleyici öğeler olmalı serverda ben anı yaşayan bir player olduğumdan çok tınlamam aslında server kaç kere açılmış kaç kere kapanmış yazdan bu yana uo oynıyamadım fakat oynama isteğim ve zamanım vardı . Oynamadım çünkü sıkıldım uo ' dan . Hiç yeni heyecan yok . Birazda bende tadında bırakma var . teşbihte hata olmaz , bu oyunun belki bal kısımlarını yedim. abim nebulada oynarken öğrendim şu oyunu. onu izledim arcadia'da oyuna başladım yaşım 10 bilemedin 11 arcadia online player en az 250 civarı oluodu belki appydim ama zevk alıyordum. Sonra fatal war 'da oynadım ki uo hayatımın en güzel anıları geçmiştir , birçok dostum olmuştur , sonra elpida oynadım en son intense pvp de finish'i vermiştim.Yani benimki biraz tadında bırakma isteği .
Mysterious : Konu döndü dolaştı serverlere geldi..

her zamanki yine şaşırmadım :)
Awe :
Mysterious : Konu döndü dolaştı serverlere geldi..

her zamanki yine şaşırmadım :)

adam gibi sunucu olsa konu dönüp dolaşıp sunuculara gelmez :)
Mysterious : Konu döndü dolaştı serverlere geldi..

Bence Daha Sunuculara Gelmedi Murat Ağbi :)
O zaman sen daha iyisini yapacaksın.
@NightCrawler

sende haklısın şuanda yok ama yakında olucak :)
@Awe

hemde birden fazla olucak :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.