Arkadaşlar en son hatırladığım bazı dostlarım bu civarlarda zaman zaman görülüyorlardı,

uklaşmak istediğim arkadaşlarım hp Nexiel - Mysterious - Leon Jade - Joker kısaca etheria ve sivana kurucuları dostlarım,

bu aralar kendime evde zaman yaratabiliyorum o sebep ile sizlerden herhangi birinin veya belki de (umutla) hepinizin yer aldığı yeni bir oluşum yeni bir server var mı varsa hp , joker mail adresim sizde var lütfen burdan veya mailden ulaşırmısınız dostlarım.

Sforza > Mert
Buralardayız. Ancak uzun zamandır Burak harici Emre ve Ozandan ses çıkmadı. Ultima Online serveri açmak gibi bir düşüncem şahsen yok. Diğer arkadaslarında böyle bir oluşum ile ilgileneceklerini zannetmiyorum. Ancak eski ekip bi araya gelirse alt yapısını daha sağlam kurma şartı ile birşeyler düşünülebilir.

Bu konu Mysterious tarafından düzenlendi(2010-12-25 15:47, 13 yıl önce)
İnş. mysterious, e ozaman sizlerden haber bekleyeceğiz ne yapalım.

dostum kendinize çok iyi bakın, eğer bi hareket olur ise mail yolu ile bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Sforza > Mert
Ben halen buralardayım.Uzun süredir dersleri boşlamamın diyetini ödüyorum diyelim(Alttan aldıgım dersler bi hayli yogun). Fakat 2. yarıyılda tabiki egerki güzel bir proje planlanıyorsa düşünülebilir ve müsait olursa bütün arkadaşlar bu proje hayata geçirilebilir(şahsi fikrim.). Eski dostlar tarafından hatırlanmak , aranmak çok çok güzel.Pm olarak mail adresimi attım kısa zamanda görüşmek dilegiyle =)
Bu şekilde duygularıma ve düşüncelerime karşılık bulmak hepsinden güzel çok teşekkür ederim.

umuyorum kısa sürede yeniden birlikte oluruz.
SFOOOOOOOOOOOOOORZaaaaaaaaaaaaaa Ben ROOOOSLYN :D
:)
Selamlar :)
Rooooooslyyyyn inaaaanmıyorum :) en çok seni özlemişim

Burak dostum selamlar .

100'e yakın serverda cs veya ultimada oyunlar oynamış arkadaşlıklar edinmiş ve güzel vakit geçirmişimdir,

ancak bugüne kadar hiç geriye dönüp birlikte zaman geçirdiğim insanları arama isteği veya ihtiyacı duymamıştım, demekki etheria veya sivana sadece bana vakit geçirtmemiş ya da sadece oyun oynamak için oturmamışım makina başına gerçekten bağ kurmuşum kendi adıma bu çok güzel bir duygu benim için.

neyse fazla duygusallığa bağlamayalım :D arkadaşlar hadi yeniden toplanalım.

Bu konu degadobjk tarafından düzenlendi(2010-12-26 11:17, 13 yıl önce)
Özledik Özledik. Bana ulaş


Pm at bana email adresini .

Erçin Başlayalım diyor burak abim başlarsanız gelirim diyor. Tolga Sunucu bulun diyor . Herkez İstiyor tek sorun ORÇUN . BAŞlamam diyor D::D
Orçun da gelir yapmaz öle şey :)

haber bekliyoruz artık diyelim , bu aralalarda arkadaşlar evde yaşadığım hiç olmayacak sebeplerden dolayı sorunlar sebebi ile bu yeniden biraraya gelmeye çok ihtiyacımda var bilin ki biraz acele edin gerçekten.

neyse haber bekliyorum sizlerden dostlarım.
Arkadaslar gayet disiplinli ve profesyonelde çalışsak gerek zamane şartları gerek bizim Uo ya bakış açımız gerekte sunucuya katılım sayısı negatif sonuçlar doğuruyor. Arkadaşlarımın hiçbiri eminim 10 oyuncu için gece gündüz çalışıp sosyal hayatından feragat etmeyeceklerdir. Ortalama 100 oyuncu ile 3 ay devam etmiş olsaydık çalışma azmide artar bizden giden manevi maddi değerler için üzülmemiş olurduk. 3 online oyunun birleşimi ile kurulacak geniş bir portal kurma amacımızda yine katılımın azlığı nedeniyle iptal edildi. Etheria ve Noir serverleri ile şu anda hizmet ediyor olabilirdik ancak sağlıklı iletişim kurulan oyuncu yoksa serverde olmuyor.
Ben de hizmet etmeye(player olarak) gerçekten kaliteli insanlar bulmaya sürekliliğini sağlamaya en azından bunun için çaba harcamaya daima hazırım mys.
Kısmet artık ne diyelim.. :)

Facebook grubumuz halen açık :)
Bence Etheriadaki Player kaybı tamamen Yetkili Kadrosunun İlgisizliğindendi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.