@HP-Nexiel
+1, zaten şuanda UO nun hali mâlum. Birde türkçe çevirme olursa UO nun sonu gibi birşey olur.
Master
59.2997
Eksiğimiz yok hatta fazlamız var ama herzaman diyorum pvp shardlar yüzünden Türkiye'deki kalite 0a inmiş bulunmakta şu an.
Silindi
Master
59.2997
@HP-Nexiel , @[Ragnar]
bilmiyorumda dökümanlar hazırlanılmıyacaksa bu tür yardım platformlarında işimiz ne o zaman birilerine yardım etmek değil mi ? Ee dökümanlar türkçe olucak bu sorun mu olucak? He bilgisini saklamak isteyen olur onlarda yardım etmez ona bişi diyemem kendi düşüncesi
Dökümanları kast etmemiştim ben ama :D yani senin dediğini scriptlerin içinde olarak anladım. Yani olm script dosyalarının içinde :D of anlatamadım (:
Silindi
Members
0
bende sphereden kasdetmemiştim
yanlış anlamışım ozaman canemxD
Bizim bilgi bazında bir eksiğimiz yok isterse elfçe yapsınlar sphere dilini o mesele değil, mesele kişisel hayat şartları , imkanlar ve yapılan işlere verilen tepkiler.
Yeterince bilgi aldım sanırım..;-)
Silindi
Members
0
@Noxier
Bide ekip ruhu xD
Bknz -> Pastil-> Farket Ruhumu.mp3

ehuued:A
xD
Silindi
Expert
14.3
Ekip ruhu ha :D Boşverin ya Noxinin ruhu hepimize yeter xD
Bu işi öğrendikçe ne kadar fuzuli olduğu öğreniliyor.. Ve haliyle işi bilenler gitgide elini bu işten çekiyor.
Disaster92 : Merhaba topici acmadan once arattım ama bulamadım...
Neyse ben oynadıgım ingiliz serverlerinin cogunun scriptlerinin muhtesem oldugunu goruyorum..
Mesela xxxx serverinde bir gate açılıyor tamamen auto birşekilde yarışma yapılıyor ama tamamen otomatik serverda hiç staff yok belli saatte oluyor..

Bizde böyle şeylerin sınırlı serverlarda oldugunu goruyorum.Bizim onlardan eksigimiz ne neden bir turk serveri ingiliz serverindan daha iyi olamasın ki ?
Ingilizlerin hepsini scripting konusunda sınırlı da olsa bilgileri oluyor ama bizim prof. scripterlerimiz:Akillis,Micheal,Neran vsvs gibi acik...:(:(


Bu Dediğin Sistem Akillisin Görev Aldıgı Bir Türk Serverında Saten Kullanılıyordu (server kapandı )Bizim Bir Eksigimiz yok fakat bunlar gibi güzel sistemler yazmak icin hayalgücü ve uzun zaman gerekli yani onların bizden farkı yok.
Novice
-14.8
Buxiun : Şu son 3 aydır playerlar sisteme gelmiyorlar artık.

Birazda bunun nedenini farklı yollarla düşünelim.

Hemen bir örnek vereyim;

Türk UO oynayanları ve Türk serverlarının yöneticileri arasındaki, bağdaşmaz huzursuzluk.
Nasıl mı ?

Bir Türk playerı bug bulur, onu yetkiliye söylemez sömürür, kendine kazanç sağlar, serverı kirletir. Bug fixlenincede bu server ezik ben burada oynamam bugtan itemler yapıyorlar derler.

Yada gider staffı tehdit eder, " Bana edit basmazsan, bugla serverı çökertirim. "
Daha neleri varda saymayayım, hepsiyle karşılaştım. Takan kim neyse.

Ama yabancı oyuncular böyle bir bug bulduğunda yetkililerine anında iletiyor, biliyor musunuz ?

Sonrasında bug fixleniyor, herkes haklı oyununa devam ediyor.
Biraz önce playerlar haddini bilmek zorunda.
Ben eminimki bu buglar için player-yetkili dayanışması olsa ve bu dayanışma diğer tüm konulardada geçse ancak arada belirli bir mesafe olsa, şuan Türkiyede birçok server hala açık ve Dünya sıralamasında olurdu.

Değer bilmiyoruz, değer...



Evet Sana Katılıyorum Doğru Diyorsun Bunun Nedeni 13-14 Yaş Altı Çocukların Büyük Abilerinden Öğrendiği Her Serverde Bıkmadan Usanmadan Denemesidir.Ondan Sonra Böle Çocukların Anne Yada Babasından Alamadığı Halbuki Reel Hayatta Kendi Yaşından Büyük Birine Küfür Edemeyeceğini Bile Bile Sanal Ortamdaki 25 Yaşındaki Adamın Anasına Küfür Ediyor.İşte Türkiyede Bu Yüzden Ultima Online :no Anladın Sen Onu.Ha Şunuda Ekleyeyim Bazı Çocuklarla PvP Yapıyorum.Kesiyorum.2 vs 1 Geliyorlar.Kesiyorum Wrongu Kapatmışlar PvP serverinde Daracık Alanda 6 vs 1 Geliyorlar Kesiyorlar Ana Avrad Küfürü Basıyor + Sen Hala Akıllanmadınmı Diyor Şimdi Şu Soruyu Sorayım Türkiyede UO Bu Yüzdenmi Başka Bir Nedendenmi Geriliyor?.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.