Biz tartışırken server kapanmıştır belki 10 güne sunucu kapanıyor 1 senedir :)
Teşekkürler, bir bakıma sizde haklısınız sayın Tymaron size saygım büyük fakat benim burda dile getirmek istediğim zaten buydu Qnd kardeşimizde bana karşı biraz daha seviyeli olabilirdi ?Saygı ve sevgi çift taraflı olmalı benim düşünceme göre.
QND >
Beyler gereksiz yorumlar lütfen atmayınız, isteyen başvuru yapar isteyen başvuru yapmaz isteyen TC'sini gönderir istemeyen göndermez, kimse kimseyi zorlamıyor.

Bu arkadaşın attığı mesaj bunda da bir terslik görmüyor musunuz ? bana yükleniyorsunuz AYIP..
by_sky : Arkadaşım staff alıcaksın ve Tc.Kimlik no soruyorsun bu kesinlikle saçmalık stafflık yapacak adama Tc'si hangi hakla sorulabilir ayrı olarak Yetenek Tecrübe demişsin adam oraya ne yazsın hadi tecrübe, referans güzel sormuşsun ama yeteneğini servera alınca sergileyebilir ne yazsın ben bunu şunu yapabiliyorum dese bile sen onun kabiliyetini sw'de görceksin biraz alınacaksın ama kusura bakma çok saçmalamışsın.Tc sini sorarak yaşını mı öğrenceksin ? Yaşın ne önemi var ? Tc + Yetenek / hiç uymamış madem yaşa göre yeteneği sormayacaksın referans sormayacaksın üzgünüm saçmalık ..

Bu yazmış olduğun yoruma göre bence cevabım gayet normaldi ayriyetten ben saygımı bozduğumu düşünmüyorum konuyu daha fazla uzatmayalım.
Bende düşünmüyorum evet uzatmanın gereği yok...
Aslında herkes kendince haklı ortada bir haksız yok sadece mimiksiz ortamlarda ve geçmişin etkisiyle başkalarından gördüğümüz kötü tavırları art niyet olmayan yerlerde bile art niyet varmış gibi algılamamızdan kaynaklanıyor. Sanırım konu tatlıya bağlandı artık gereksiz post atmazsanız sevinirim arkadaşlar. Konu başlığı amacından zaten saptı :)

@FairyTaLe umarım başarılı olursunuz ancak arkadaşlara hak vermemek elden değil umarım gösterdiğimiz yollarda ilerlersiniz iyi çalışmalar dilerim.
Merak ettim hangi sunucu bu rica etsem pm atarmısınız



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.