Novice
0.1
Merhabalar,

Arkadaşlar yeni bir proje üzerinde çalışmaktayız. Aslında elimizde stabil bir sistem var. Konusu, hikayesi altyapısı hazır bir sistem. Şuanda hazırlık aşamasında da olsak, sizden bir yardım bekliyorum. Bu yardımında, diğer sunucu açan arkadaşlarada yardımı dokunacağını düşünüyorum.

Biz elimizden geleni yaptık ancak, bir iş yaparken başkalarının düşünceside çok önemlidir. Tek bir düşünceyle yola çıkarsanız, başka noktaları göremeyebiliriz. Güzel olanları, yada kötü olanları.

Sizlerden istediğim şey, bu başlık altında, bir sunucuda gerçekten olması gereken olaylar, sistemler yada gerçekten olmaması gerekipte bugüne kadar yapılmış sistemler vb. Kendinize göre kısaca açıklayabiliriz. Bugüne kadar UO sunucularında neleri sevdiniz, neleri sevmediniz?
gerçekten olmaması gereken şeyler elder mage robe power shield saçma zırhlar yani eklenmiş ve pvpyi bozan herşey. bence dengeyi bozan o. siz bu serverı rp tabanı yapcaksanız ve sosari kullancaksanız size diyebileceğim teş şey insandan yola çıkın. yani hard rp ise bu ve sosaria mapse üstüne saçma saçma şeyler ekliyceğinize biraz gerçekçilik katın. rp yi destekleyin. tabiki oyunada gerçeklik katın. bunlar rp playerını çeker. rp yi desteklemek içinde belki armorlarda küçük değişiklikler yapabilirsiniz. serverında para değerli olsun ve isteyen herşeyi istediği zaman elde edebilsin.

:::Edit Olmasın. editin olamıyacağına playerları bi şekilde inandırın. gerek edit engelleyici sistemle vb.
:::Stafflarda seçici olun. rp ise etkinlikleri 0 a indirin. rp yi baltayan şeylerden uzak durun
:::Player çekmek için aptal aptal questler yapıp milleti itemlarla doldurmayın. quest adı üstünde görevdir ve bir görev uzun olmalıdır en az bi yarım saat uğraştırmak şart playerı. tabiki katılım için servera göre tatmin edici birde ödül konulabilir. Çünkü bazı serverlarda nightmare bile yetmezken bazı serverlarda zostrich e vay be diyenler oluyor.



Benden bu kadar. Birazda kurulu düzeni sevmediğimden yazdım bazılarını ama dengeyi iyi ayarlayamazsan pvp den zevk almaz playerın. PvM yede biraz teşvik etmen lazım playerları...
bikere başta göz yorucu itemler kesinlikle olmasın.Ve fire klatana,fire bow vs vs vs vs bunlardan kurtul.Haritanda göz yorucu olmasın sade ve şık olsun
Basic İyidemişin ama senin bu dediklerini zamane uocuları yapamaz nie diyecek olrsan eski kaliteli pvpciler artık yok bir şimdikiler nerde beleş şak oraya yerleşior walla anlamadım bişi serverde mare almak beleş şak hemen 100 player orda emek wermeden item alıorlar ve pvpye eskisi gibi önem wermiorlar warsa yoksa item kasmak bizim zamanımzda böylemydi studded setle +6 katana ile action yapardık altımızda horse en fasla zost player kasmaktan bıkmış o ki pvp açtın tamamen beleş olsun diolar bizde bunu yapıoruz mecburiyetten aslında player actioncu olsa ben serverimi ne kadar zor yapmıştım actioncu icin bir numaraydı ama baktım player action deil item istior bende herşeyi nerdeyse beleşe yaptım türkiyede uo kötüye gidiro bence 3 sene sonra uocuya nadir rastlanır ...
Bence ilk önce güveneceğiniz kişileri daha düzgün seçiniz.Server kapanmadan önce sistemlerine göz atmıştım çok irjinal şeyler olmasa da yara sistemi fln hoştu.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.