Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhabalar, localde bir 56b sphere kurup denemeler yapmaktayım aslında daha yeni başladım. Stafflık tecrübemi scripterlık seviyesine yükseltebilmek için lakin şöyle bir sorun var kurduğum sunucuya girince binaların kapıları ve tabelaları yok bu normal midir ? Değil ise nasıl düzeltebilirim bir de scripting için önereceğiniz en yararlı kaynak nedir ?

NOT: Forumlarda arama yapmasını biliyorum lakin bu konu nasıl aranır bilemedim yine de denedim ama bir sonuç çıkmadı. Zaten google'da UO ile ilgili çok az paylaşım var.
Novice
11.9
Script ile ilgili çoğu şey forumlarda mevcut. Örneğin if kullanımı diye arattığında bir döküman çıkacaktır karşına. Kapı pencere olayına gelirsek eğer, prerelease.sphere.torfo.org adresinden 55r indirip sphereworld.scp içindekileri kendi sphereworld.scp belgesine yapıştırabilirsin.
Öncelikle teşekkürler ilgilendiğin için Rowall, zaten programlama bilgim mevcut olduğu için çok zorlanacağımı sanmıyorum ama nereden başlamam konusunda emin değilim. prerelease.sphere.torfo.org adresinde 55r indirme linki bulamadım 56b çıkıyor. Yardımcı olabilir misin ?
https://www.ultima-strike.com/indir/sphere-win32-55i-full istersen 55inin savelerini kullanabilirsin.
Oldu dostum çok teşekkürler, harikasın :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.