Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.


Bunu gezinirken buldum, hangi versiyon bu. Çok şirin bişey, hoşuma gitti :D:D:D

Galiba ultima 7
googledan bak sanmıyorum kimsenin bileceğini yada hatırlayacağını ultima 1,2,3,4.... 12 tane fln olması lazım sanırım
bu oyunun adı tibia :) Ultima 8 oynayın derim çok güzel

Ultima 8 Pagan diye geçer
nerden nereye vayy
Ultima 7 : The Serpent Isle ama fotoğrafta online oyunmuş gibi. U7'yi online yapmışlar sanırım :P
Oyundan tarih akıyor yahu.
haha çok hooş :D çok şiriiin :D
Yalnız ne kadar ilginç, nerelerden nereye gelinmiş. Vas Flam, Vas Rel Por falan görünce, çok şirin. (:
Eagames ya hiç gelişmeseydi çekilmez böyle bune abi mariodan beter :)
Bu oyun şuanda açılan bütün pvp sunucularından kat kat daha zevkli. Oynamayan, okumaya üşenenler bilmezler. Oyundaki bütün diyaloglarla ince ince uğraşmışlar harita o kadar büyük ki, NPCler bir bir kodlanmış yaşam gibi gece olunca evine gidip yatanlar, dükkandan çıkınca arkandan kapıyı kapatıp bir de kapatmadın diye laf edenler felan. Saatlerce uğraşsanız bitmez hem.
Xantier : Bu oyun şuanda açılan bütün pvp sunucularından kat kat daha zevkli. Oynamayan, okumaya üşenenler bilmezler. Oyundaki bütün diyaloglarla ince ince uğraşmışlar harita o kadar büyük ki, NPCler bir bir kodlanmış yaşam gibi gece olunca evine gidip yatanlar, dükkandan çıkınca arkandan kapıyı kapatıp bir de kapatmadın diye laf edenler felan. Saatlerce uğraşsanız bitmez hem.

%100 katılıyorum, fakat yeni neslimiz Uocular artık bunun gibi şeylerle uğraşmayıp, 1vs1 manyağı olmuş gibi, eski Uo tatlarınıda unutturuyolar, ve artık tr'de Role Play diye bişey kalmadı.
1994 yılına ait...Rpg Lerin atasıdır Ultima..ki Dialoglar,konu senaryo muhteşemdir.o Dune,Duke nukem gibi Fps lerin revacda oldugu dönemlerde,ultima seri halde Macralarını cıkartıyordu.Ultima x ile bitti.yaşam taşının parcalanmasına kadar işlediler.Cok geniş ve uzun bir hikayesi var ultimanın.Zaten Ultimayı ultima online diye bilmek başlı başına gaflet..Seri bir maceranın Online oyunu.Ki bakanız ultima 6 ya Gargoyle sehri underworld haritası var.SA eklentisi buna göre yapıldı.Yani Online ı Serileri takip ediyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.