Arkadaşlar Çook Özür Diliyorum Ama Çok lazım Bi Program Bu Bi Program Var ordan Serverına yeni İetmler Binekler Vs Ekliyorsun adını Hatırlayamadım Hatırlasam Arama Yapcam Biliyorsanız Söylermisiniz yada Atarmısınız.
İnsıde Uo
Silindi
Apprentice
1.1
yazıcaktım cevapla dedim site gitti :S
nerden bulcam söyleyebilirmisin?
https://uo.stratics.com/heptazane/insideuo/index.shtml
Reklama Gırermı Bılmıyorum Ama Bıraz Assagıda Download Yazıyor Oradan Indırebılırsın..
Silindi
Apprentice
1.1
google denilen birşey var bu kadar hazıra konma aricam ismi lazım dedin arkadaş söyledi sende kendin bul artık
Tamam Arkadaşlar Allah Razı OlsuN Buldum Sağolun İyi Akşamlar
Onemlı Degıl..Sana Hangı Program Oldugunu Soyledıgımde Googledan Bulabılırdın Ama Canın Saolsun..Bıdaha Tekrarlamazsın Insallah..
Beyler birde delay ayarlarını nasıl yapacam yardım edermisiniz ? büyü değil yani mesela alchemy bir pot 10 saniyede yapılıyor ben kısa sürede olmasını istiyorum tşkler.
Arkadaşlar bu verilen program nasıl kullanılıyor ?
inside uo dan servera yeni şeyler eklemeyi başarabilen üstün yetenekli arkadaş gelip birazdan anlatır aydınlatır tüm u-s camiasını :)
Silindi
Neophyte
0.2
Dokumanlara bakmanız yeterli ama siz bunu bile yapmıyorsunuz herşeyi hazır istiyorsunuz

Tıkla
ByTymaron şimdi onlar dökümanlara giricekte , ordan ultima online bölümüne tıklıcakta , ordan iki saat inside uo hakkında yazılanları bulucakta ohoo cok uzun iş onlara göre...
arkadaşlar siz başka bi inside uo danmı bahsediyosunuz bilmiyorum ama benim bildiğim tek inside uo var ve onunla da uodaki mul dosyalarına bakmaktan başka birşey yapılmaz.. öyle bahsettiğiniz şekilde yeni yaratık patchleri yapılan mucize program filan değildir inside uo..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.