Arkadaşlar Merhaba,

Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istedim ki sizlerde aynı duruma düşmeyin.

Fatalwar Online sunucumun açılışından 15-20 gün öncesine kadar Mehmet Can İlik isimli scripter arkadaşla çalışmaya başladık ücretleri mukabilinde.. 

Ödemelerim ile ilgili tek bir sorun yaşatmadım güvendik temiz ve okumuş adam diye düşündüm lakin Mehmet Can İlik isimli arkadaş sunucu içeriğini arkadaşı Burak İncili isimli şahıslar ile paylaşıp sunucumun mahrem bazı konularını x kişilerle paylaşmış bulunmaktadır.(acc bilgileri)

Konuyla ilgili yasal işlemler ile sonuna kadar gidip buradan sizlerle detayı paylaşacağım ultima online bu tarz adamlar yüzünden türkiye de bitmeye yüz tutmuş durumda..

E tabi düştüğümüzü düşünen bazı dalkavuklar fake facebook hesaplarıyla gelip beni diğer sunucu sahipleri adıyla tehdit etmeye başladı hiç önemli değil delikanlı adam eğer babasının oğluysa adıyla gelir giderini yapar yapacağınıda yapar...

Ultima online sunucularının açılması türkiyede birilerini rahatsız ediyor.. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz biz artık hep buradayız meraklası varsa bekliyoruz.. 

Bizde tarlada çalışıp armut toplamayacağız..! 
 

Yaşadığın olay için gerçekten üzüldüm o kadar emek maddi manevi kayba uğramış. Umarım mahkeme vasıtasıyla istediğine ulaşırsın fakat üzülerek söylüyorum ki bu tarz başlıklara forumlarda izin vermiyoruz. Bu yüzden başlığı kitlemek zorundayım.

detaylar:

https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/edit-dolandirici-ve-tekra-q49164

 

Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.