Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Her kimsin bilmiyorum nasıl plevel 7 oldun onuda bilmiyorum bi şekil olmuşun helal olsun diyorum.

Siz bilmiyorsunuz kim bilecek ki ki ki ki ki
ibretlik tespit :D ahahah
Batıyorsun iyice nelph yapma rezil oluyorsun
Silindi
Novice
0.1
nuker : Edit olduğundan hepimiz eminizde zaten edit yaptığınız adamları mutlaka tanıyorsunuzdur güvendiğiniz adamlardır yani youtube'a video ekleyecek adama 100000 bakiye vermezsiniz ki videonun verildikten sonra çekildiği çok açık direk 100000 verip çekmiş hani size kızıp bunu yapıcak biri olsaydı en azından biraz o bakiye kullanılmış olurdu 100000 gibi tam bir rakam olmazdı arkadaşın çantasından vs de anlasılıyor oyuna yeni girmiş ve player sayısından ve 5 dakikalık uptimedan bu olayın gece pek staff ortalıkta yokken yapıldığıda belli onuda geçtim her ne olursa olsun bu kadar log tutan adamlar edit basıp yakalancak değil yani hertürlü üstünü örterler hiç kimse hiç birşey ispat edemez :D

Not: Bu arkadaş dediğin gibi phpmyadmine sızdıysa ve 109 accounta rahatça girdiyse tüm accountlar tehlikede değil mi?

dediğin gibi sırf o videoyu çekmek için 100000 bakiye verilmiştir zaten başka char yoktur :P
Ya Bitmedimi Mustafa Her Biseye Cevabın Var Görülen Köy Kılavuz İstemez Koçum. Bak Liseli Sana Sunu Söylemek İstiyor Herkez Milletin Emeğiyle Oynama Kafayı Çizdirirsin. ;) Millet Ne Zorluklarla Kazanıyor O Parayı Senin Haberin Varmı ? Milletten Para Al Arklarına Edit Bas Kaç Video Bunu Kanıtladı ?

https://www.youtube.com/watch?v=6EXVpwvORyI

https://www.youtube.com/watch?v=e5ZC61HQ7xA&feature=g-all-u

Ulan Benim Player'im Burda Diyorsun Neyin Playerinden Bahsediyorsun Aslan ? Sadece Kalabalık Bir Ortam Olduğu İçin Oynuyor Mİllet Ben Hiç Kimsenin Ağzından Eva'yı Överken Duymadım Paso Ailenize Argo Kelime Sarf Ediyorlar Bir Nevi Haklı Adamlar Napsın. Sade Bir Pvp Sunucusu Açılsın Bak Bakalım Player Kalıyormu Yakında Öyle Bir Sunucu Geliyormuş Zaten Herkez Onu Bekliyor.
O Sunucuya Restart Atılmadığı Sürece Bu Edit Damgasını Silemezsiniz. Madem Playerim Var Diyorsn Restart Attıktan Sonra Bak Bakalm Player Kalıyormu Artık. Emin Olun Korkusundan Atamaz Playerini Kaybedicek Diye. ;)

Kanıt Diye Koyduğun Bilgilerin Hepsi Konu Dışı Alakası Yok Arkadaşım Bunu Bil. Milletin Aklını Karıştırma Siz Birbirinizin Arkasından İş Çeviren Adamlarsınız Kerem Ve Mustafa Ne Beklersin. :S İkiside Birbirinin Arkasından İş Çeviriyor İşte :)

Rhinehart;
Sevdim Müziği Tam Eva'ya Göre Kardeşim Benim :D
Silindi
Members
0
Buyrun burdanda yiiiiiiiiin hadi bakiim bunu bulabilecekmsn bu sefer isimide gizledim xd

https://www.youtube.com/watch?v=9BhhJwEZHh4&fmt=22
Yine Baslanmıs Boş boş konusulmaya Birde acıklama bekliyorlar bizden :) Ne tuhaf insanlarsınız siz He editi biz bastıkki 100000 market puanı bastık dimi :)) Cok komikssiniz yaw biz edit basıcak olsak sizce buralara kadar düşüceğini tahmin edemicek kadar aptal insanlarmıyız biz ? Biraz düsünün mantıklı düsünün ya :) 100000 demek sunucunun icine edilmek demektir hala kalkmıs bir takım sözler sarfetmedesiniz. @Rahman_baba senin kim oldugunu cok iyi biliyoruz merak etme sen :) Seninlede işimizi görecez rahat ol. :) Leke atmayı bırakın gerekli acıklamayı mustafa yapmıs zaten Bunun aksine bi acıklamada yapılmayacaktır. Boş laf yapmaya cok bayılıyorsunuz.

@Ciyem35
Ulan Benim Player'im Burda Diyorsun Neyin Playerinden Bahsediyorsun Aslan ? Sadece Kalabalık Bir Ortam Olduğu İçin Oynuyor Mİllet Ben Hiç Kimsenin Ağzından Eva'yı Överken Duymadım Paso Ailenize Argo Kelime Sarf Ediyorlar Bir Nevi Haklı Adamlar Napsın. Sade Bir Pvp Sunucusu Açılsın Bak Bakalım Player Kalıyormu Yakında Öyle Bir Sunucu Geliyormuş Zaten Herkez Onu Bekliyor.
O Sunucuya Restart Atılmadığı Sürece Bu Edit Damgasını Silemezsiniz. Madem Playerim Var Diyorsn Restart Attıktan Sonra Bak Bakalm Player Kalıyormu Artık. Emin Olun Korkusundan Atamaz Playerini Kaybedicek Diye.

Sen o kücük beynini yorma bize tavsiye vermek icin biz senin yerinede düşünürüz merak etme :) 1 senedir sade bir pvp sunucusu acılsın bak baklım diye konusup duruluyor. Piyasada gayet kaliteli pvp sunucuları mevcut 1 senedirde acılıp kapanıyorlar hepsini yazsam sıgmaz bile buraya :) Boş konusmaya gerek yok herşey neyin ne oldugunu biliyor. Kalitede ortada . Bu konu hakkında son yazımdır bu. Arkamdan simdi istediğiniz kadar maval okuyabilirsiniz devam edin en iyi yaptıgınız sey zaten bok at kalsın :) Devam edin bokla oynayın.
Silindi
Inactive
0
uehueheh Bugün akşam 21:30da quest gerçekleşecektir.bunu ne zaman kyodunuz

sen bu yaptıgım accountları bu saatten sonra bul evaluateı kapatıcam uadfhusdhuasdhusdfhuasd
Silindi
Inactive
0
o puan nasıl veriliyorsa tekrar alınıo goc xd xd stafflarını bı kontrol ed
Silindi
Inactive
0
vidyoları seri layklayalım genşler
lanx : senin şerefini sikeyim allahsız piç

Online bir admin veya moderatör şu kendini bilmez kişiyi banlarsa sevinirim.
/Banned

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2012-08-02 16:38, 11 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Nelph : Peki nezamandır .market yazdığında direk olarak senin istediğin menü açılıyor ?

.market yazdığın an ilk başta aşşağıdaki dialog açılır. Sende direk maşallah alıcağın itemin dialogu açılıyor.



karşiim zaten orada nickim görünmesin diye o dialogu göstermedim tekrar izle vidyoyu (izlerken laykla) durdurup başlatıyordum xd xd




Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.