arkadaşlar ilk önce merhaba demek istiyorum serverimiz yaklaşık 1 2 haftadır açık durumdadır scpter ekibi olarak ingame ile ilgilenebilecek konuşmasını bilen bilgili deneyimli yaşının hakkını veren serverdeki hiyaraşik konumu göz önünde bulunduran kişileri serverimize alacağız serverimiz pvp shard olmaktadır ilgilenen arkadaşlar [email protected] msn/mail adresine mesaj atabilirler. ciddi olan arkadaşlar altaki formu doldurarak msj atarlarsa sevinirim.





Adınız Soyadını:
T.C Kimlik numaranız:
Doğum Tarihiniz:
GSM No:
İletişim Email Adresiniz:
MSN Adresiniz:
Referans :
Stafflık Tecrübesi ve Yeteneği :
Bunca bilgi yanında T.C kimlik numarası veren enayi varsa hala bilemiyorum. O kadar bilgiyle müşteri hizmetlerinden her türlü bilgiyi alabilirsiniz..
Anne kızlık soyadsız zor o biraz :)
Arkadaşım staff alıcaksın ve Tc.Kimlik no soruyorsun bu kesinlikle saçmalık stafflık yapacak adama Tc'si hangi hakla sorulabilir ayrı olarak Yetenek Tecrübe demişsin adam oraya ne yazsın hadi tecrübe, referans güzel sormuşsun ama yeteneğini servera alınca sergileyebilir ne yazsın ben bunu şunu yapabiliyorum dese bile sen onun kabiliyetini sw'de görceksin biraz alınacaksın ama kusura bakma çok saçmalamışsın.Tc sini sorarak yaşını mı öğrenceksin ? Yaşın ne önemi var ? Tc + Yetenek / hiç uymamış madem yaşa göre yeteneği sormayacaksın referans sormayacaksın üzgünüm saçmalık ..
Beyler gereksiz yorumlar lütfen atmayınız, isteyen başvuru yapar isteyen başvuru yapmaz isteyen TC'sini gönderir istemeyen göndermez, kimse kimseyi zorlamıyor.

Umarım aradığını bulursun.
Değerli QND !
Burada yorum yapıyoruz biz aradığını bulamazsın diye birşey demedik sadece insana butür saçmalıklar sorulmaz .....
@By_sky
Şimdi arkadaş sunucusuna bu şekilde alım yapıyor bu şekilde başvuru forum'u hazırlamış buna müdale etmeye ne senin nede benim nede bi başka arkadaşın hakkı var haa bana kalırsada TC istenmesi yanlış ama arkadaş bu şekilde hazırlamış saygı duymak gerekir.

Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2011-02-05 18:52, 13 yıl önce)
Sevgili QND !
Benim saygısızlık ettiğimi mi gördün ? Hayır ozaman seninde benim bu şekilde yorum yapmama hakkın yok ben arkadaşa saygısızlık yapmadım eleştirdim bu ülkede eleştiri demokrasi bir hak bunu daha öğrenemediysen ne mutlu sana ! Sadece Tc istenmesinin yanlış olduğunu söyledik biz arkadaşlarımızla ..
Sakin lütfen Qnd ters birşey söylememiş
Ters birşey söylememiş değil burada yorum yapıyorsak eğer oda yorum yapabilir bana karşı tamam ama arkadaşın yanlışını söylemek istedik okadar .
Haklısın
Hangi server bu ?
by_sky : Sevgili QND !
Benim saygısızlık ettiğimi mi gördün ? Hayır ozaman seninde benim bu şekilde yorum yapmama hakkın yok ben arkadaşa saygısızlık yapmadım eleştirdim bu ülkede eleştiri demokrasi bir hak bunu daha öğrenemediysen ne mutlu sana ! Sadece Tc istenmesinin yanlış olduğunu söyledik biz arkadaşlarımızla ..
Sevgili QND ! değil, Sevgili Qnd, diyebilirsin.
Sert bir usluble yaklasman polemik yaratıyor, kişiye yaptığının saçmalık olduğunu söyleyerek onu rencide etmektense, ''arkadaşım TC kimlik numarası gereksiz bence böyle bir bilgiye gerek yok çünkü şu şu sebeplerden dolayı şu şu olaylardan dolayı vs..'' diye açıklama yapabilirsin. Qnd'ın anlatmak istediği bu. Eleştirirsin, herkezin hakkıdır, ama rencide ederek değil.
Saygılarımla..
Banned
-3
by_sky biraz sakin bi dille anlatamaya çalıssan böyle tartışmaya girmezdin.
Eleştiri ile eleştiri arasında çok fark vardır. Kırıcı olmak yerine yapıcı olup yol gösteren olmak her zaman iyidir. Üstelik yol gösterirken de ukala olmamak gerek, sözüm kişisel değil sadece kendi fikrimi söylüyorum. Ancak şu da bir gerçek, internet ortamlarında TC kimlik numaramızı bu kadar deşifre etmek mantıklı değildir. Sonuçta ben sanal dünyada tanıştığım bir adama kesinlikle güvenemem, hele ki teknoloji bu kadar çok gelişmişken.

Arkadaşımızın yaptığı yanlış olabilir belki ama sizde bu yanlışın doğrusunu gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.

Adınız ve Soyadınız:
İkametgah ettiğiniz il/ilçe:
İletişim bilgileriniz(Msn, e-mail, skype, vs.. ):
Ultima Online oyununa başladığınız tarih:
Oyuncu olarak oynadığınız sunucular:
Yetkili olarak görev aldığınız sunucular(Tecrübe/Referans):
Sunucumuzda almak istediğiniz görev(Teknik Ekip/Destek Ekip):
Sunucumuzda referans olarak gösterebileceğiniz görevli(Varsa):
Sunucumuzda oyuncu karakterinizin kullanıcı adı(Sunucu açıldıysa ve oyuncu karakter varsa):

[*]Bu başvuru formunda ki bütün alanların doldurulması zorunludur, bu bilgiler sizin ultima online bilginizi öğrenmek ve sunucumuz da görevli olduktan sonra sizlere ulaşabileceğimiz önemli bilgilerdir.
[*]Başvuru formunu doldurduktan sonra sizlere 7 (yedi) gün içersinde mail olarak geri dönüş yapılacaktır. İletişim bilgilerinizi bu yüzden eksiksiz ve doğru giriniz.


Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2011-02-06 22:59, 13 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.