Doğrudur.
"Birlikten kuvvet doğar" sloganı ile yapılacak bir proje hayata geçirilmeli. 5 tane sunucu yerine ortak bir proje planlaması ile 1 tane ortalama 100-150 playerlık bir sunucu hayata geçirilmesi hiç de zor değil aslında.

"Cesaret + Güven + Dayanışma" bunlara sahip olabilinir.

Desteklerimiz hep sizinle.

İşlerim dolayısıyla UO hayatımı emekliliğe bıraktım :)
Söylediğiniz şeyi daha önce kaç kişi denedi fakat olmuyor olması da zaten zor.Herkesin düşüncesi farklı yapısı farklı oluşturmak istediği sunucu farklı.Bunun üstüne bide bu kişilerin ego larını ekleyince ortak bir sunucu oluşturma düşüncesi yalan oluyor.
Syntax : Söylediğiniz şeyi daha önce kaç kişi denedi fakat olmuyor olması da zaten zor.Herkesin düşüncesi farklı yapısı farklı oluşturmak istediği sunucu farklı.Bunun üstüne bide bu kişilerin ego larını ekleyince ortak bir sunucu oluşturma düşüncesi yalan oluyor.

Çok ses ve düşünceden yaratıcı hareketler olabilir ama ego işleri bozar.. Herkez efsane olma peşinde çünkü..
Katılıyorum. Ve Birde Yarıda Bırakmalar oluyor ;)
Artık efsane olacak bir olay kalmadı diye düşünüyorum. Ultima Online 'ı gerçekten tekrar yaşatmak isteniyorsa, bu yeni çıkan 3D oyunların hepsi kalkmalı...
Bir iş başarılacaksa zaten o platform altında herkes efsane olur. Sadece Mysterious 'un dediği gibi egoları bir kenara bırakmak gerekir.
Expert
34.0001
Haydi bakalım bu başlık altından server açılır mı. verin gazı ha gayret.
Egoları bırakın bi kenara elele açalım ben playerım ancak :)
Açılan bu sunucu 100+ player ı görsün 1 ay sonra kapanır yada kadroda büyük ayrılıklar meydana gelir.Kimse kendini boşuna kandırmasın.Önce seçici olmayı öğrenin ondan sonra uo bitti konularına girin.
Birlik ruhu takım ruhu gibi tabirlerin ne olduğunu herkez iyi biliyor. Finans teknik ekip oyuncu iletişimi oyun koordinasyonu fantastik hikaye yazarları gibi bölümlere oyuna birşeyler katmak başarıyı paylaşmak takım içerisinde o neden daha kıdemli ben çok o az çalışıyor gibi kadınsal komplekslerden arınmış insanların bir araya gelmesi gerekiyor. Ayrıca üst yöneticilerin 2 den fazla olmaması bu kişilerin oyunu iyi okuması takım içerisinde saygı görmesi ve göstermesi ve kendi içlerinde iyi anlaşması gerekiyor. Yetkililerin birebir karsılıklı tanışması taraftarıyım. Oyuncular ile yetkililer arasında disiplinli bir yakınlık olması ve kesinlikle oyuncuların her sorununu çözecek yetkililerin 24 saat online olmasada en geç 1 saat içerisinde konular ile ilgilenmesi şarttır. Bu şekilde oyuncu daha üstün gelsin gibi tabirleri söylemekten vazgeçmiş olur. Tıkır tıkır işleyen sistemler ile gerekli kalabalık servere toplandığında bir bütün haline gelinir başarıyı bir kenara bırakalım her birey ne konumda olursa olsun mutlu hisseder oynamaktan oynatmaktan zevk alır. Ultima Online 10 dk da skill geliştirilip savaşılacak kadar basit bir oyun olmadığını bilmeyen yoktur herhalde..
Açılcakmı acaba bekliyoruz
Members
0.3

:)




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.