KURULMAKTA OLAN ULTİMA ONLİNE SERVERİMİZE YENİ EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kurulmakta olan ULTİMA ONLİNE serverimize bilgili deneyimli scripter world builder ve client duzenleyebilcek arkadaşlar arıyoruz
Script konusunda uzmanlaşmış yeni fikirleri hayata geçirebilecek arkadaşlara ihtiyacımız var

NOT: Kurulum aşamasında rahat çalışabilmek için VPS şimdiden kiralanmıştır.

ARANAN ÖZELLİKLER
-18 yaş üzeri
-açık fikirli algoritma bilgisi iyi olması
-yeni fikirleri hayata geçirebilmesi
-gün içinde birlikte çalışılan saatlerde online olması
-Kaliteli iş mantığı olan arkadaşlar

not: Bize ulaşmak isteyen arkadaşlar özel mesaj aracılığıyla iletişime geçsinler

"Mangoch games" tarafından şimdiden teşekkür ederiz
Master
59.2997
Ekip arkadaşınıza herhangi bir ücret ödeyecek misiniz? İstediğin şartlara bakarsak şöyle ortalama bir maaş vermen gerekiyor. 18 yaş üzeri, algoritması iyi, yeni fikirleri hayata geçirebilecek kabiliyeti olan, gün içinde çalışma saatlerinde online olabilecek, kaliteli iş mantığına sahip olan insanı bedavaya bir oyun için çalıştıramazsınız.
farkındaysan yardımcı olabilecek arkadaşlara yazılmış bir konu biz kendimiz halledebilicek bilgiye ve donanıma sahibiz zaten sadece oyun yapım aşamasını hızlandırmak için yardım istedik ama tekrar ediyorum yardım istedik eleman alıcaz demedik lütfen yazıları doğru okuyup ona göre cevap yazın teşekkürler
şu mantıkla açılıp bir tane başarılı olan server yok. taşıma suyla değirmen yürümez diye bir laf var uzun zamandır açık sunuculara bakarsanız zaten teknik konularla başındaki adam ilgileniyor. donanıma sahipsen kendin hallet sanki sıfırdan online oyun yaratıyor hızlandıracakmış falan filan, alt tarafı 12-13 yıllık bir oyunun dandirik emulatorunun dandirik script dilinde bir şeyler yazılacak. saydıgın ozelliklere sahip adam zaten ayda 30-40 tl verir vps kiralar kendi açar, niye başkasının serveri için bedavaya saatlerini harcasın. scripti yazan kişiyle parayı veren kişinin çıkarları veya fikirlerinin çakıştığı yerde o sunucu biter.

dandirik bir uo sunucusu yaratmanın adımları

*us vb. sitelere scripter arıyoruz diye başlık açılır
*ayda 30-150 tl arası para verilir
*verilen para 30 tl den fazlaysa kiranan vps'in özellikleri ballandırılarak tanıtımlarda kullanılır (tamamen gereksiz 35e alınan herhangi bir vps hat temizse 150-200 çok rahat oynatır)
*10 yıl öncesine dayanan saçma tekniklerle script yazılır veya yazacak biri bulunur src.act.bounce vsvs
*"uzun soluklu" sunucunun tanıtımı yapılır, elde sistem vb yoktur o yüzden sadelikle edit olmamasıyla ve "uzun soluklu" iddiaları ortaya atılır.
*saçma sapan sorunlar çıkar, sunucu yeni olur böyle şeyler denir (sanki sıfırdan emulator kodlanmış alt tarafı 3-5 satır script).
*parayı veren kişi veya script için tutulan adam bir süre sonra hevesini kaybeder, kişiler vb değişir. derken birileri edit falan basar.
*ortalama 1-4 ay sonra sunucu kapatılır.

Bu konu zak tarafından düzenlendi(2012-08-07 18:32, 11 yıl önce)
herkes sizin gibi kar amaçlı düşünmüyo arkadaşım bir bir çok server açıcak arkadaşa yardımcı oldum herkes sizin gibi bu işten karım ne olur demiyo kusura bakmayın
o yardım ettiğin arkadaşlarının açtığı sunucular nerede peki şimdi?
Master
59.2997
Sence istediğin kriterlere uyup kâr amacı gütmeden seninle çalışabilecek adam var mı? Varsa da boşluktan napacağını şaşırmış boş adamın tekidir zaten. Ona da ihtiyacın olacağını sanmıyorum. Oyuna fazla duygusal yaklaşmayın.
peki aklımatakılan bişey var soruyorum bu konuyu neden bu iki kişi sahiplenip devlet mevzusu haline getirdi. arkadaşlarım konunun sonunda ne yazıyor yardımcı olmakisteyen arkadaslar için iletişim bilgisi verdik ve sen bana boşluktan bahsedip buraya geliyorsun ve benimle burda laf dalaşına giriyorsun ve asıl boşluktan ne yapacagını bilmeyen ve şaşıran sizsiniz lutfen konu dısında mesajlar atmayın yardım etmek isterseniz her zaman kapımız acık :)
@Slothere

Doğru söylüyorsun ama bu tip insanlar olabilir ve yardım etmek isteyebilir. Yani kısaca adam sormak için konu açmış ve ilgilenenleri bekliyor. Bu konuda söylenecek tek bişey var..

Aradığını bulman dileğiyle..

Not. Söylemeden edemeyeceğim iş ilanı gibi olmuş.. :selektor
siz hayır kurumumusunuz insanlara yardım mı ediyorsunuzda yardım bekliyorsunuz :D
Gazetelerde yer alan iş ilanlarına benzemiş

Peki esnek çalışma saatlerine ayak uydurulması bekleniyor mu ?
teşekkür ederim mysterious haklısın biraz öyle olmuş :D

mümkün olduğunca girersen sevinirim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.