"Türklerin bulaşmaması"

burdan "gavur meraklısı" olduğunu yada vatan haini (bu kadar komik duruma kim getirdi bilmiyorum) olduğunu kim çıkardı bilmiyorum ama onu derken serverın kurucularını demek istedim diyosan daha açıklayıcı yazman gerek.Ayrıca türklerinde gayet başarılı sunucuları (hala devam eden) var eminim duymuşsundur ama yabancı serverlarda oynamak senin için ayrı bir zevk olabilir, yabancı oyuncular, yabancı sistemler, farklılıklar vs. bilemem.
@xantier

Hiç inandırıcı değil sçam saapan laflar.
:gorme ..

Daha belli başlı bazı düşünceleri oturmamış. (Yaş)
Xantier :
Türklerin bulaşmaması


Ozaman hepimiz oturalım aşağı neden uğraşıyoruz ki ?
He ben "türk" ten öte bi yaratığım diyosan git yabancı forumlarda takıl.Burda "türkler" arasında abuk subuk laflar yapma.Ne kadar saçma konuştuğunun farkında olmamanı yaşına bakarak normal karşılıyorum, ama halk içinde böyle konuşursan (konuşabilme cesareti olduğunu sanmıyorum) başkaları normal karşılamayabilir

Saygılar


bırak bu sahte vatanseverlik numaralarını. Türkler bulaşmasın derken , server kurmada söyledim. Sunucunun sahibi Türk olunca elbetki bişey geliyor serverin başına. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar YanlisAtasözünü Kullandin..

Senin Icin Erken Öten Horozun Basini Keserler Diye Bir Atasözünün Tam Senlik Oldugu Kanatindeyim.
Sayın Admin arkadaşlar açtığım bu topicin kilitlenmesini istiyorum mümkünse kilitleyebilir misiniz? Ben konuyu bu konular için açmadım ve konunun dışına çıkıldı. Konu ile ilgili yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
Bu çeşit başlıklar açıldı sanıyorum yeteri kadarıyla..
Arama bölümüne bi bakın lütfen..
Exor sağlam ekip ve sadelik olursa herşey olur.


Ha birde yeni yeni sistemler.
yahu niye kabul etmiyorsnuz ki ? nebula bile kapandı zamanında. kendim de dahil açtığımız hiç bir shard tutmuyor.
Xantier Omur Boyu dayanacak Bir Shardmı Ariyorsun Shard Acmak Bedava deil Host parasi var o parasi bu parasi odiyip duruyorsun ve bu shard acan insanlarda parayi sokakta bulmuyor ki adamlar bir donate sistemi falan koydugunuzda etmediginiz laf kalmio sizin icin yapiyorlar ondan sonra buraya geliyorsunuz yok turklerin actigi server burda gecim sartlari zor yabanci ulkeler gelismisler bizim burda hosting sirketi ismini vermek istemiyorum 256 ram lik makineye 80 ytl istiyorsa herkezin buna vericek parasi olmaya bilir . adam burda bir konu acmis ki siz nelere dagittiniz haliyle player cogaldikca shard icin harcanacak para artiyor ve bir sure sonda Sorunlar oluyor maddi olarak manevi olarak cunku bu insanlar paralari sokakta bulmuo durum boyle oluncada lag baslio vs vs gocmeler falan oluyo playerlar bırakio adamda 2 playerla oynucak deil kapatio..

anla işste
Ha bak kendi ağzınla söyledin : herkesin parası yetmeyebilir. İşte ne cesaretse , parası yetmeyenler çeşitli harçlıklara güvenip serveri açıyor.
ama bak herkezin parasi yetmez derken anlattigim bu


player cogaldikca shard icin harcanacak para artiyor ve bir sure sonda Sorunlar oluyor maddi olarak manevi olarak cunku bu insanlar paralari sokakta bulmuo durum boyle oluncada lag baslio vs vs gocmeler falan oluyo playerlar bırakio adamda 2 playerla oynucak deil kapatio..

anlamamissin demek istedigimi sen
Nebula şu yüzden senelerce dayanıp kapandı : çok lag olduğu için mesela sabahları 200 kişi , akşamları 300 kişi alıyordu yada indiriliyordu bu. Çünkü lag mag olunca makineye yeni şeyler eklemek lazım oluyor. Yoksa milletin işi ne sınır koysun , masrafı var tabikide.
işte anlatmak istedigimde buydu e lag olunca playerlarin daha guzel bir yerde oynamasi icin makinaya yeni ozellikler eklenio burdan para gidio en sonunda odiyemicek miktarda oldumu o sınırda duruyorsun lag yuzunden playerlar gidio ve adamlarka 10 kişi icin 100 150 ytl para yatiracak deil..
Hayır , server zaten gerçekten iyiyse kendine güveniyorsa lag olmucak şekilde bir player sınırlaması konulur. Playerlerde girmek için can atar
ya senin kendine guvencin var diyelim Server Oldu 250 300 player lag yok daha fazla gelio gun gectikce player artiyo makinan hosting firmasinin en i isi ama max player 500 tasio diyelm peki bu player 600 olunca laglar baslicak o zmn nolucak 600 player gittikce dusucek 250 player olucak bkaicaklar eski ortam yok eski action yok oda olucak 30 40 player..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.