Arkadaşlar axis k kullanarak worlde yaptığımız alanları ( sadece yaptığımız alanları) nasıl static yapabiliriz.Bu konuda döküman var ama birçok kişi yanlış yapmış . Ve birkaç yorumdada yanlış anlatıldığı yazıyor. Mesela bir alan yaptık axixle staticledik. Daha sonra başka alan yaptık onuda statiledik gibisinden. Not: Multoolla yapmasını biliyorum ama multollda tüm mapdaki itemler vs ne varsa static yapıyor. Bunun için axis veyahut başka programla sadece yaptığımız alanları nasıl static yapabiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum.
UP+ aynen bende de öyle bir problem oldu bütün word satatic lendi kapılar bile satic oldu :D bidaha bastan yapmak zorunda kaldım axisle yapılabiliyorsa birisi bu konuda yardımcı olursa gerçekten iyi olur
Bilgi paylaşıldıkça güzelleşir ama ne yazıkki günümüzde birçok kişi ben biliyorum nasıl olsa başkasından banane diyor. Herkes kendi bildiğini kendine saklıyor. Ultima Strike gibi büyük ve birçok sunucu sahibi ve deneyimli kişilerin bulunduğu bu platfromda çaresiz kalmak üzücü bir olay.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.